inzerce, prodej, prodám, bazar

Onsa mechanické švýcarské hodinky automat

Kategorie: Hodinky

Vintage automatické hodinky Onsa švýcarské výroby, bohužel nefunkční - hodinky se samy zastavují. Strojek ETA 1560. Hodinky mají drobné škrábance na pouzdru - viz foto. Pouzdro a výstupky jsou poškrábané. Sklíčko má nějaké škrábance. Možnost osobního předání - Praha.

Kontakt: vasicekjan2@

Pouzdro:
• Nerezová ocel
• Některé škrábance na pouzdru a zadní straně pouzdra – viz fotografie

Ciferník:
• Černý ciferník
• Čisté, nějaké škrábance na sklíčku- praskliny na sklíčku1. a 7. hodina (nové sklíčko cca 300 kč)

Strojek:
• ETA 1560
• Automatické natahování, nefunguje

Rozměry:
• Velikost pouzdra: 35 mm bez korunky
• Tloušťka pouzdra: 11 mm
• Průměr pásku: 18 mm
• Od packy k pacce: 40 mm

Stav:
• Nefunguje - pohyb se sám zastavuje
• Pěkný čistý ciferník, nějaké viditelné škrábance na krystalu
• Škrábance na zadní straně pouzdra
• Drobné škrábance na pouzdru
• Prohlédněte si fotografie a ptejte se

Rozprodej sbírky hodinek
Onsa mechanické švýcarské hodinky automat
Podobné inzeráty
Hodinky Sequent Elektron HR 2.2 ViU Blue LIMITED EDITION
Hodinky Sequent Elektron HR 2.2 ViU Blue LIMITED EDITION 56/199 Automatické/Kinetické (samonabíjecí) hodinky s chytrými funkcemi (měření kroků, trasy GPS, tep, kyslík v krvi, spánek a další). Nemají žádný displej, pouze indikační diodu, vše se ovládá pomocí korunky. Některá data zobrazí přímo hodinky na pokyn, vše ostatní je synchronizováno v aplikaci pomocí bluetooth. Hlavní výhoda oproti klasickým automatům, mimo chytrých funkcí, je ta, že se čas synchronizuje pomocí času na mobilním zařízení, takže není nutné je co týden seřizovat. Hodinky jsou modré s modrým látkovým páskem, které lze jednoduše měnit a mají lehce průhledný číselník, kdy jsou vidět vnitřnosti hodinek. Materiál hodinek je Titan. Hodinky jsou z limitované edice 56/199 v kampani na Kickstarteru a nelze je jinde koupit, pouze v jiných barevných variantách. O hodinkách psali různé servery, například: Hodinky u nás prodává i Alza za více než 17 000 Kč, ale ne tuto limitovanou edici (nelze koupit). Obsahuje: Hodinky Nabíječka (pouze když se hodinky hodně dlouho nenosí, výrobce uvádí až 2 roky v pohotovostním režimu) Kabel Hadřík Návod Krabice a obal Hodinky byly nošeny 1 měsíc, jsou jako nové a plně funkční. Cena: 11 500 Kč (platba v hotovosti při předání) Pouze osobní předání: 1) Vyzvednutí v Klíčanech (10 minut autem z Praha-Letňany směrem na sever) 2) Po domluvě mohu dovézt po Praze a blízkém okolí
Hodinky Švýcarské mechanické
Kvalitní Švýcarské mechanické kapesní hodinky - ANKRA, průměr 34 mm, váha 25 gramů. Hodinky jsou funkční. Prodej z pozůstalosti, sledujte i mé ostatní nabídky, platí do smazání inzerátu.
JAMES H.HART 1890 luxus.švýcarské náramkové /kapesní hodinky
Hodinky pro pravého newyorčana! Ruční zakázková výroba pro náročnou klientelu! Originální, starožitný, švýcarský, hodinový strojek! Prosklená záď! Nabízím velké, XXL, unikátní, starožitné, luxusní, kapesní / náramkové hodinky značky JAMES H. HART BROOKLYN 1890 o průměru pouzdra 48 mm. Švýcarsko - americká produkce. Zakázková ruční výroba. Překrásný - ručně značený písmem, originální, kvalitní a spolehlivý, starožitný (víc jak 130 let starý), švýcarský, hodinový strojek značky BOREL & COURVOISIER vyroben pro americkou klenotnickou značku JAMES H. HART BROOKLYN, nízkého výrobního čísla No.69737, plně osazen kameny (obrovských 16 rubínů) ve zlatých šroubovacích chatonech, původně ze zlatých kapesních hodinek, byl zrestaurován hodinářským mistrem a vsazen do nově vyrobeného pouzdra náramkových hodinek z leštěné nerez oceli. Pouzdro má minerální sklíčka a je průhledné z obou stran, tudíž majitel se může kochat pohledem na precizní hodinový strojek. Nádherný číselník je původní - smaltovaný, vyčištěn do super kondice. Hodinové ručičky jsou také původní. Tyto unikátní hodinky byly vyrobeny na zakázku v roce 2021 pouze v jednom kuse. Lze je tak považovat za nové a nenošené. Jedná se o originální kus, který nemá nikdo jiný a budete ho mít jen vy. Plně funkční a drží přesný čas. Výška masivního pouzdra je 16 mm a jeho délka od řemínku k řemínku je 55 mm. Rezerva chodu po natažení je cca 30 h. K hodinkám dávám nový, kožený řemínek o šířce 22 mm a zcela unikátně také originální, starožitnou, dřevěnou krabičku na hodinky stejné značky. Dávám 3 týdny záruku vrácení peněz v případě, že nebudete spokojeni. Při platbě předem, doprava zdarma. HISTORIE ZNAČKY JAMES H. HART BROOKLYN: Uznávaný americký klenotník JAMES H. HART se narodil v roce 1832 v New Yorku. Jeho společnost působila od roku 1883 do roku 1910 v Brooklynu (původně samostatné město Brooklyn ve státě New York, než se stalo v roce 1893 městským obvodem New Yorku). James H. Hart byl partnerem v letech 1855-1856 s Oscarem S. Jenningsem z New Yorku ve společnosti JENNINGS & HART. V letech 1862-1883 působil se svým bratrem Andrewem W. Hartem z Brooklynu ve společnosti HART BROTHERS. V pozdějších letech se James H. Hart osamostatnil. Mezi širokým sortimentem klenotů, byly nabízeny k prodeji i luxusní hodinky nejvyšší kvality, vyráběné ve švýcarsku pod stejnou značkou. REFERENCE: HISTORIE SPOLEČNOSTI BOREL & COURVOISIER: Společnost Borel & Courvoisier byla založena v roce 1859 Julesem Alphonsem Borelem (1832-1898) a jeho švagrem Paulem Courvoisierem (1834-1894) ve švýcarském městě Neuchatel. V této společnosti působil i Paulův bratr Jean Courvousier. V roce 1860 společnost začala poprvé exportovat na území Ameriky. V roce 1866 získává první cenu observatoře V Neuchatelu - vrcholná prestiž přední švýcarské hodinářské autority. ODKAZ NA STRÁNKY ZNAČKY:
Zlaté mechanické hodinky Rolex 9 kt
Vintage mechanické hodinky Rolex Oyster z 9k 375 masivního zlata. ruční natahovací strojek, švýcarské výroby, funkční stav, ale vzhledem ke stáří a neznámé historii neposkytuji záruku na funkčnost. Velmi pěkné hodinky ve skvělém stavu. Vzhledem ke stáří téměř žádné škrábance. Jedinou vadou je korunka, která je pozlacená a není originální. Případ: • Masivní zlato 375 9k • Pouzdro má drobné škrábance - celkově velmi dobrý stav Vytočit: • Bílý ciferník s patinou • Akrylátové sklo Hnutí: • Neznámý, případ nebyl otevřen Rozměry: • Velikost pouzdra: 28 mm bez korunky • Tloušťka pouzdra: 8 mm • Průměr oček: 16 mm • Očko k oku: 25,5 mm Stav: • Funkční, ale vzhledem ke stáří a neznámé historii neručím za funkčnost • Pěkný patinový ciferník • Drobné škrábance na pouzdru vzhledem k jeho stáří, žádný zásadní problém • Prohlédněte si fotografie a ptejte se Čištění sbírky hodinek Ověřeno v certifikovaném obchodě Omega. Jedná se pravé hodinky Rolex. Certifikát k dispozici. Krásné unikátní hodinky na investici nebo ozdobu.
PRODÁM ŠVÝCARSKÉ MECHANICKÉ HODINKY MIXA
Prodám momentálně nefunkční pěkné mechanické švýcarské hodinky méně známé značky Mixa, svítící fosforový ciferník i ručičky, k výměně zoxidovaný zadní kryt a úchytky (nebo aspoň jednu úchytku, jsou rozdílné). PROSÍM ZHLÉDNĚTE I DALŠÍ MOJE INZERÁTY PRO PŘÍPADNÉ JEDNOTNÉ POŠTOVNÉ.
Romain Jerome  Titanic DNA
Nabízím zanovni krásné limitované (100ks) hodinky od značky Romain Jerome Steampunk Titanic DNA 100th, hodinky mají průměr 50mm, safírové sklíčko, nový kaučukový řemínek, automatický nátah s rezervou 42h, 100% původ, hodinky jsou po servisu, původní cena 456.000 kč, možná výměna za neco zajimaveho auto.lod-moto.raketa.ponorka, jiné hodinky s oboustranným doplatkem... Breitling,,, Hublot a jiné velke hodinky Titanic-DNA. Tyto exkluzivní náramkové hodinky jsou opět z dílny švýcarské firmy, kterou vede Romain Jerome. Tato firma je pověstná tím, že vyrábí velmi nevšední hodinky pro vybranou a úzkou klientelu lidí. Tentokrát mohou oslovit všechny milovníky a obdivovatele legendární lodě Titanic. Hodinky-DNA obsahují autentické části zaoceánského parníku a představeny byly v roce 2008. Titanic DNA je k dispozici na plášti hodinek z platiny nebo zlata s prvky titanu, keramiky a zrezivělé ocele. Na zadní straně hodinek je rytina Titaniku. A když se na ni podíváte pořádně, uvidíte počet hodinek v limitované edici. Pokud se vám tento ukazatel času líbí, mrkněte se na oficiální stránky návrháře a připravte si částku začínající na 20 000 dolarech. telefon +420