inzerce, prodej, prodám, bazar

Orca Equip velikost 8

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám Orca Equip ve velikosti 8 ve stavu nového zboží.
Orca Equip velikost 8
Podobné inzeráty
Triatlonový neopren Orca Equip 2016
Prodám neopren Orca Equip Fullsleevez roku 2016. Pro plavce s velký rozsahem pohybu Model, který je díky použitým technologiím určený především plavcům s velký rozsahem pohybu a kvalitním záběrem, kteří hledají maximální flexibilitu v ramenou. Materiál Yamamoto39 Cell SCS na trupu a na rukávech je 2-3 mm silný pro lepší komfort a flexibilitu. Paže jsou zdrsněné silikonovým zátěrem pro větší sílu záběru a stabilitu paží ve vodě. Dolní část trupu a nohy obepíná 4 mm silný materiál Smoothskin, který poskytuje lepší hodnoty nadnášení a termoizolace. Neoprén je ideální pro triatlon, ale je vhodný i pro free diving. Neoprén prodávám pro nevyužití, jelikož se triatlonu již nevěnuji. Má na sobě 4 opravy drobných škrábanců. Použil jsem ho všehovšudy 15x. Mám k němu i originální krabici. Přikládám i obrázek velikostí. Reálně je spíše pro menší osoby. Pište nebo volejte. Jsem schopen poslat i přes zásilkovnu s příplatkem 100Kč. Cena: 3700 Kč
Kite foil Orca
Prodám kite foil Orca, lehce jetý test je zde: možno i s boardem.
Pánský triatlonový neopren ORCA Kaisei vel. 7
Ahoj, prodám používaný pansky neopren Orca Kaisei vel. 7. Koupený zánovní, poškozený na zádech 2cm díra, bez opravy zůstala stejně velká. Absolvoval dva železňáky v letech 2016 a 2022. Pár půlek a nějaký sprint. Již nevyužiju...rodina:-) Službu určitě udělá. Rád poskytnu doplňující info mailem, telefonicky, osobně. Jarda
Neopren Orca Openwater one piece core vel. S
Prodám používaný neopren Orca Openwater vel. S v TOP stavu. Dle velikostní tabulky hrudník 83-89cm, výška 157-167cm a váha 54-61 kg. Nepřehlédnutelná kolekce neoprenů Openwater poskytuje zejména dálkovým plavcům excelentní viditelnost, dostatečnou tepelnou ochranu a vysokou míru komfortu během sportovního plavání na otevřené vodě. Cena při osobním odběru 2400Kč nebo cena 2480Kč vč. poštovného při platbě předem.
ADVANCE G600 PREMIUM CARBON BLACK MOD 2023
Motorovy clun ADVANCE G600 BLACK CARBON PREMIUM ! MOD 2023 ! cena samotnio clunu zacina od 28990€ur bez DPH. MOTOR OD 150-DO 200 KONI ! Clun bude na sklade od 15.10.2022. v cerny barve. Material BLACK CARBON HYPALON ORCA ! VC BEZOVE DEKORACE. MOTOR SUZUKY 200 KONI. VYBAVA : FLEXI TEAK, CARBON CONTROL PANEL. NAVI SIMRAD G07MULTIFUNCIONAL GPS/SONAR WITH HDI SCAN SONAR, MUSIC JLAUDIO MEDIA MASTER 50. AMBIENT LIGHT EXTERIER+INTERIER. ADVANCE SET POLSTARU. SPECIAL COLOR-TUBES:CAPUCCINO CARBON/BLACK CARBON. Rebrik inox na zadni platforme. Prepravni plachta. sprcha vc vodni nadrze. Lednicka . elektricka kotva nerezova ! Cena vc vybavy motoru MERCURY 200 XS PRO prepravnio voziku Brenderup 1800 : 68990 €ur bez dph.Vice info :
ADVANCE X LUXURY  10.50m, 2x450  mod 2023
Cena: Kč s možností odpočtu DPH Převodovka: Palivo: BENZIN Tachometr: 0 km Barva: BLACK carbon Vyrobeno: 2023 Délka: 10.45 Motor: 2x300 ccm Výkon: kW Popis: Na základě dlouhodobé, výjimečné spolupráce s italským designérem a projektantem panem Alessandrem Chessou vznikla význačná řada G Premium modelů lodí Advance RIB: G 800, G 600 a G 500. pár kroků dále. Výrazně dále. Je to první plavidlo z řady Advance, které bude mít v podpalubí kajutu s ložnicí, sprchou a toaletou. Celá koncepce modelu je navržena tak, aby splňovala ty nejnáročnější předpoklady pro dlouhodobý pobyt na otevřeném moři a překonávání značných vzdáleností na otevřeném moři. Zdobí jej vyvýšené, hluboké žlaby do „V“, které je určeno k překonávání větších vln, ale také výrazná autonomie založená na velké nádrži, která pojme 600 litrů paliva, a také nádrž na 150 litrů vody. Kromě vysokého komfortu, funkčnosti a využitelnosti plavidla je to právě rychlost, která mu dodává přídomek superrychlého motorového člunu. V konfiguraci nejvýkonnějších pohonných jednotek a s výkonem 900 koní (dvojmontáž 2 x 450 k) překročí maximální rychlost pověstnou hranici 60 uzlů. Detaily navozují dojem jedinečnosti plavidla a třídy, do které patří: kompozitní materiály, karbonové desky, chromované prvky, teak, žábry v podobě ventilačních otvorů, stůl, který se zvedá hydraulickým pohonem, vyhrazená plošina , stejně jako nastavitelná sluneční terasa. A když padne noc, vzniká zvláštní vizuální zážitek. Ambientní světla na palubě a pod vodou působí výjimečným dojmem, ale je tu také jeden dosud nevídaný detail: nastavitelná LED světla ukrytá na trubicích, která navazují na atraktivní boční linii. Prezentace byla ohlášena na začátek příští námořní sezóny. V současné fázi Advance umožňuje zákazníkům rezervovat, ale také konfigurovat model podle svých přání, s výběrem barev, materiálů, textur a vzorů ze široké škály, stejně jako personalizaci plavidel a vytváření jedinečných exemplářů. Délka: 10,78m Délka s plošinou: 11,41 m Celková šířka: 3,62m Průměr trubky: 68/49 cm Maximální počet osob: 16 Palivová nádrž: 600 l Nádrž na vodu: 150 l Materiál korýtka: sklolaminát Materiál trubky: Orca Hypalon-Neopren (CSM) Doporučený výkon motoru: 2 x 300 hp Maximální výkon motoru: 2 x 450 hp Maximální rychlost: 60 HRK KONZOLOVÝ A OVLÁDACÍ SYSTÉM Ovládací část tvoří masivní konzole, na které jsou 2 obrazovky o velikosti celých 14 palců. Navigační zařízení, sonar se schopností zobrazit celý prostor kolem a pod plavidlem, měřidla rychlosti, hloubky, trimu, hladiny kapalin ve všech nádržích, jsou jen částí informací nezbytných pro bezpečnou jízdu, které má kapitán před sebou. ho a kterou může kdykoliv ovládat . Přes jeho velké rozměry je manévrování a ovládání plavidla extrémně jednoduché, k čemuž přispívá tah „bow thruster“ na přídi. Vice info :