inzerce, prodej, prodám, bazar

Odvlhčovač vzduchu 16l/den

Kategorie: Ostatní - bílá

Prodám tento zánovní odvlhčovač, kapacita až 16l za den. Ideální po malování, k odstranění vlhkosti po sušení prádla (a jeho rychlejší usušení), snižuje riziko vzniků plísní v rozích místnosti... PC 5000. Předání Studénka/ostrava

MOŽNO TAKÉ ZAPŮJČIT ZA 250,-/TÝDEN + KAUCE
Odvlhčovač vzduchu 16l/den
Podobné inzeráty
Klarstein Shetland 600 odvlhčovač vzduchu
Shetland 600, odvlhčovač vzduchu, 220 ml/24 h, 22 W, černý Odvlhčovač vzduchu Klarstein Shetland 600 Vás osvobodí od vlhkého, zatuchlého vzduchu v místnosti a dýchání se stane požitkem. Rozlučte se s vlhkým vzduchem a srážením kondenzované vody. S odvlhčovačem vzduchu Klarstein Shetland 600 nyní odstraníte přebytečnou vlhkost ze vzduchu. Odfiltruje ze vzduchu do 220 ml vody za den a shromažďuje ji ve svém zásobníku o objemu 0,5 litru. Pomocí použití Peltierova článku je Shetland 600 maximálně energeticky úsporný, zařízení spotřebuje pouze 22 W - a přitom je velmi tiché. Zařízení pracuje, dokud senzor rozpozná, že jeho nádrž na vodu je plná, pak se automaticky vypne. Jakmile je nádoba vyprázdněna - například na zalévání pokojových rostlin - provoz pokračuje. Dvě LED diody viditelně zobrazují, zda je zařízení v provozu a zda je třeba vyprázdnit nádrž na vodu. Zlepšete si s odvlhčovačem vzduchu Klarstein Shetland 600 efektivně vzduch v místnostech do 40 m2: v šatnících, koupelnách a spíží. Zařízení odstraňuje nežádoucí vodní páru a pomáhá předcházet plísním a srážení kondenzované vody. Ve spolupráci se zvlhčovačem vzduchu se obě zařízení postarají o stálou vlhkost vzduchu a zajistí tak zvlášť příjemné vnitřní klima. Osvědčený jednoduchý elegantní design odvlhčovače vzduchu Klarstein Shetland 600 se bez problémů začlení se svými kompaktními rozměry do každého obytného i pracovního prostředí. Odvlhčovač vzduchu Klarstein Shetland 600 zbavuje přebytečné vlhkosti a přispívá k příjemnému klimatu v místnosti.
Odvlhčovač DESA Poland
Nabízíme k prodeji již nevyužívaný odvlhčovač vzduchu. Stroj je funkční. Možnost odprodeje více kusu!!! Doprava po celé ČR za 500,-Kč. Odvlhčovač vzduchu (20 l/ 24 h) DESA Poland DH . Dohoda o ceně je možná!!! Cena bez DPH. Tento odvlhčovač reguluje vlhkost donucením nadbytečné vlhkosti ke kondenzaci ze vzduchu do zařízení během produění vzduhcu nad chladícími články. Kontakt s tímto studeným povrchem způsobí kondenzaci vlhkosti obsažené ve vzduchu. Vznikl kondenzát vtéka bezpečně do vodní nádrže. Suchý vzduch pakproudí vyhřívaným vinutím , kde dochází k jeho mírnému zahřátí a opět se vrací do místnosti při lehce zvýšené teplotě.
Zánovní odvlhčovač vzduchu Sinclair CFO-20P (v záruce)
Prodám zánovní plně funkční odvlhčovač vzduchu Sinclair CFO-20P kupovaný v únoru 2023, už pro něj ale nemám využití. Spotřebič je tedy stále v záruce včetně originální krabice. Původní cena včetně dopravy byla 7047 Kč, prodám za 5000 Kč. Kupováno zde:
Skyscraper Ice 4 v 1
4 v 1 Skyscraper Ice od společnosti Klarstein je prostorově úsporná věž, která ukrývá hned funkce 4 zařízení: ventilátor/chladič vzduchu s dodatečným zvlhčováním vzduchu a funkcí čištění vzduchu. Ve svém nejširším místě měří ventilátor jen 28 cm a hodí se tedy i do malých zákoutí. Ventilátor vane čerstvý vzduch pro zajištění chlazení ve třech rychlostech. Pro zlepšení osvěžujícího efektu má zařízení i zapínané chladič vzduchu a zvlhčovač vzduchu. Přes 6-litrovou nádrž na vodu se vzduch pomocí odpařování chladí a následně zvlhčuje. Zařízení Klarstein je ovládáno buď šesti intuitivními tlačítky na horní straně zařízení, nebo jednoduše dálkovým ovladačem. 3 rychlostní stupně: nízký, střední, vysoký 3 provozní režimy: normální, noc a příroda Noční režim: snížení rychlosti až po automatické vypnutí Přírodní režim: zesilující a slábnoucí rychlost ventilátoru Časovač: nastavitelné automatické vypnutí v 0,5 hodinovém taktu až do 7,5 hodiny Kapacita nádrže na vodu: 6 litrů Ionizace vzduchu pro odstranění pachů a bakterií Ukazatel hladiny vody 2 chladicí balíčky pro zvýšení účinnosti Ovládací panel a displej na horní straně zařízení Moderní, prostorově úsporný věžový design Vypínač na horní straně zařízení Ekonomický provoz, příkon 45 W Průtok vzduchu 500 m³ / h - ideální pro střední až velké místnosti Zapínatelná oscilace o 180 ° Netradiční konstrukce osvěživě netradiční konstrukce, která je inspirována zářivě bílým mrakodrapem a už svým tvarem a barvou podpoří touhu po chladném, čerstvém vzduchu a jemném vánku. Prostorově úsporná věž šikovně sjednocuje ventilátor, chladič a zvlhčovač vzduchu. Ve svém nejširším místě měří ventilátor jen 28 cm a hodí se tedy i do malých zákoutí. Jeho moderní design ho ideálně začlení do prostor kanceláře nebo obývacího pokoje, ale je opticky dost neutrální i pro umístění v klasickém prostředí. 3 rychlosti chlazení Přepínatelná oscilace umožňuje naklonit horní dvě třetiny zařízení Klarstein Skyscraper v 180 ° zleva doprava a zpět. Tím se optimálně posune i vzduch ve větších prostorách. Pro splnění všech Vašich požadavků může být ventilátor přestavěn z normálního provozu na noční a přírodní režim. Během nočního režimu se ventilátor v 30 minutovém rytmu přepne na nejbližší nižší rychlost a nakonec se vypne, přírodní režim přidává a ubírá rychlost ventilátoru, což napodobuje přirozený vítr. Osvěžující efekt Zařízení má i zapínané chladič vzduchu a zvlhčovač vzduchu. Přes 6-litrovou nádrž na vodu se vzduch pomocí odpařování chladí a následně zvlhčuje. Dva dodávané chladicí balíčky mohou teplotu vody dodatečně snížit, a tím významně zvýšit účinnost chlazení. Oba balíky plní svou funkci čtyři hodiny, pak musí načerpat znovu chlad v mrazničce. Kromě chlazení vzduchu má zařízení Skyscraper pro vzduch i ionizační / čistící funkci. Zboží je nové, pouze se jedná o druhou jakost, tzn. Může obsahovat drobné škrábance, nebo kosmetické vady, které n
Odvlhčovač vzduchu R-9710 Ionic + Air Purifier
Plně funkční odvlhčovač a čistička vzduchu Rohnson, s příkonem 200W, pořízen v lednu 2022. Na odvlhčovač je ještě víc jak 3,5 roku záruka. Velmi účinný.
OneConcept St. Oberholz XL čistička vzduchu
St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", černá/stříbrná Čistička vzduchu oneConcept St. Oberholz XL vytváří příjemně svěží klima a efektivně eliminuje cigaretový kouř, prach, pyl a spory. Princip fungování čističky vzduchu je jednoduchý a zároveň efektivní. St. Oberholz XL vytváří ionty, které zachycují jiné elektricky nabité částečky ve vzduchu jako prach, pyl nebo spory. Zachycené a spojené částečky následně klesají na zem a zachycují se na zabudovaném filtru z ušlechtilé oceli. Filtr pak stačí jen jednoduše vysát nebo umýt mokrou utěrkou. Věžový ventilátor nabízí tři režimy provozu. Zapnutý ventilátor zvyšuje stupeň účinnosti čištění vzduchu, protože zvyšuje cirkulaci iontů ve vzduchu. Navíc během letních dnů přináší i osvěžující vánek. UV sterilizace odstraňuje ze vzduchu až do 97,6 % zárodků, čímž snižuje riziko šíření chorob, například chřipky. Svou svislou konstrukcí zabírá ionizátor jen málo místa a je tichý i se zapnutým ventilátorem. Proto se výborně hodí na psací stoly nebo do pracoven, kde pozitivně ovlivňuje schopnost koncentrace. Čistička vzduchu 3 v 1 oneConcept Oberholz XL přináší svěží vánek na příjemný pocit v místnosti. Zboží je nové, pouze se jedná o druhou jakost, tzn. Může obsahovat drobné oděrky, nebo kosmetické vady, které nemají vliv na funkčnost výrobku. Více informací do zpráv, popřípadě na .