inzerce, prodej, prodám, bazar

P: mix věcí z eshopu (outdoor / cestování)

Kategorie: Kempink

Nabízím věci ze zrušeného e-shopu. Vše je nové, nepoužité, vhodné i jako dárek. Od všeho k dispozici více kusů.
Osobní odběr Brno, Zásilkovna nebo GLS (cca +100,-) dle preferencí a domluvy.
Při odběru více zboží se určitě můžeme domluvit na nějaké lepší ceně.

Cestovní skládací ramínka: 99 Kč
Balení po 5 ks (cena je za všech 5 ks), barva už pouze růžová!

Držák na mobil do auta - svorka: 50 Kč
Držák na mobil do auta - dvojsvorka: 50 Kč

Paracord lano s karabinou: 200 Kč
Délka 10 m, tloušťka 8 mm, gramáž 35 g/m, svázané do balíčku
K dispozici poslední 4 ks!
P: mix věcí z eshopu (outdoor / cestování)
Podobné inzeráty
P: paracord lano s karabinou 10 m, outdoor cestováni edc
Paracord lano s karabinou: Délka 10 m, tloušťka 8 mm, gramáž 35 g/m, svázané do balíčku (viz foto) K dispozici poslední 4 ks! Nabízím věci ze zrušeného e-shopu. Vše je nové, nepoužité, vhodné i jako dárek. Od všeho k dispozici více kusů. Osobní odběr Brno, Zásilkovna nebo např. GLS dle preferencí a domluvy. Při odběru více zboží se určitě můžeme domluvit na nějaké lepší ceně.
P: Cestovní skládací ramínka, outdoor cestování camping
Nabízím věci ze zrušeného e-shopu. Vše je nové, nepoužité, vhodné i jako dárek. Od všeho k dispozici více kusů (viz mé další inzeráty). Osobní odběr Brno, Zásilkovna nebo GLS (cca +100,-) dle preferencí a domluvy. Při odběru více zboží se určitě můžeme domluvit na nějaké lepší ceně. Cestovní skládací ramínka: Balení po 5 ks (cena za celé balení, tj. 5ks), barva už pouze růžová!
outdoor souprava na vareni varic plynovy
outdoor souprava na vareni varic plynovy norske znacky Staal. parkrat pouzito plynovy varic + bomba panvicka hrnec rukojec podstavce do kt jde cela souprava slozit obal ze sitoviny osobni vyzvednuto Brno, Uh Hradiste nebo zasilkovna.
Brašny, sumky, kapsičky, vařiče
Nabízím nevyužité věci na outdoor / čundr Vandrovní pytlík Jubo Bushcraft ...500 Sumka Condor ...340 Sumka na granát ...bonus k nákupu Žebradlo ...150 PVC pončo ...50 Esbit vařič na tuhý líh ...bonus k nákupu TATONKA vařič na tekutý líh ...340 Ledvinka North Face BERKELEY ...430 Helikon tex compass pouch ...280 Zásilkovna ...80 Počítám s množstevní slevou :)
Plynový vařič + 4 kartuše + hořák zdarma
Prodám sadu na vaření - výprodej s firmy nové zboží. Mini vařič outdoor. 4 kartuše. Plynový hořák. Komplet sada za uvedenou cenu. Mohu zaslat na dobírku 139 kč nebo platba předem na účet je poštovné jen 109 kč. Osobní odběr je možný v Praze Volat můžete na tel:
outdoor boty karrimor
vel. 39 unisex top stav, bez vad - využívané min. cena komplet s dopravou