inzerce, prodej, prodám, bazar

Overdrive Valeton Tube Engine

Kategorie: Strunné nástroje

Valeton Tube Engine. Efektový pedál typu overdrive nabízí šťavnaté vintage zkreslení, které dokonale nakopává elektronkové zesilovače. Overdrive je osazen originálním čipem JRC4558 a spolehnout se můžete i na 100% analogovou signálovou cestu.
Overdrive Valeton Tube Engine
Podobné inzeráty
Prodám TUBE DRIVER MK II
orig. je od B.K. BUTLER - REAL TUBE OVERDRIVE - na prodej je věrná kopie z poctivé české výroby. Tube Driver je booster/overdrive pedál s IC a elektronkovým předzesilovacím obvodem uvnitř, který používají kytaristé jako David Gilmour z Pink Floyd, Eric Johnson, Billy Gibbons, Joe Bonamassa, Joe Satriani, Kenny Wayne Shepherd, J Mascis, David Holt, Keith Urban a další. Byl navržen a postaven inženýrem audio elektroniky B.K. Butler (Brent Butler). Kolem roku 1978 Butler navrhl a začal vyrábět ranou verzi Tube Driver, jednoho z prvních lampových overdrive pedálů. Generuje cokoli od hladkého, lehkého overdrive tónu až po klasické těžké zkreslení ve stylu rocku. Při vysokém zesílení velmi připomíná hlavní crunch tón zesilovače Marshall JCM800. Při nízké rychlosti může poskytnout Fender hladké zesílení zisku nebo bluesový overdrive. Bezvadný stav, velmi málo používaný. Pro ilustraci dávám obrázek originál krabice.
Joyo TC-2 multiefekt
Predam preamp, multiefekt Joyo TC2. Overdrive, distortion, delay, tap tempo, vypinatelny cab simulator, midle parametriq equalizer, fx-slucka, ladicka. vystup2x jack -stereo, aj stereo XLR- priamo do mixu! Viac moznosti zvuku ako TC-1!!! .podobne ako Nux, Valeton, Hotone, Mooer, Zoom, Tech21... iba pisat.
BLOND Vintage Overdrive
Kytarový efekt - pro elektrické kytary, overdrive, True Bypass, vstup 6,3 mm Jack (Mono), výstup 6,3 mm Jack (Mono), napájení skrze 9V adaptér. 2měs starý v záruce u , nehraný, koupil jsem nakonec multiefekt, PC 700,-. Zásilkovnou, nebo osobně v okolí Lovosicka
Victory Sheriff 22
Celolampová kytarová hlava The Sheriff 22 Head. Classic British overdrive postavená na lampách EL84. Made in England vstupy, které lze mezi sebou přepínat pomocí footswitche (součást balení) Vítěz "Gear of the Year 2017" Pro vyznavače klasického britského overdrive zvuku! Hraje úžasné Staří půl roku Toto je kytarová hlava ve stylu blues od 60. až pro rock 80. let. Tento dvoukanálový kytarový zesilovač s lampami EL84 je typickým příkladem klasického britského rockového zvuku. Blues-rockoví hráči jej budou milovat pro pocit ze hry a skvělé dynamiky. Vstup I je představitelem zesilovačů z poloviny šedesátých let, s dostatečným gainem, pro zpěvavý tón, ale současně zde nastavíte přirozený brilantní čistý zvuk. Vstup II Vás katapultuje do 70. a 80. Let a je ideální pro vyznavače britského PLEXI zvuku. Victory The Sheriff 22 je určen pro bluesové a rockové hráče, kteří chtějí dokonalou "plexi" a ještě něco navíc! Provedení: Dvojkanálová hlava Výkon: W 0,3W při použití "Separate speaker output" Elektronky: 4 x 12AX7, 2 x EL84 Zvláštní funkce: možnost přepínání vstupů 'Volume I' & 'Volume II' sériová efektová smyčka s hard bypass výstupní režimy s vysokým a nízkým výkonem externí bod pro bias test a jeho nastavení obal součástí jednotlačítkový footswitch pro přepínání kanálů součástí balení Rozměry (mm): 342(w) x 185(h) x 185(d) jsou uvedeny včetně držadla, nožiček a ovládacích prvků
Visual Sound OPEN ROAD Overdrive
Prodám kvalitní efekt typu Overdrive, bezvadný stav i zvuk, vč. originální krabky
Ibanez Tube Screamer Mini (TSMINI)
Kompaktní verze legendárního overdrivu. Plně funkční v pěkném stavu.