inzerce, prodej, prodám, bazar

Oxygenerátor / kyslíkový koncentrátor JAY-5BW (tichý)

Kategorie: Zdraví a krása

Nový, záruka 2 roky.
KOMPLETNÍ INFO ZDE:
ZDARMA:
• Brašna na vozíku ZDARMA.
• Kyslíková maska ZDARMA.
• Doprava ZDARMA.

INFO:
• Kyslíkový koncentrátor (oxygenerátor) JAY-5BW
• Nepřetržitý provoz
• Ideální pro lázeňské domy, domy s pečovatelskou službou a další
• Průtok až 5 l/min.

VÝHODY:
• Nepřetržitý provoz 24 hodin bez přerušení/přehřátí:
• V chladicí soustavě jsou použity měděné trubky a hliníkové lamely (v porovnání s pouze hliníkovou nebo měděnou trubkou), pro lepší odvod tepla a zajištění nepřetržitého provozu stroje po dobu 24 hodin bez přerušení přehřátím přístroje.

• Ideální do lázněňských domů, domovu důchodců apod.
• Snadná manipulace díky kolečkům
• Jednoduchá manipulace průtoku díky stupnici
• Jednoduché vyjmutí a umytí filtru
• Kontrola zapnutého přístroje
• Velký a přehledný LCD displej pro snadné prohlížení provozních parametrů
• Láhev se zvlhčovačem pro pohodlné dýchání
• Vnitřní rozvody používají silikonovou a nylonovou trubici lékařské třídy - bezpečnější než průmyslová silikonová či plastová trubice

Alarmy: výpadek proudu, vysoký a nízký tlak, žádný průtok, nízká koncentrace O₂, zvukový a vizuální alarm při nízké koncentraci kyslíku (82%)

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Průtok: 0,5 - 5 l/min.
Koncentrace kyslíku: 93% ± 3% (při 1 l/min.)
Výstupní tlak: 6 - 10 PSI

Úrověň hluku: 40 dB (tichý provoz)
Hmotnost: 16 kg
Napájení: 230 V
Příkon: 350 W

SELT - zdravotnická technika
oxigenerátor, kyslíkový koncentrátor, kyslíkový generátor
Oxygenerátor / kyslíkový koncentrátor JAY-5BW (tichý)
Podobné inzeráty
Philips kyslíkový koncentrátor RESPIRONICS EVERFLO TOP CENA
Koncentrátor kyslíku je stacionární zdroj kyslíku pro lékařské použití. Je určen k dlouhodobé domácí oxygenoterapii. K přístroji dodáváme automaticky nový filtr, zvlhčovač kyslíku, 2x nosní kanyla, 2x obličejová maska. Ever Flow je spolehlivé a vysoce kvalitní zdravotnické zařízení, v roce 2008 byl v nezávislé studii HME Home Medical Eqwipment vybrán jako nejlepší kyslíkový koncentrátor. Philps Respironics vytvořil kompaktní, nákladově efektivní koncentrátor pro pacienty, který lze použít v nemocnici i doma. KYSLÍKOVÝ KONCENTRÁTOR PHILIPS RESPIRONICS EVERFLO Koncentrátor Ever Flow je spolehlivé a vysoce kvalitní zdravotnické zařízení. Je třeba poznamenat, že koncentrátor EverFlo se používá k poskytování kyslíku lidem, kteří vyžadují kyslíkovou terapii ale zařízení není určeno k podpoře životně důležitých funkcí. Koncentrátor v roce 2008 byl v nezávislé studii HME Home Medical Eqwipment vybrán jako nejlepší kyslíkový koncentrátor. Philps Respironics vytvořil kompaktní, nákladově efektivní koncentrátor pro pacienty, který lze použít v nemocnici i doma.
Přenosný kyslíkový koncentrátor / oxygenerátor  (jen 1,9 kg)
NOVINKA NA TRHU. Nejlehčí přenosný oxygenerátor na trhu ZA ZAVÁDĚCÍ CENU 49.990 Kč! Od 1.1.2023 bude cena již 59.990 Kč!!! • Kyslíkový koncentrátor (oxygenerátor) JAY-1A s provozem na akumulátor nebo 230 V • Provoz až 4,5 hodiny • Pro pohodlné použití dodávaný s brašnou přes rameno • Ideální na nákupy, cestování, řízení automobilu apod. ZDARMA od nás dostanete: • Doprava přepravní společností nebo Doprava do 50 km* + zprovoznění • Inhalační brýle Průtok: 0,21 - 0,95 l/min. Koncentrace kyslíku: 93% ± 3% (při 1 l/min.) Výstupní tlak: 20 PSI Doba provozu na akumulátor: cca 1,5 - 4,5 hod. (dle nastavení) Doba nabití akumulátoru: cca 2 hod. Úrověň hluku: 38 dB Nastavení výkonu a doba provozu na akumulátor: Nastavení 1 = 11 ml. Výkon až 210 ml/min. (provoz cca 4,5 hod.) Nastavení 2 = 22 ml. Výkon až 420 ml/min. Nastavení 3 = 33 ml. Výkon až 630 ml/min. Nastavení 4 = 44 ml. Výkon až 840 ml/min. Nastavení 5 = 55 ml. Výkon až 950 ml/min. (provoz cca 1,5 hod.) Alarmy: nízká úroveň kyslíku, žádný dech, nízká kapacita baterie, vysoká teplota, nízký tlak, selhání výkonu Rozměry: 19,9 x 18,3 x 8,6 cm (délka x výška x šířka) Hmotnost: 1,98 kg ☺ Napájení: na akumulátor nebo 230 V Příkon: 55 W Balení obsahuje: Přístroj Akumulátor Nabíječka Brašna Barevný, srozumitelný a dobře čitelný návod Záruka 2 roky Více info:
Kyslíkový přístroj - oxygenerátor - Philips
Philips kyslíkový koncentrátor - Oxygenerátor RESPIRONICS EVERFLO Kyslíkový přístroj lze vyzvednout osobně na adrese Lázně Bělohrad nebo lze zaslat na dobírku přepravce TOPTRANS Philips kyslíkový koncentrátor RESPIRONICS EVERFLO - Tichý chod Kyslíkový koncentrátor - Oxygenerátor O2 průtok 5l/min Koncentrátor kyslíku je stacionární zdroj kyslíku pro lékařské použití. Je určen k dlouhodobé domácí oxygenoterapii. K přístroji dodáváme automaticky nový filtr, zvlhčovač kyslíku, 2x nosní kanyla, 2x obličejová maska.
Přenosný kyslíkový koncentrátor / oxygenerátor Kingon 5L
zánovní, záruka ještě 1 rok, CENA NOVÉHO VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ 62500 S DPH. KOMPLETNÍ INFO ZDE: NEJMENŠÍ A NEJLEHČÍ A NEJVÝKONNĚJŠÍ (jen 1,98 kg!) koncentrátor kyslíku na světě! • Vhodný pro nepřetržitý provoz! • Provoz na baterie s maximální dobou až 4 hodiny! • 2,8″ barevný LCD displej MOBILINÍ OXYGENERÁTOR KINGON, Technologie pulzního provozu umožňuje efektivnější provoz baterie s maximální dobou 4 hodiny. Nepostradatelný přístroj pro pacienty, kteří jsou na kyslíku životně závislí. Doba pro plné nabití baterie je 2,5 hod. Balení obsahuje všechny potřebné komponenty k okamžitému používání (přístroj, napájecí adapter 12v do auta, baterie, brašna). Rozměry přístroje: 22 cm x 16 cm x 8,5 cm (včetně baterie), váha přístroje: 1,98 kg včetně baterie, hlučnost: 49 dB (při průtoku 2l/min). Snadné ovládání díky 2,8″ barevnýmu LCD displeji. příslušenství - musí se dokoupit adaptér 220v TECHNICKÉ PARAMETRY: Provoz na baterii: až 4 hod. Doba nabíjení baterie: cca 3 hod. Úroveň hluku: 49 dB (při průtoku 2l/min.) Maximální výstupní tlak: 25 PSI Rozměry: 22,1 x 8,5 x 16 cm (včetně baterie) Hmotnost: 1,98 kg (včetně baterie) Napájení: 230 V nebo baterie Kapacita baterie: 6800 mAh Výrobce: KINGON Medical Technology Co., Ltd oxygenerátor, oxigenerátor, kyslíkový koncentrátor, kyslíkový generátor
Kyslíkový přístroj - oxygenerátor PHILIPS
Philips kyslíkový koncentrátor - Oxygenerátor RESPIRONICS EVERFLO Kyslíkový přístroj lze vyzvednout osobně na adrese Lázně Bělohrad nebo lze zaslat na dobírku přepravce TOPTRANS Philips kyslíkový koncentrátor RESPIRONICS EVERFLO Kyslíkový koncentrátor - Oxygenerátor O2 průtok 5l/min REPASOVANÝ PŘÍSTROJ ZÁRUKA 6 MĚSÍCŮ Koncentrátor kyslíku je stacionární zdroj kyslíku pro lékařské použití. Je určen k dlouhodobé domácí oxygenoterapii. K přístroji dodáváme automaticky nový filtr, zvlhčovač kyslíku, 2x nosní kanyla, 2x obličejová maska.
Philips kyslíkový koncentrátor RESPIRONICS EVERFLO
Philips kyslíkový koncentrátor RESPIRONICS EVERFLO - Tichý chod Kyslíkový koncentrátor - Oxygenerátor O2 průtok 5l/min REPASOVANÝ PŘÍSTROJ ZÁRUKA 6 MĚSÍCŮ Koncentrátor kyslíku je stacionární zdroj kyslíku pro lékařské použití. Je určen k dlouhodobé domácí oxygenoterapii. K přístroji dodáváme automaticky nový filtr, zvlhčovač kyslíku, 2x nosní kanyla, 2x obličejová maska. Ever Flow je spolehlivé a vysoce kvalitní zdravotnické zařízení, v roce 2008 byl v nezávislé studii HME Home Medical Eqwipment vybrán jako nejlepší kyslíkový koncentrátor. Philps Respironics vytvořil kompaktní, nákladově efektivní koncentrátor pro pacienty, který lze použít v nemocnici i doma. Značka PHILIPS Rozměry: 58,4 × 38,1 × 24 cm Hmotnost stroje 15 kg napájení Napájecí napětí 230 VAC +/- 10% Spotřeba energie