inzerce, prodej, prodám, bazar

Originální šňůra k pračce

Kategorie: Pračky

130 cm šňůra
Originální šňůra k pračce
Podobné inzeráty
Slim pračka Philco PLS 1061, 6kg, A+, 1000ot., záruka 6m
Pračka Philco PLS 1061. Plně funkční v hezkém stavu - po revizní kontrole servisním technikem a vyčištění. Původní cena 7.000,-! Včetně návodu v češtině. Možnost dopravy do 30km, osobní převzetí či zaslání kurýrem na dobírku. Záruka 1/2 roku a doklad samozřejmostí! Koukněte i na další mé zboží (myčky, pračky, ledničky, sporáky, sušičky)! Popis: Dále je pračka vybavena chranou proti přetečení a ochranou proti přepětí a podpětí. Má i dětský zámek a horní desku lze odejmout a tudíž použít i jako podstavbu. Speciální programy: Bílé bavlněné – Špinavé bavlněné a lněné prádlo na vyvářku – spodní prádlo, prostěradla, ubrusy, trička, košile, ručníky (max. 3 kg). Bílé bavlněné (předpírka) – Silně špinavé barevné bavlněné a lněné prádlo – spodní prádlo, prostěradla, ubrusy, trička, košile, ručníky (max. 3 kg). Bavlněné 60° – Špinavé barevné bavlněné a lněné prádlo – spodní prádlo, prostěradla, ubrusy, trička, košile, ručníky (max. 3 kg). Bavlněné 40° – Špinavé barevné bavlněné a lněné prádlo – spodní prádlo, prostěradla, ubrusy, trička, košile, ručníky (max. 3 kg). Syntetika – Špinavé prádlo ze syntetiky nebo syntetické směsi – nylonové ponožky, halenky. Syntetika (předpírka) – Silně špinavé prádlo ze syntetiky nebo syntetické směsi. Jemné prádlo – Špinavé prádlo ze syntetiky nebo syntetické směsi. Směs – Mírně špinavé barevné bavlněné a lněné prádlo – trička, nylonové ponožky, košile. Vlna – Špinavé vlněné prádlo určené pro ruční praní a praní v pračce – veškeré vlněné prádlo. Ruční praní – Velmi lehce špinavé vlněné prádlo určené pro ruční praní a praní v pračce ve studené vodě – veškeré vlněné prádlo. Hedvábí – Velmi lehce špinavé vlněné prádlo určené pro ruční praní a praní v pračce ve studené vodě – hedvábné prádlo. Rychlé praní – Mírně špinavé barevné bavlněné a lněné prádlo – spodní prádlo, prostěradla, ubrusy, trička, košile, ručníky. Máchání – Pokud potřebujete vyprané prádlo ještě jednou vymáchat, můžete tento program použít na jakýkoliv typ prádla. Odstřeďování – Tento program můžete použít, pokud potřebujete vyprané prádlo ještě jednou odstředit. Nepoužívejte ho pro jemné ani vlněné prádlo. Vypouštění vody – Tento program je určen pro vypuštění špinavé vody z pračky po vyprání prádla. Pokud chcete vodu z pračky vypustit před ukončením programu, můžete použít tento program. Funkce: Odložené máchání – Tuto funkci doporučujeme používat, pokud prádlo nemůžete z pračky vyndat okamžitě po ukončení programu. Tím předejdete jeho pomačkání. Pokud toto tlačítko stisknete, nevypustí se voda z posledního máchání. Dodatečné máchání – Kromě běžného máchání můžete nastavit ještě jedno dodatečné máchání, které pračka realizuje pomocí této funkce ve všech programech praní. Snadné žehlení – Pomocí této funkce zajistíte, aby bylo prádlo po vyprání méně zmačkané. Důležité informace: Náplň: 6 kg Maximální otáčky: 1000 Energetická třída: A+
Bezpečnostní hadice k pračce
Prodám bezpečnostní hadici na přívod vody k pračce, používaná cca 3 měsíce (stav nové). Důvod prodeje, stěhoval jsem se a teď mi nedosáhne k pračce (délka 1.5m)
Díly k pračce AEG 70330
Díly k pračce AEG 70330 Nabízím díly k pračce AEG 70330 (buben, motor, programátor) kromě čerpadla, které ""odešlo"", jinak vše OK. Za odvoz a flašu rumu.
Originální těsnění dvířek k pračce LG DirectDrive 7 kg
Originální těsnění k uvedené pračce ( nepoužil jsem, protože nakonec jsme koupili pračku novou). Cena 500,-+ náklady Zásilkovna s dobírkou.
Práčka so sušičkov Candy GVW45 385 TWC
Pračce nic není, akorát přecházím na vestavný model. Energetická třída: B Náplň praní: 8 kg Náplň sušení: 5 kg Maximální otáčky: 1300 ot./min. Spotřeba el. energie praní: 1,36 kWh/cyklus Spotřeba el. energie praní + sušení: 3,45 kWh/cyklus Spotřeba vody praní + sušení: 120 l/cyklus Rozměry: 85 × 60 × 45 cm (VxŠxH) Automatická pračka se sušičkou Alise Velký dotykový displej – ukazuje nastavení otáček a teploty, odložený start, délku cyklu, stupeň znečištění, přídavné funkce a další. Funkce KG Detektor – optimalizuje spotřebu a monitoruje stav prádla během praní Mix Power System – praní na 20 °C se stejnou účinností jako při nejběžnějším praní na 40 °C Technologie FuzzyLogic Materiál vany – Silitech Materiál bubnu – nerez Antibakteriální lopatky bubnu s ionty stříbra (Ag+) Ochrana proti přetečení Čidlo kontroly množství pěny Časové nastavení sušení Automatické řízení odstřeďování a vyvážení Barva – bílá Chromové dveře s černým madlem Programy praní: Bavlna – po odolné bavlněné látky Syntetika – pro syntetické tkaniny Jemné – program střídá práci a přestávky a je vhodný zejména pro praní jemného prádla Vlna/ruční praní – prací cyklus určený pro vlnu, kterou lze prát v pračce, nebo pro prádlo určené pro ruční praní Perfect Mix and Wash 20 °C – úsporné praní na 20 °C s výsledky jako při 40 °C Intenzivní 40 °C – vhodný pro bavlněné prádlo a dosahuje perfektních výsledků při 40 °C, zajišťuje uchování aplikací a barev Hygiena 60 °C – vhodný pro bavlněné prádlo a byl speciálně navržen pro odstranění odolných nečistot při 60 °C díky technologii Mix Power Systém Perfect Rapid 59 – speciálně navržený program, který zachovává vysoký účinek praní se značným zkrácením doby praní Rapid 14 – rychlý program umožňuje dokončení pracího cyklu za pouhých 14 minut Rapid 30 – rychlý program umožňuje dokončení pracího cyklu za pouhých 30 minut Máchání – program provede 3 máchání s prostředním odstředěním Odčerpání + odstředění – program dokončí odčerpání a odstředění při maximální rychlosti Programy sušení: Bavlna sušení – pro sušení bavlny, froté ručníků, lnu, atd. za vyšších teplot Směsné sušení – pro sušení směsných a syntetických látek za nízkých teplot Rychlý 59’ – kompletní prací a sušící cyklus během 59 minut, ideální pro vysušení, osvěžení a okamžité oblečení prádla ihned po skončení cyklu
Čerpadlo k pračce Whirpool
Prodám čerpadlo k pračce Whirpol. Typ dle fotografie.