inzerce, prodej, prodám, bazar

Oděvní stroje a zařízení

Kategorie: Učebnice, skripta - SŠ

Prodám učebnici Oděvní stroje a zařízení I
Autor: Václav 1 ročník SOU a SOŠ
Rozdělení a jednotlivé typy šicích strojů, popis jejich součástí, obsluhy a údržby, bezpečnost a ochrana zdraví při práci.
Email:cernuska@
Oděvní stroje a zařízení
Podobné inzeráty
Koupím Oděvní technologie 3
Dobrý den, koupím učebnici oděvní technolgie 3 od Evy Velíkové. Zašlete mi prosím foto na email, Děkuji.
Oděvní technologie 1,2,3
Dobrý den , koupím učebnice Oděvní technologie 1,2,3 od Evy Veliškové.
Učebnice pro střední
Prodam učebnice pro střední školy Oděvní stroje a zařízení 1 - 100,- Němčina themen aktuell a prac. Sešity 1. Už jen učebnice 250,- 2. Prac. Sešit 190,- Odmaturuj z němčiny 1,2- dohromady 320,- Ekonomika 240,- Chemie 1- 80,- Účetnictví 2005- 50,- Občanská nauka-100,- Dějiny literatury 1,2- dohromady 200,- Čítanka v kosce 1,2,3,- vše 350,- Česky jazyk 80,- Po 1 dítěti
Učebnice
Všechny v top stavu. Oděvní materiály prodáno.
Nechce jí někdo?
Oděvní materiály, B. Bohanesová. Učebnice je čistá , obalená, v zánovním nepoškozeném stavu. Možné je osobní převzetí Kyjovsko, Slavkov u Brna. Neposílám zásilkovnou ani přes PPL, DPD. Poštovné si hradí sám kupující.
Strojnické učebnice, konstrukce, zemědělská technika
1. Stroje pro přeměnu energií (A. Drost, J. Ouwehand) - 200,-Kč. V učebnici jsou popsány hlavní druhy strojů pro přeměnu energií, vysvětleny principy jejich činnosti, příklady základních výpočtů a konstrukční provedení. Učebnice je určena pro všechny zájemce o středoškolské studium technického směru. S ohledem na zavádění liberalizovaných učebních plánů není její obsah předepsán pro konkrétní ročník určitého studijního nebo učebního oboru. 2. Technologičnost konstrukcí strojů (K. Skibar) - 200,-Kč. Autor vytyčuje v této knize nejprve zásady pro celkovou hospodárnou koncepci stroje, uvádí kritéria pro posuzování hospodárnosti konstrukce a vliv početnosti výroby na volbu technologických metod. Těžištěm knihy je určení požadavků kladených jednotlivými technologickými metodami na konstrukci (obrábění, tváření, ruční a montážní práce, svařování, tepelné zpracování atd.). V závěru jsou uvedeny ekonomické rozbory hospodárnosti konstrukce součástí. Publikace je určena pracovníkům v konstrukčních a projekčních kancelářích, technologům a studentům odborných a vysokých škol. 3. Strojnické tabulky pro střední průmyslové školy strojnické (J. Bartoš a kolektiv) - PRODÁNO 4. Upínací nářadí - katalog Osan - 100,-Kč. Sešitový A4 katalog Upínací nářadí o 84 stranách z roku 1986. Obsahuje kapitoly: Upínací nářadí nástrojů, Upínací nářadí Obrobků, Upínací Elementy a Přístroje. 5. Jak číst technické výkresy (B. Dobrovolný) - 100,-Kč. Návod i učebnice pro praktiky, učně a studenty odborných škol. Základem výkladu jsou nové čs. normy strojnického kreslení a jejich použití je vysvětleno na jednoduchých i složitějších příkladech z praxe. Kromě pokynů o kreslicích pomůckách jsou probrány všechny složky strojnických výkresů přímo na pracovních úkolech, při nichž je věnována pozornost cvičení prostorové představivosti. Text je zakončen kontrolní zkouškou. 6. Strojní součásti Díl 2b, - Převody řetězovými a ozubenými koly (J. Bartoš) = 100,-Kč. Spis se v první části zabývá řetězovými převody a probírá druhy hnacích řetězů, řetězová kola pro kloubové řetězy a úpravu převodu. Druhá část je věnována různým druhům ozubených kol a soukolí. Popisuje tyto strojní součásti, poučuje o jejich funkci, uvádí výpočty a konstrukce, pojednává o materiálu a o nákresech a vykládá všechny základní pojmy. 7. Traktory a automobily - Učebnice pro střední zemědělské školy (O. Bureš) = 200,-Kč. *V případě zájmu prosím o kontakt skrz odpovědní formulář níže. Na tel. nereaguji. Stav (opotřebení knih) mohu uvést na dotaz. Platí do smazání. Zaslání Zásilkovnou na výdejní místo. Platba předem, ne dobírka.