inzerce, prodej, prodám, bazar

Osmáci degu + terárium

Kategorie: Drobní savci

Darujeme dvě samice osmáka degu staré 3 roky spolu s veškerým příslušenstvím - terárium, lopatka na kydání - z důvodů stěhování.
Rozměry terária: 150 x 60 x 60 cm.
Osmáci degu + terárium
Podobné inzeráty
2 osmáci degu
Nabízím terárium za 1500,- 2 osmáky degu - 4 roky a půl roku - zdarma Oba jsou velmi kontaktní a zvyklí na ruku, dokonce si přijdou pro mňamku na zavolání běhací disk - zdarma kovovou kouli na seno - zdarma běhací kouli - zdarma Vlastní odvoz - Olomouc Terárium prodáváme pouze s osmáky. Případně je možné si přijet pouze pro osmáky. Hračky dám s osmákům zdarma..
Osmák degu - mláďata s VP
** volní poslední 2 kluci - barva Lila a světlá Čokoláda Zájmový chov "Můj Degu" nabízí k rezervaci zdravá miminka ve zbarvení bílá, písková a agouti .. Osmáčci jsou po nepříbuzných rodičích, s výpisem původu. Do nového domova půjdou již zvyklí na ruch domácnosti a případně, pokud to budou Vaši první osmáci i s informacemi, jak se o ně postarat :) Na osobním předání se lze domluvit v Havířově, Ostravě ... V případě větší vzdálenosti lze využít i přepravu drobných zvířat a to i na Slovensko. Více fotografií + video na
Osmak degu s vypisem predku
Nabizim osmaky degu ze zajmoveho chovu Farma Alegría z vrhu A a B narozena 1. a 4. 2. 2023. Mame chlapecky: 3 cerni, 1 cokoladovy; holcicky: 2 antracitove, 1 agouti, 1 lila, 2 cokoladove, 1 cerna. Vsichni nasi osmaci pujdou do novych domovu s vypisem predku a jsou registrovani v databazi .
Osmáci Degu - mláďata
Nabízíme k prodeji 2 a půl měsíční osmáčky, barvy agouti - 2 samečky. Více info pro zájemce po telefonu nebo do e-mailu.
Skleněné terárium
Nabízím skleněné terárium o velikosti 45x35cm. Přední sklo chybí, takže se terárium nedá zavřít. Vhodné třeba pro malého křečka nebo mládě želvy. Používala jsem ho pro želvu takže terárium je zašpiněné, ale potřebuje pouze vyčistit. Koupila jsem ho z druhé ruky za 500 Kč takže přenechám dál za 300 Kč. Pouze osobní převzetí v Libčanech nebo po předchozí domluvě v Orlice Parku v Hradci Králové (pouze vybrané víkendy).
Osmák Degu
Prodám Osmáčky Degu různé barevné kombinace- pískové, modré, bílé, přírodní, krémové, a lila (Osmáčci Lila jsou s VP po velmi kvalitních rodičích, ideální do chovu i jako mazlíčci. Máte li zájem tak pište a volejte z celé ČR na tel:. Inzerát je platný dokud ho nesmažeme.Osmáčky rozvážíme po celé ČR zdarma. Jsou to roztomilý myšáčci, a ideální společníci.Vážným zájemcům pošleme aktuální fotky. Osmáčci s černým genem mají výpis předků minimálně pěti generací, mají barvu antracitovou.