inzerce, prodej, prodám, bazar

Outdoorové kotníkové boty ASOLO vel. 7,5

Kategorie: Turistika, horolezectví

Turistické kožené boty Asolo - GoreTex,
málo nošené, ale po dítěti se mi zvětšila noha,
velikost 41 1/3 ( 265mm ),
drobné známky používání, podrážka Vibram i tkaničky super
Outdoorové kotníkové boty ASOLO vel. 7,5
Podobné inzeráty
Kotníkové pohory Asolo Fandango
Prodám kotníkové pohory od italského výrobce Asolo. Kožené, velikost 45, Gore-Tex membrána, Vibram podešev, podrážka s antishock technologií. Nachozeno do 100 km, nesou malé známky používání (otlačená kůže pod tkaničkami, malý flek na vnitřní straně u kotníku). Pro bližší informace přidávám odkaz na oficiální stránky výrobce: Důvod prodeje: začal jsem nosit barefoot obuv a pohory mi přestaly vyhovovat. Preferuji osobní předání v Praze.
ASOLO trekové boty velikost 42
Prodám kotníkové trekové boty Asolo velikost 42. Provedení unisex. Vloni servis u značkové firmy, vyměněné nové podrážky Vibram, antibakteriálně ošetřeno. Boty jsou velmi zachovalé a málo nošené-v top stavu. Bohužel mi nevyhovuje velikost. Osobní odběr nebo zaslaní přes Zásilkovnu.
Boty asolo
Prodám kotníkové boty asolo. Kožené 2,5mm numbuk. Pravidelně ošetrované. Možnost vyzkoušet velikost 43.
Trekové boty ASOLO Elios GV pánské,modré vel. 42
Prodám trekové boty ASOLO pánské, vel. 42, modré, použité 1x, jako nové. Původní cena 4500,- Kč. Boty pro lehký treking a turistiku. Lehká pánská treková bota z kombinace hydrofobní kůže s textilií. Propracovaná a dobře padnoucí konstrukce. Vibram® Cross Walk podešev, velmi pevná špička s pogumovanou obsázkou a šněrování z tradiční oceli. Membrána GORE-TEX® Extended Comfort s vyšší prodyšností. Velmi nízká hmotnost. Pohodlná bota, určená pro turistiku a lehký treking. GORE-TEX® membrána díky svojí konstrukci nepropouští vodu a zároveň zajišťuje prodyšnost a tepelnou izolaci – nohy jsou udržovány v teple a suchu i v náročných podmínkách. Vibram® je nejfrekventovaněji používaný pryžový materiál na výrobu podešví. Poskytuje vysoký komfort při chůzi v náročném terénu. Díky kombinaci hydrofobní kůže a textilie jsou boty lehké a pohodlné, méně tedy zatěžují při chůzi. Použité technologie: Asoflex, Vibram®, GORE-TEX®, Cordura Svršek hydrofobní kůže 1,6 mm, Cordura Podešev Vibram® Cross Walk Futro GORE-TEX® Extended Comfort Výztuha Asoflex 00 SR Stélka Lite 2
Expediční boty Asolo, vel. 42,5
prodám exkluzivní expediční boty do nejnáročnějších podmínek Asolo AFS. Skvělý stav. Vnitřní zateplená vložka opatřena skleněnými vlákny. Pevný skelet boty. Boty vhodné na vysokohorskou turistiku nebo lezení ledopádů. Možnost rychloupínání maček. Pořizovací cena 12.400,- Koukněte na moje další inzeráty, vpřípadě odběru většího množství poskytnu slevu posílám přes Zásilkovnu (platba převodem +79 Kč, dobírkou + 102 Kč)
Lezecké boty Asolo Eiger XT EVO 42 EU
Prodám dvakrát použité lezecké boty Asolo Eiger XT EVO, vel. 42. Na jedné botě opravena díra ve svrchním návleku. Jinak boty jako nové, stále v záruce.