inzerce, prodej, prodám, bazar

Opravené hokejky unikátní profi metodou-CCM, Baue, Warrior

Kategorie: Hokej, bruslení

Nabízím hokejové hole, nejvyšší řady, viz foto.
Hokejky jsou opravené vlastní speciální unikátní metodou za použití pouze materiálu z jakého je hokejka vyrobena-karbon. Opravené místo je duté, hokejka má navíc pouze cca 20g a zachovává si pružnost jako před opravou.
!!Nejedná se o SRS metodu, kdy je hokejka těžká, nepružná a plná lepidla!!
Cena za kus cca od 1400-podle typu. Víc info do zprávy-pro aktuální nabídku.

Seznam:
L
CCM Trigger 6 pro.
CCM Jetspeed FT4 pro
Bauer Nexus Geo
Bauer Nexus Sync
Warrior Alpha DX
CCM Ribcore Trigger 4pro
Warrior Novium pro

P
Bauer Nexus 3
CCM Jetspeer FT4
Opravené hokejky unikátní profi metodou-CCM, Baue, Warrior
Podobné inzeráty
Profi rukavice Warrior Covert PRO SR REPRE - JIŽ VYPRODÁNO
ŠPIČKOVÉ PROFI RUKAVICE SLOVENSKÉ HOKEJOVÉ REPREZENTACE !! RUKAVICE JSOU ÚPLNĚ NOVÉ !! MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA REPREZENTAČNÍCH PROFI RUKAVIC, KTERÉ NELZE KOUPIT V ŽÁDNÉM HOKEJOVÉM OBCHODĚ V ČESKU NEBO NA SLOVENSKU !! ÚPLNĚ NOVÉ PROFI RUKAVICE WARRIOR COVERT PRO ZA VÝPRODEJOVOU CENU !! Doporučená cena těchto rukavic při uvedení na trh byla 280 EUR (cca 7000,-Kč) !! Rukavice nabízíme v těchto velikostech: 1) velikost 13 palců - JIŽ VYPRODÁNO !! 2) velikost 14 palců - JIŽ VYPRODÁNO !! 3) velikost 15 palců - JIŽ VYPRODÁNO !! Osobní odběr zdarma je možný pouze v Prostějově. Posíláme i na dobírku (+160,-Kč). Při platbě předem na účet je poštovné pouze 100,-Kč !! NABÍDKA PLATÍ DO SMAZÁNÍ INZERÁTU ! POPIS: Rukavice Warrior Covert PRO NHL Sr. Rukavice WARRIOR COVERT PRO nabídnou nový profil Warrior Covert Taper Fit, tvarovaný do přirozeného tvaru ruky a zápěstí, aby se maximalizovala mobilita a ochrana. V tom je zbrusu nová manžeta AXYFlex V2, která nabízí maximální volnost zápěstí při manipulaci s pukem a střelbě. Zároveň nabízí maximální odolnost proti nárazům díky AXYFlex Thumb. Rukavice jsou na zadní straně vyztužený pěnou Warrior Exo+, která nabízí dokonalou ochranu, která je extrémně lehká a je kombinována s vložkami štítu, které absorbují velké rány. Kombinace materiálu Lycra a AXYFlex Thumb značka Warrior je známá anatomicky tvarovanými rukavicemi. Rukavice Covert přicházejí s Buttersoft hrou a to znamená, že rukavice jsou připraveny na hraní hned po rozbalení. Co se týče dlaně je tvořena Warrior´s Pro SmartPalm+ s Clarino Har, co je silnější otěruvzdorná výztuž, která zpomaluje opotřebení bez obětování pocitu měkkého dotyku. Rukavice Covert se vyznačují linií Warteh FNC, která nabízí bezkonkurenční prodyšnost aby zůstala rukavice v suchu během hry. Díky vložce Polygiene tato podšívka pommůže odvádět vlhkost aby byla po celou dobu životnosti rukavice čistá a svěží. Ve sovnání s rukavicemi QRE obsahuje model QRE PRO různé nové revoluční materiály vyztužení a dlaně. Pokud jste hráč na vysoké úrovní a hledáte bezkonkurenční mobilitu s klasickým pocitem, vyzkoušejte hokejové rukavice WARRIOR COVERT PRO NHL !!
HOKEJKA WARRIOR COVERT QRE10 Senior
Prodám HOKEJKU WARRIOR COVERT QRE10 Senior, Flex 65 W03 Backstrom Málo hraná, nesedí mi. Po dohodě můžu dovézt - Jihomoravský kraj a Vysočina POPIS PRODUKTU NOVINKA SEZÓNY 2020/2021!! Zcela nový model hokejky pro rok 2020 je Warrior Covert QRE 10 Clear Senior Hockey Stick od značky Warrior. Covert QRE 10 je jedním z technologicky nejpokročilejších hokejek na trhu. S klíčovými funkcemi navrženými pro lepší kontrolu puku. Když začneme s celkovým tvarem a designem Warrior QRE 10, ucítíte Edge Taper skrz hůl, který zvyšuje sílu a rychlé uvolnění při střelbě. Tato jedinečná geometrie tvaru hokejky zlepšuje odezvu hokejky a vytváří stabilnější pocit díky kterému má hráč silnější střelu. Pokud jde o konstrukci, QRE 10 je vybavena uhlíkem 1500D, což je vysoce pevná, lehká jednosměrná karbonová konstrukce, díky které je hřídel neuvěřitelně lehká s vysokou trvanlivostí, to vše poskytuje vynikající pocit pro všechny části hry. Kromě toho má QRE 10 stínovou konstrukci, která vytváří nejvyváženější hokejku, která byla kdy postavena, a vylepšuje to, jak se hráč s hokejkou během hry cítí. Ve vnitřní části vybavil WARRIOR QRE 10 technologií Fuelcore +, což je lehké jádro z polymerové lopatky, která zvyšuje cit na puku. Kolem jádra je vazba Enigma Carbon 25K, která je přepracována tak, aby přidávala vyšší úroveň trvanlivosti. Celkově Fuelcore + snižuje rozpad materiálu v čepeli a zvyšuje trvanlivost a cit na puku. Pokud jste hráč, který hledá špičkovou hůl navrženou pro co nejrychlejší střelu, v extrémně lehkém balíčku nehledejte nic jiného než Warrior Covert QRE 10 Grip. Stejně jako Leon Drasaitl z Edmonton Oilers!
Profi kalhoty Warrior Covert QR EDGE SR (velikost XL) - NOVÉ
Špičkový TOP model kalhot Warrior za SUPER CENU !! TOTÁLNÍ VÝPRODEJ profi modelu kalhot Warrior Covert QR EDGE se slevou 44 % !! Jedná se o jedny nejlépe opancéřované profi kalhoty na hokejovém trhu !! Nejlevnější výprodejová cena v českých eshopech byla 4000,-Kč !! Viz - Už pouze velikost XL (černá) ! Kalhoty jsou úplně nové a nepoužité !! Původní doporučená cena těchto kalhot v hokejových prodejnách byla 6200,-Kč !! Aktuální stav skladu (barva a velikost): senior - černá XL ! Osobní odběr možný v Prostějově. Posílám i na dobírku (+ 190,-Kč). Při platbě předem je poštovné jen 100,-Kč! NABÍDKA PLATÍ DO SMAZÁNÍ INZERÁTU !! POPIS PRODUKTU : Špičkový Top model kalhot Warrior QR EDGE určený pro nejnáročnější profesionální hráče. Extra lehké a super chráněné. Kalhoty Warrior QR EDGE (nahrazují QRL) jsou novým nejvyšším TOP modelem od Warrioru. Jsou určeny pro nejnáročnější profesionální hráče, oproti minulému modelu došlo k velkému přepracování a posunulo tento model mezi nejlepší Top kalhoty na trhu. Anatomicky tvarovaný střih umožňuje maximální volnost pohybu. Odlehčený chránič páteře a ledvin. Anatomické odlehčené výztužené chrániče stehen a boků. Boční chrániče ledvin jsou konstruovány z odlehčené pěny odolné vůči nárazům a díky své struktuře slouží zároveň jako ventilace pro odvod vlhkosti a tepla. Strategicky zabudované elastické klíny se zipy umožňují hráči nastavit si kalhoty přesně na svoji postavu, takže je nijak neomezují v pohybu.V pase zapínání na pásek a šněrování. Na povrchu nylon 620D. Prodyšná podšívka. Kalhoty nabízí dokonalý systém ventilace a odvodu vlhkosti. Promyšlené ventilační cesty a použitá technologie Wartech FNC with Polygenie materiál přivádí během celé hry čerstvý vzduch a odvádí přebytečné teplo a vlhkost. Kalhoty díky tomu působí výrazně příjemněji a mnohem rychleji po zápase schnou.
Profi kalhoty Warrior Covert QR EDGE SR (vel. L + XL) - NOVÉ
Špičkový TOP model kalhot Warrior za SUPER CENU !! TOTÁLNÍ VÝPRODEJ profi modelu kalhot Warrior se slevou 44 % !! Nejlevnější výprodejová cena v českých eshopech byla 4000,-Kč !! Viz - Už pouze velikost L + XL (tmavě modrá !!) Kalhoty jsou úplně nové a nepoužité !! Původní doporučená cena těchto kalhot v hokejových prodejnách byla 6200,-Kč !! Aktuální stav skladu (barva a velikost): tmavě modrá L tmavě modrá XL Osobní odběr možný v Prostějově. Posílám i na dobírku (+ 190,-Kč). Při platbě předem je poštovné jen 100,-Kč! NABÍDKA PLATÍ DO SMAZÁNÍ INZERÁTU !! POPIS PRODUKTU : Špičkový Top model kalhot Warrior QR EDGE určený pro nejnáročnější profesionální hráče. Extra lehké a super chráněné. Kalhoty Warrior QR EDGE (nahrazují QRL) jsou novým nejvyšším TOP modelem od Warrioru. Jsou určeny pro nejnáročnější profesionální hráče, oproti minulému modelu došlo k velkému přepracování a posunulo tento model mezi nejlepší Top kalhoty na trhu. Anatomicky tvarovaný střih umožňuje maximální volnost pohybu. Odlehčený chránič páteře a ledvin. Anatomické odlehčené výztužené chrániče stehen a boků. Boční chrániče ledvin jsou konstruovány z odlehčené pěny odolné vůči nárazům a díky své struktuře slouží zároveň jako ventilace pro odvod vlhkosti a tepla. Strategicky zabudované elastické klíny se zipy umožňují hráči nastavit si kalhoty přesně na svoji postavu, takže je nijak neomezují v pohybu.V pase zapínání na pásek a šněrování. Na povrchu nylon 620D. Prodyšná podšívka. Kalhoty nabízí dokonalý systém ventilace a odvodu vlhkosti. Promyšlené ventilační cesty a použitá technologie Wartech FNC with Polygenie materiál přivádí během celé hry čerstvý vzduch a odvádí přebytečné teplo a vlhkost. Kalhoty díky tomu působí výrazně příjemněji a mnohem rychleji po zápase schnou.
Nová helma WARRIOR KROWN 360 vel.S
Nová helma WARRIOR KROWN 360 velikost S (49 - 54cm) Nová helma Krown 360 od firmy Warrior je unikátní v tom, že se přizpůsobí tvaru vaší hlavy. Většina helem umožňuje úpravu délky helmy, ale Warrior Krown 360 umožňuje nastavit i šířku. Unikátní konstrukce helmy zaměřená na mimořádné pohodlí a vrstvené ochrany proti nárazu pro bezpečnost. Čtyřdílná skořápka a vložky se sbíhají k vytvoření skutečného komfortu. Unikátní jedno nastavovací kolečko aktivuje pohodlný 4-Play Fit Systém. Tři inteligentně vybrané, specifické vrstvy pěnové ochrany. EPP pěna pro lehkost a zároveň vysokou ochranu při nárazu. Strategicky umístěná Impax čelní pěna pro ochranu před mnohanásobnými nízkými nárazy. Komfortní pěnové vycpávky pro pohodlí, stabilitu a odpružení. Cena 999,- Kč
Spájané Hokejky na PREDAJ
Predám spájané hokejky ľahkým a pevným spojom + cca 15 gramov k pôvodnej váhe hokejky Ľavačky: 1. BAUER NEXUS GEO SILVER - 165cm, 77 flex, P92 2. BAUER NEXUS GEO SILVER - 163cm, 82 flex, P92 3. BAUER NEXUS GEO SILVER - 165cm, 87 flex, P92 4. BAUER Hyperlite SILVER - 170cm, 87 flex, P92 5. BAUER Hyperlite SILVER - 170cm, 95 flex, P92 6. BAUER Hyperlite - 150cm PREDANÁ ! 7. CCM RIBCORE TRIGGER 7 PRO - PREDANÁ ! 8. CCM JETSPEED FT4 PRO - Mierovka Richard Pánik cena 2500,00 Kč - je to mierovka SK hokejistu ! 9. CCM JETSPEED FT5 - 170cm, 65 flex, P92 10. CCM JETSPEED FT5 - 170cm, 75 flex, P92 11. BAUER NEXUS SYNC SILVER - 170cm, 87 flex, P92 12. BAUER NEXUS SYNC RED - 155cm - PREDANÁ ! 13. BAUER NEXUS SYNC RED - 170cm, 82 flex, P28M 14. BAUER NEXUS SYNC RED - 170cm, 107 flex, P92M 15. BAUER NEXUS SYNC BLUE - 165cm, 77 flex, P92 16. BAUER NEXUS SYNC BLUE - 165cm, 77 flex, P92 17. WARRIOR NOVIUM - 170cm, 85 flex, P92 Pravačky: 1. Bauer Vapor Hypeperlite RED - 170cm, P92, 95 flex 2. Bauer Vapor Hypeperlite BORDOVÁ - 172cm, P92, 87 flex 3. Bauer NEXUS SYNC ORAGNE - 170cm, P92, 82flex 4. Bauer NEXUS 2N Pro BLUE - 170cm, P92, 87flex PRE VIAC INFO info správa sms, viber, whatsup :) nepíše emaily či je ešte dostupné všetko je dostupné :))) Posielam aj na dobierku do ČR pri odbere viac kusov zľava a po dohode viem aj doviezť :)