inzerce, prodej, prodám, bazar

Ozdobné talíře a vázy

Kategorie: Sklo, keramika

Prodám tyto ozdobné talíře a vázy. Věci jsou v pěkném stavu, neponičené, neolámané, neprasklé, viz. foto. Mohu zaslat. V případě zájmu volejte, pište SMS nebo mail.

CENY:

Bílý talíř Epiag - 200 Kč;
Modrý talíř Epiag - 200 Kč;
Vázičky Royal Dux Bohemia - 200 Kč/kus;
Vysoká skleněná váza - 350 Kč.
Ozdobné talíře a vázy
Podobné inzeráty
SET MALOVANÉ KERAMICKÉ VÁZY A TALÍŘE
Set malované keramické vázy a talíře. V dobrém stavu viz foto, talíř je potřeba očistit. Výška vázy: 16,5 cm Průměr vázy: 5,7 cm Průměr talíře: 19,5 cm Na mém profilu najdete také další vázy, džbány apod. Osobní předání Plzeň (po domluvě možno také v Berouně), případně zaslání s navýšením ceny o poštovné.
Malované talíře
- Malované talíře - Cenu nabídněte, nejlépe za celek, ale možno i jednotlivě, něco již není... - zájemci o jakoukoliv keramiku, klidně napište, pošlu foto, máme na chalupě mraky keramiky, kterou budeme postupně nafocovat a prodávat, džbany, hrnky, talíře, vázy, korbele, apod... - Dále máme na chalupě spousty jiné keramiky: džbány, máselníky, korbely, hrnky, malované talíře, vázy, apod. - Mrkněte na mé další inzeráty...děkuji... - Stačí se ozvat do zprávy a domluvíme se...preferuji osobní vyzvednutí, ale zasílám i zásilkovnou
Nové skleněné vázy 2ks + doprava zdarma
Prodám 2 ks vázy z Aska. Původní cena 549 Kč a 249 Kč dle nalepených cedulek. Vázy jsou nové, nepoužité. Průměr velké vázy je 16 cm a výška 19,5 cm. Průměr malé vázy je 11 cm a výška 10 cm. Původní cena celkem 798 Kč nyní prodám vše za 250 Kč + doprava zdarma.
Skleničky, vázy, talíře,sklo z pozůstalosti
Prodám skleničky, vázy, sklo z pozůstalosti. 1. popelnik 200,- 2. košík 300,- 3. vázy 100,-+300,- 4. broušené skl.500,- 5. talíře 100,- /kus 6. váza+miska 300,-
Ozdobné talíře, malované talíře, Fajans, Polsko
Prodám ozdobné talíře, polské fajans. 1 velký hluboký (průměr 29 cm), 2 mělké normálně velké. Ze zadní strany mají otvor na protažení šnůrky na zavěšení. K tomu podobně malovaná keramická "destička" na zavěšení.
SKLO - VÁZY
Sklo - Vázy Prosím nabídněte sběrateli podobné a nebo stejné sklo. Zajímají mě - vázy, nápojové sklo, porcelán - figurky apod. Dále hledám do své sbírky veškeré sklo od Bruno Riedel!!!Dále mě zajímá i Škrdlovické sklo (Hutní vázy) Prosím vaše případné nabídky na tel.č. , Whatsapp, email, SMS. Nabízím solidní jednání sběratele a děkuji za nabídky.