inzerce, prodej, prodám, bazar

originál volenská bunda

Kategorie: Obleky a Saka

prodám originální vojenskou bundu na výšku 185 cm, velikost L-XL,
originál volenská bunda
Podobné inzeráty
Pánský černý smoking vel. 50 (M/L), bunda
Prodám pánský černý smoking - 2ks (sako) Udaná vel. 50, odpovídá velikost M/L Barva je černá Doporučuju na postavu cca 178-182 cm, 75 kg Dále zimní bunda - velikost L
KARL LAGERFELD BUNDA / SAKO
Top kousek ???? Karl Lagerfeld bunda / sako / křivák. Velikost psaná 4, sedí na XS/S, ráda případně přeměřím. Na rukávech knoflíky s logem KL, u pasu kapsy na zip. Osobní předání Brno nebo pošlu Zásilkovnou ????
Sako 2 kusy a džínová bunda
Šedé sako s růžovými pruhy a zapínáním na jeden knoflík. Velikost vhodná pro postavu S-M. Zelenkavé sako Terranova se zapínáním na dva knoflíky. Velikost psaná M, ale rozhodně odpovídá menší postavě cca XS-S. Barva na fotkách je do modra, ale ve skutečnosti je hezčí, zelenkavá. Džínová bunda odpovídá velikosti M-XL. U jednoho knoflíku chybí cvoček. Nemá vliv na funkčnost, je to spíše designová záležitost. Cena za kus. Mohu poslat prostřednictvím Zásilkovny / Balíkovny při platbě za zboží včetně dopravy předem na účet. Osobní předání Mělník.
Džínová bunda
bunda velikosti S, kratší
Pánská hnědá bunda -sako v.M
Pánská hnědá bunda -sako , na velikost 176/96/78 Velikost 42 (M) Míry saka:hrudník 100cm, záda 72, rukáv 66. Zn:SMOG Osobní předání 330Kč nebo zásilkovou +69Kč
1960 - Emilio Pucci sametové sako
ORIGINÁL. Retro, vintage kousek z roku 1960, na stáří velice zachovalé, velikost 12, skrytá léga s knoflíky, 2 originál perleťové náhradní knoflíky součástí podšívky, podšívka nezničená, stav 8/10 (levá lopatka - nepatrné porušení sametu - vyfoceno), jiné vady nemá - na to stáří v pořádku. Hodnotu má opravdu vysokou. nebo Pošta v ceně. Pouze vážným zájemcům, kteří retro módě holdují a ocení její jedinečnost.