inzerce, prodej, prodám, bazar

OutletBox - mix nového oblečení za 40% ceny

Kategorie: Trička, Tílka

Outlet Box = mix zboží, které je nové, zákazníkem nepřevzaté nebo zboží vyzkoušené a vrácené. Tyto boxy obsahují pouze mix zboží s jednou velikostí nebo produkty, které nemají velikosti. Soupis produktů, které box obsahuje, je vždy uveden v popisu.

Box může obsahovat: tričko, mikina, tílko, košile, bunda, legíny, zástěra, bunda,...

Zboží není nijak poškozené, jen ho doporučujeme před použitím vyprat.

OutletBoxy můžete zakoupit na adrese > kategorie Outlet
OutletBox - mix nového oblečení za 40% ceny
Podobné inzeráty
Mix dámského oblečení vel. XS/S
Mix dámského oblečení vel. XS/S ve velmi dobrém stavu. S.Oliver,Esprit,Orsay,Camaieu,Loap,Janina...Cena za vše. Možné předání v Praze Radotíně nebo zaslání poštou či zásilkovnou.
Oblečení mix
Mix oblečení pro dívky ve věku 7-12 let. Trička, tílka, bundy, mikiny. Většina pěkný stav, málo nošené.
Mix znackoveho obleceni levne
Prodam mix obleceni vel. XS, S. Na cene se muzeme domluvit, prodavam levne, napiste zpravu. Zatim nabizim za 900 kc. Osobni predani v Praze, je to hodne veci. Veci jsou v dobrem stavu, vetsina znackovych. Jsou tam kabelky, mikiny, bundy, kabaty, trika, tilka, kalhory, pasky, cepice, saty, sukne...vsechny veci se na fotky nevesly, je jich vice.
Oblečení mix
Nabízím různé oblečení pro slečnu na výšku cca 160cm. Oblečení je většinou nošené, ale některé věci jsou nové nebo jen 2-3 nošené. Riflová bunda, mikiny, halenky, trička, tílka, kraťasy - GATE, NY, Bershka, Camaïeu, Orsay... Cena všeho je 400,- Osobní předání v Ostravě nebo platba předem na účet s poštovným a balným 85,- přes Zásilkovnu.
Balík dámského oblečení
Prodám balíky dámského oblečení, různé velikosti od XS až po XXL, mezi věcmi jsou i bundy, kalhoty, halenky, saka, trička, tílka atd.. Můžete si sestavit balíček jak budete chtít, pošlu vám fotky oblečení a vy si vyberete, cenu pak dohodneme spolu. Posílám i poštou, peníze předem nebo na dobírku. Mám tak 1000kusu oblečení
Skate oblečení - Quiksilver, DC Shoes, Funstorm, Nugget
Prodám skate oblečení, které už nevyužiji. Známé skate značky Quiksilver, DC Shoes, Meatfly, Element, Funstorm, Nugget. V tabulce je uveden vždy název, barva, velikost, stav a cena. Oblečení je na postavu cca 171cm a 68 Kg. Není problém poslat více fotek nebo zodpovědět další dotyzy. Nejlépe osobní předání v Šumperku nebo blízkém okolí. Případně pošlu poštou nebo přes zásilkovnu ihned po platbě. Inzerát je platný do smazání. První kontakt přes odpovědní formulář = email, děkuji. Oblečení: 1) Bunda Quiksilver - Jungen Jacke Hartley 2) Mikina Quiksilver - Major Zip cabernet 3) Mikina DC Shoes - Star ZH Zip Hooded Sweatshirt 4) Mikina Quiksilver 5) Mikina Quiksilver - Contrast - blackies blue 6) Svetr Meatfly - Striped sweater black/gray 7) Rifle DC Shoes - Relaxed Atmosphere Light Indigo 8) Košile Quiksilver 9) Kraťasy Quiksilver 10) Kraťasy Quiksilver 11) Tričko Quiksilver 12) Tričko Quiksilver 13) Tričko Element 14) Tričko Funstorm 15) Kšiltovky - Quiksilver (3 ks), Nugget 16) Boty Quiksilver