inzerce, prodej, prodám, bazar

OURA Ring Gen.3 vel.8 černý

Kategorie: Ostatní drobné

Prsten je plně funkční, něco přes 8 měsíců starý. Prvnímu majiteli neseděla velikost, takže ho skoro nenosil. Já ho o něj koupil v lednu (jako nový) na vyzkoušení. Aktuální stav odpovídá opatrnému 3-měsíčnímu nošení. Mohu předat osobně různě po ČR dle služebních cest: PHA, LBC, MB, JC ... atd. nebo na dobírku.
OURA Ring Gen.3 vel.8 černý
Podobné inzeráty
Oura Ring stříbrný 2. gen. - vel. 8 (Super stav)
Oura Ring 2. generace (není nutné platit předplatné). Stříbrná verze chytrého prstenu (měří spánek, fyzickou aktivitu, regeneraci, srdeční tep...) Velikost č. 8. Spíše pro ženy nebo pro štíhlejší muže. Stav - velmi dobrý. Prsten byl používán, ale není to takřka poznat. Při hodně detailnějším pozorování by se dala najít mikrorýha. Při běžném pohledu jako nový. Zakoupen v červenci 2020. V ceně je nabíječka - viz foto. Předání ideálně osobně v Praze. Důvod prodeje - chci si objednat novější 3. generaci.
Oura ring 3. generace
Nabízím k prodeji chytrý prsten Oura ring 3. generace s příslušenstvím. Velikost je 11, tj. průměr 21mm. Prsten byl zakoupen v prosinci roku 2021. Funguje bez problému a je bez známek opotřebení. Možnost osobního předání v Olomouci nebo v Krnově.
Oura Ring Gen3 Heritage - Stříbrný, velikost 10
Prodám stříbrný Oura Ring 3. generace ve verzi Heritage, velikosti US10. Prsten kupovaný 03/2022, takže stále v záruce, viditelné známky nošení, ale funkčně bez chyby. Baterie má výdrž při celodenním nošení stále cca 4-5 dnů (s iPhonem). Prodám tak, jak se prodává nový, tzn. s původní krabičkou, vč. brožur a nabíječky. Ideálně osobní předání Brno / Uherské Hradiště / Ostrava / Frýdek - Místek / Třinec, nebo někde na trase.
Oura ring 2. generace Heritage Black, velikost 11
Zakoupený v 1/2021. Chytrý prsten na monitorování spánku. Pomáhá s poznáním vlastního spánku a umožňuje vybudovat spánkové návyky. Dokáže měřit teplotní odchylky pro odhalení přicházející nemoci. Pro sportovce je důležitá statistika HRV. Ve velmi dobrém stavu. Nošen pouze na spaní.
Ventilátor Red Ring KN2T-AP-100 NOVÝ
Na prodej nový stropní ventilátor Red Ring KN2T-AP 100 Nepoužitý-nový !!!
Vention USB-C
Vention USB-C to USB 3.0 x 4 / Micro USB-B Hub 0.15M Gray Aluminum. Konektor USB-C USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 4 Napájení Skrze USB Typ prvního male konektoru USB-C Standard prvního male konektoru USB 3.2 Gen 1 Připojení k notebooku Konektor USB-C Počet portů USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 4