inzerce, prodej, prodám, bazar

Odvlhcovac Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier 4 roky záruka

Kategorie: Zvlhčovače vzduchu

a čistička vzduchu Rhonson, pořízen 29.10.2022 na Alze, používán denně 3 měsíce, teď z důvodu stehovani již nevyuzijem. Na odvlhcovac je ještě záruka přes 4 roky. Velmi účinný.
Odvlhcovac Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier 4 roky záruka
Podobné inzeráty
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite - čistička vzduchu
Prodam cisticku vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite. Zaruka. Koupena 01/2023.
Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3C
Dobrý den, prodáme tuto čističku z důvodu nevyužití. Používáno cca 10 měsíců, pak jsme se stěhovali a byla dlouho v krabici. Aktuálně vyčištěno v krabici čeká na nového majitele. stav: použitá Filtr: součástí, časem by chtěl výměnu za nový Součástí krabice, viz. foto. CENA: 1.999,- KČ TELEFON JE NEPLATNÝ - PIŠTĚ PROSÍM EMAIL MOHU ZASLAT POŠTOU NABÍDKA PLATÍ DO SMAZÁNÍ Záruka: 8.3.2023 Popis produktu čistička vzduchu • výkon 320 m³/h • 3 režimy • HEPA filtr • čištěný prostor 106 m² • 360° cirkulace • časovač • senzor kvality • LED displej • chytré ovládání s Mi Home, Google Assistant a Amazon Alexa • hlučnost 31–61 dB • 24 × 24 × 52 cm Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3C je chytré zařízení, které rychle a účinně vylepší kvalitu vzduchu ve vašem domově. Na první pohled vás zaujme svým elegantním designem a kompaktními rozměry, díky nimž vám nebude překážet. Zařízení má výkon 320 m3 za hodinu. Jednoduché nastavení K dispozici vám budou hned 3 různé funkce. Vybrat si můžete mezi automatickým a spánkovým módem, při němž se hlučnost spotřebiče snižuje na pouhých 31 dB, takže se nemusíte bát, že by vás budil. Jistě oceníte také možnost nastavit si svůj oblíbený režim. Klíčové vlastnosti Za hodinu vyčistí vzduch v místnosti o ploše 106 m2 Automatický a noční režim 360° cirkulace pro vyčištění vzduchu v celém pokoji Kombinace tří filtrů účinně odstraní prach, kouř i viry LED displej a ukazatel aktuálního stavu ovzduší Komfortní ovládání s pomocí mobilní aplikace Vhodná i do velkých pokojů 360° cirkulační systém zajišťuje otáčení přístroje do všech stran, díky čemuž za hodinu vyčistí vzduch v místnosti velké až 106 m2. Odstraní až 99,97 % nečistot Tento model disponuje kombinací hned 3 filtrů, které jsou zárukou skvělých výsledků. Primární filtr odstraňuje prach, vlasy a další větší částice, karbonový absorbuje škodlivé plyny a pachy. HEPA filtr pak zachycuje miniaturní částice o velikosti větší než 0,3 mikrometru – mezi nimi také viry, bakterie a různé alergeny. Životnost filtrů je 6–12 měsíců a jejich výměnu zvládnete v pouhých 3 krocích. dravé ovzduší pro celou rodinu U částeček velkých 90–100 nm dosahuje HEPA filtr účinnosti filtrace až 99,99 %. Díky tomu výrazně zlepšuje kvalitu vzduchu v domácnosti. Snadné a přehledné ovládání Digitální LED displej poskytuje informaci o hodnotách PM2,5. Zobrazuje také údaje o Wi-Fi a aktuálním nastavení. Jeho součástí je kruh, jenž mění barvy podle kvality vzduchu, takže ihned budete vědět, jaké máte doma prostředí. Zelená znamená čistý vzduch, oranžová jemně znečištěný a červená silně znečištěný. Na výběr budete mít ze 3 stupňů světlosti displeje.
Čistička vzduchu TESLA Smart Air Purifier Pro M
Prodám novou, nerozbalenou čističku vzduchu. Čistička vzduchu se vzduchovým výkonem 210 m3/h pro místnosti do 25 m2. Tesla-Smart Air Purifier Pro M je vybavena UV lampou, HEPA filtrem, omyvatelným předfiltrem a uhlíkovým a fotokatalytickým filtrem. Generátor negativních iontů výrazně zlepšuje kvalitu vzduchu. Nevhodný dárek. Cena: 2700,- Možnost osobního odběru v Brně.
Xiaomi mi air purifier 3
Prodám Xiaomi mi air purifier 3 Původně koupený z CN, čistička má neoriginální filtr. Možné zaslat zásilkovnou.
čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3C
Prodám nevhodný vánoční dárek, čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3C. Stav: nepoužité, pouze vybalené, včetně filtru a originální krabice. Preferuji osobní předání, případně Zásilkovnu. Omluvte prosím sníženou kvalitu fotografií.
Levoit Air Purifier čistička vzduchu LV-H132
Nová jen odzkoušená na povrchu jsou nějaké škrábance z přepravy Vhodné pro místnosti do 12 m² Bez originální krabice. Specifikace z internetu: 3 stupně filtrace Funkce nočního světla Na zvířecí chlupy Neutralizace kouře Filtruje prach ve vzduchu Absorbuje pach při vaření Napájení: 230 V / 50 Hz Možno zaslat za 150 Kč při platbě předem na účet. Kontakt přes email: drahos02@ !!!!!!!!!PODÍVEJTE SE NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY VÍCE ZBOŽÍ JEDNO POŠTOVNÉ !!!!!!!!!!!