inzerce, prodej, prodám, bazar

ovladač na Nintendo Switch

Kategorie: Herní zařízení

Jak se připojit k Nintendo Switch/lite?



A: Posuňte ovladač ke konzole přepínače, ovladač přepínače se automaticky připojí ke konzole
B:
1. Ovladač musí být zapnutý. Když je systém v režimu spánku, ovladač nelze spárovat.
2. Otevřete Switch Console a najděte stránku "Controller"→"Change Grip/order"
3. Pro připojení stiskněte párovací tlačítka na 2 rukojetích po dobu delší než 2 s. V tuto chvíli blikají 4 LED diody. Po úspěšném připojení se indikátor přehrávače vždy rozsvítí. Použijte klávesy L+R.


Poznámka:



1. Žádná infračervená kamera;
2. Nepodporuje funkci NFC;
3. Nepodporuje Amiibo a Ring-Con;
4. Po prvním dokončení párování stačí pro připojení pouze zapnout herní konzoli a stisknout tlačítko HOME na déle než 1 sekundu;
5. Během párování se nemůžete dotknout joysticku. Po dokončení párování počkejte před použitím ovladače 5 sekund.
6. Nepodporuje funkci vibrací HD, zážitek z vibrací je v některých hrách odlišný


Specifikace:



Hmotnost: 68±5g (1ks)
Velikost: 10,5*4,8*4,8 cm (1 ks)
Materiál: ABS
Baterie: 300mAh baterie * 2
Doba nabíjení: 2 hodiny
Režim nabíjení: USB DC 4,5~5,5V
Způsob připojení: Připojení Bluetooth
Efektivní vzdálenost: 10M


Balíček obsahuje:



2 x bezdrátový ovladač pro spínač
1x rám
1 x USB nabíjecí kabel
1x návod k použití
ovladač na Nintendo Switch
Podobné inzeráty
8Bitdo Wireless Bluetooth Adapter Switch, PS5, PS4
Na SMS nereaguji. Kontakt email: vladimir.sopik@ Hrajte se svými ovladači 8Bitdo bezdrátově na počítačích Windows, Mac, Raspberry Pi, noteboocích, tabletech a dokonce i na Nintendo Switch. Pro použití s ovladači 8Bitdo, Nintendo Switch Pro, Nintendo Switch Joy-cons, PS4, PS3, Wii Mote, Wii-U Pro a dalšími. Funguje s hrami nebo softwarem kompatibilním s ovladačem. Jednoduše připojte adaptér k vašemu bezdrátovému ovladači, abyste získali stejný bezdrátový zážitek, na jaký jste zvyklí na všech nejlepších platformách Bezdrátové bluetooth, žádné zpoždění. Podpora aktualizace firmwaru. Kompatibilita ovladače 8BitDo ovladače a arkádové ovladače Xbox Series, Xbox One Bluetooth ovladače Ovladače PS5, PS4, PS3 Switch Pro, Switch Joy-Con, Wii U Pro, Wiimote Kompatibilita systému: Přepínač, Windows, macOS Raspberry Pi, Android TV Box, Retrofreak Možno poslat Zásilkovnou za 100 Kč (160 Kč dobírka).
Arcade Stick 2,4G & Bluetooth (Switch/PC) 8BitDo
Zdravím , prodám 8BitDo Arcade Stick 2,4G & Bluetooth (Switch/PC) určený jen pro Počítač a Nintendo Switch. Špatná koupě pro mě páč jsem to koupil na Xbox a s Xboxem to nefunguje . Zakoupeno 13/03/2023 v Mosteckém obchodě Originálky . Jen jsem to z krabice vytáhl a dal zpět protože to nefunguje na Xbox ale jen na POČÍTAČ a Nintendo SWITCH. 2 roky záruka. Popisek produktu : 8BitDo Arcade Stick Bezdrátové připojení pomocí 2,4G nebo Bluetooth či pokud jste fandou kabelu tak ten je zde také. Připojení na nejnovější Nintendo Switch pomocí bluetooth či k PC pomocí 2,4G nebo kabelem. Obří baterie o velikosti 1000mAh která vydrží až 40hodin na 2,4G připojení nebo až 30hodin při užívání Bluetooth. A pak opět rychle dobít a to už do čtyřech hodin. Váha odpovídá velikosti a to krásných 2,1kg při 303 x 203 x 111,5mm. Nechybí ani tuna nastavení pro fajnšmekry. Dynamické nastavení tlačítek během hry Funkce Turbo Hned dvě dedikovaná tlačítka pro Vaše ultimátní macro Software ke stažení Možnost libovolného prohazování tlačítek a lehká modifikace celého produktu.
Herní ovladač Nintendo Switch
Bezdrátový ovladač TUTUO pro Nintendo Switch, Switch PRO Bluetooth ovladač Joystick Gamepad Joypady kompatibilní s Switch Lite Lze zaslat Mariánské Lázně
Nintendo switch OLED bílá
Dobrý den prodám nintendo switch OLED koupenou 28.12.2022. Ke konzoli příslušenství : držáky na joycony, ovladač na joycony, TV dok, hdmi a napájecí kabel + přidám obal na nintendo vše viz foto. Na Nintendu je nalepené ochranné sklo ode mně. Vše je plně funkční párkrát použité. Důvod prodeje :nemám na nintendo čas a nechci aby se mi na něj prášilo nintendo předám v továrním nastavení.
Herné slúchadlá s mikrofónom HP HyperX Streamer Starter Pack
Predám vyššie uvedené herné slúchadlá s mikrofónom HP HyperX Streamer Starter Pack. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! Herné slúchadlá káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch, herný režim, frekvenčný rozsah 15 Hz–25000 Hz, citlivosť 98 dB/mW, impedancia 60 Ohm, menič 53 mm, kábel 1 m Všetci hráči sa zhodnú, že nestačí len grafická stránka, ale tiež vychytaný zvuk. Tieto herné slúchadlá HyperX Streamer Starter Pack vynikajú pohodlnou konštrukciou vďaka hlavovému mostu. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou bezchybnej izolácie ruchov okolitého prostredia. Sú osadené 1 m káblom, ten smeruje jednostranne, do jedného náušníka. Herné slúchadlá využívajú konektor 3,5 mm Jack. S frekvenčným rozsahom 15 Hz až 25000 Hz budete mať istotu, že každý tón budete počuť v tej najlepšej kvalite. Ich súčasťou je mikrofón na komunikáciu. Ak ste často na cestách, iste využijete skladaciu konštrukciu. S otočnou mušľou dosiahnete perfektné usadenie slúchadiel na hlave. Štuple je možné ľahko meniť. V balení sa nachádza aj puzdro na bezpečné uloženie herných slúchadiel. Herné slúchadlá HyperX sú predurčené na platformu PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch. + Hmotnosť herných slúchadiel HyperX: 295 g + Štýlová čierna farba + Viditeľná redukcia šumu na počúvanie dokonalých tónov + Dĺžka kábla herných slúchadiel: 1 m + Využívajú konektor 3,5 mm Jack + Kábel je pripojený jednostranne do jednej mušle + Konštrukcia herných slúchadiel: uzatvorená + Boli zostrojené pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Bezdrátový ovladač pro Nintendo switch/switch lite
XB-324. Nabíjení 2,5 hodin. Doba hraní 7 hodin. Napájení USB-C. Určeno pro Nintendo switch/lite (bezdrátové), drátové pro PC.