inzerce, prodej, prodám, bazar

Ouessantske ovce - ZAMLUVENO

Kategorie: Ovce a kozy

Prodám stádečko Ouessantských oveček - 4 ovečky a skopec (kastrovaný beran - nechali jsme po něm jehničku). Je to velmi vyrovnané stádečko, jedna ovčí rodina, jsou na sebe zvyklí, hierariechie je jasná. Skopec je mírné povahy bez náznaku agrese s krásně vyvinutými rohy. Cena za celé stádečko 5.000,-Kč. Je možné je i rozdělit, pak je cena za ovci 1.500,-Kč.
Ouessantske ovce - ZAMLUVENO
Podobné inzeráty
Ovce Kamerunská a Jácob
Prodám ovci kamerunskou a ovce Jacob. Ovce Jacob narozeny v březnu 2022. Ovce kamerunská má 1 rok. Redukuji chov. Ovce Jacob 1800,- Ovce kamerunská 1000,-
Ouessantská ovce – mini ovečky
Vyměním nebo prodám a koupím mladého beránka Ouessantské ovce (mini ovce). Ten můj je narozený 5.4.2022. Potřebuji nepříbuznou krev do chovu. Inzerát platí do vymazání. Prosím neposílat SMS, pouze volat nebo psát na email. (Ushantská, Ušantská, Quessantská, Quessantka, mini ovečky, miniovce, zakslé ovečky)
Prodám 2 Ouessantské beránky
Prodám roční Ouessantské kluky. Kastrovaní. Cena 1000 kč/ks.
Prodám Kamerunské ovce, beránky.
Prodám Kamerunské ovce, beránky. 2x beránek - 800 Kč. za kus.(ZAMLUVENO) 1x ovečka - 1000 Kč za kus.(ZAMLUVENO) Tel: volat po 16h.
Suffolk
Nabízím ovce Suffolk z registrovaného chovu na vypas Vašich pozemku i zahrad. Ovce zapůjčím zdarma, odčervené, očkované, minimálně 2 kusy. Komerčně za náklady přivezu mobilní zázemí pro ovce včetně ohradníku až na několik hektaru pozemku po vypaseni si vše sklidíme a odvezeme. Možní prodej jehnať čistokrevné masné plemeno Suffolk odběr duben - květen na vypas (rodiče s rodokmeny) ceny od 1800Kč- vše zamluveno, možné jen se stavit do řady v případě že by si někdo ovečky nevyzvedl.
Kamerunske ovce
Prodam kamerunske ovce a berana . Ovce různého stáří do chovu. Beran loňský. Cena ovce 1500,- cena berana 1300,- při odběru více ks možná sleva .