inzerce, prodej, prodám, bazar

Outdoor topeniště, pecek, vařič,

Kategorie: Kempink

Vyrobeny vzorek, nikdy nepoužitý
Outdoor topeniště, pecek, vařič,
Podobné inzeráty
outdoor souprava na vareni varic plynovy
outdoor souprava na vareni varic plynovy norske znacky Staal. parkrat pouzito plynovy varic + bomba panvicka hrnec rukojec podstavce do kt jde cela souprava slozit obal ze sitoviny osobni vyzvednuto Brno, Uh Hradiste nebo zasilkovna.
Plynový vařič + kufr
Praktický přenosný plynový vařič v kufříku. Velmi široké využití jako na kemping, pro rybáře, pro každou outdoor aktivitu. Ale také do auta, kamionu, chatu, stavbu atd... Vařič + praktický kufřík. Provoz na plynovou kartuš. Rozměry: 36x31x10cm. Doba hoření až 4,5h na plný výkon nebo 8h na úsporný provoz. Jednoduché ovládání a manipulace. Nové a nepoužité. *** Plynové kartuše 45,- / ks ***
Plynový vařič + 4 kartuše + hořák zdarma
Prodám sadu na vaření - výprodej s firmy nové zboží. Mini vařič outdoor. 4 kartuše. Plynový hořák. Komplet sada za uvedenou cenu. Mohu zaslat na dobírku 139 kč nebo platba předem na účet je poštovné jen 109 kč. Osobní odběr je možný v Praze Volat můžete na tel:
Brašny, sumky, kapsičky, vařiče
Nabízím nevyužité věci na outdoor / čundr Vandrovní pytlík Jubo Bushcraft ...500 Sumka Condor ...340 Sumka na granát ...bonus k nákupu Žebradlo ...150 PVC pončo ...50 Esbit vařič na tuhý líh ...bonus k nákupu TATONKA vařič na tekutý líh ...340 Ledvinka North Face BERKELEY ...430 Helikon tex compass pouch ...280 Zásilkovna ...80 Počítám s množstevní slevou :)
Plynový vařič Outwell
Prodám kvalitní nepoužitý kombinovaný vařič Outwell Habanaro Stove, který je vybaven 2 samostatně ovladatelnými hořáky a integrovaným grilem. Vařič disponuje odnímatelným roštem. Vybaveno automatickým piezo zapalováním.
Kempingový plynový vařič Outwell Annatto Stove
Prodám kempingový plynový vařič Outwell Annatto Stove - nový v originál krabici, nikdy nepoužitý skládací dvouplotýnkový vařič od dánské značky vyroben z kvalitní oceli. Prostorný pro větší hrnce i pánve s vysokým výkonem, používá bezpečné piezo zapalování. K připojení šroubovací kartuše poslouží inovovaná PVC hadice s automatickým vypínáním. Prodávám z důvodu jiného stylu kempování. Uvedená cena je bez poštovného, popřípadě osobní předání.