inzerce, prodej, prodám, bazar

Orací pluh za traktor

Kategorie: Malotraktory, Kultivátory

Prodám fabrický jednoradličný, dvouradličný a tříradličný pluh do tříbodového závěsu, čepy 22mm.

jednopluh záběr 20cm - 7 000,-
dvoják záběr 2x20cm - 12 000,-
troják záběr 3x20cm - 15 000,-
Náhradní břit - 600,-
Ceny s dani.
MOŽNO ZASLAT NA DOBÍRKU.
Orací pluh za traktor
Podobné inzeráty
Prodám pluh pro orbu za malotraktor
prodam pluh pro orbu za traktor (malotraktor )zavěšení do tříbodového systtému za traktor . Pluh lze za traktorem přesunout pro orbu zakolem,n ebo do středu nebo na pravo pluh je nový nepoužitý cena je 6500 kč tel-
Malotraktor domácí výroby
Nabízím k prodeji malotraktor domácí výroby - benzínový, moderní, čtyřtaktní jednoválec kvalitní výroby značky JIKOV, startování šňůrou, traktor nepotřebuje baterii. - převodovka včetně spojky - 3 rychlosti + zpátečka - masivní zkrácená zadní náprava, pravděpodobně z Multicary - Propojení motoru s převodovkou pomocí hřídele, převodovka se zadní nápravou pomocí kardanu, bez použití rozet, řetězu, takže žádné vytahané řetězy, napínáky atd. - ruční hydraulika k zvedání neseného nářadí - ruční naviják s ocelovým lanem - k traktoru je jednoduše montovatelný závěs, k připojení vleku - vzduchový filtrbox pravděpodobně z Jawy, dále je vzduch čištěn olejovým čističem vzduchu, takže kvalitní čištění vzduchu, což je vhodné do prašného prostředí. - bedna na nářadí, pro potřebné věci Traktor je v zachovalém stavu, všechno se hýbe, točí zlehka, náplně v motoru, diferenciálu, převodovce se neztrácí. Motor má velkou kompresi. Konstrukčně je velice pěkně a kvalitně postaven, řízení funguje zlehka. Traktor nějakou dobu stál, v motoru byl před zkouškou provozu nově vyměněn olej (10w30), traktor byl skladován vždy pod střechou, v suchu. Brzdy fungují, ruční brzda drží v kopci také. Traktor je pojízdný, motor startuje, ale chtělo by to provést údržbu karburátoru, chtěl by vyčistit, případně seřídit a vyměnit palivový kohoutek v nádrži (těsní, je pouze ulomená přepínací páčka, lze ale otáčet s ním pomocí kleští) Šířka je cca metr, lze tedy traktor naložit na běžný, delší vozík. Na traktor neposkytuji žádnou záruku, video v chodu, jízdy tohoto stroje mohu poslat na mail. Cena 23500 Kč Prosím ideálně prvotní kontakt mailem nebo SMS.
Pluh obracák na Tera, Vari (na opravu)
Prodám pluh obracák na Tera, Vari, velmi málo použivaný, pozor je to na opravu, drží jen jedna strana. Při oraní chytnul velký kámen a jedna poloha už nedrží. Šíkovný kutil to opraví (jedná je pouze o pluh bez poloh. zařízení) Info a foto na Whatsaap, SMS nebo e-mail Dovezu v okolí Frýdecka, Karviné a Ostravska, možno i poslat na dobírku) Tera, Vari, pluh, obracák, oboustranný
Pasovy a dvojkolesovy traktor
Dobry den, na predaj su tieto dva traktory. Oba su pohanane premiovym jednovalcovym dieselovym motorom s tlakovym mazanim a vodnym chladenim. Oba traktory maju rovnaku prevodovku, 6 rychlosti vpred, dve rychlosti vzad, uzavierka, meranie motohodin, indikator tlaku oleja. Pasovy traktor ma navyse aj zadnu a prednu hydrauliku, elektricky start a dobijanie. V cene traktorov je aj pluh a rotavator. Moznost dokupenia mnozstva prislusenstva! Cena za dvojkolesovy traktor je 2500e a za pasovy traktor 4900e. Ceny su s dph. Zaruka je dva roky, alebo 2000 motohodin. Poskytujem kompletny servis, nahradne diely a poradenstvo. Mozete mi volat, alebo pisat denne od 7:00 do 22:00, fungujem aj cez whatsapp a viber. Doprava do CR - 120e. Poskytnem Vam tie najlepsie sluzby, ako mnozstvu spokojnych zakaznikov pred Vami!
Brány a pluh za traktor
Prodám nesené brány a nesený pluh za traktor. Nutný vlastní odvoz (nejlépe traktorem) a naložení v Rychvaldě. Cena 17000kč za komplet v případě odběru obou kusů dohoda.
Koupím pluh za traktor
Koupím pluh pn 252 vhodný za traktor zetor 25 nebo zetor 3011