inzerce, prodej, prodám, bazar

P: Navigaci GARMIN nuviCam Lifetime

Kategorie: Příslušenství

Prodám Navigaci GARMIN nuviCam Lifetime s čelní integrovanou kamerou a velkým přehledným (nepoškrábaným) displejem.

Součást balení je držák na čelní sklo s napájecím kabelem a kabel k propojení s PC.
Pořizovací cena 8000,-kč
Nyní 3000,-kč
P: Navigaci GARMIN nuviCam Lifetime
Podobné inzeráty
Garmin DriveLuxe 50 Lifetime Maps Europe LM 5"
Prodám GPS navigaci Garmin DriveLuxe 50 Lifetime Maps Europe LM 5" s doživotními aktualizacemi map, včetně veškerého příslušenství. Navigace je jednou z posledních Garmin navigací s napájeným magnetickým stojánkem. Není tedy třeba při odchodu z auta nic odpojovat, ale jen vytáhnete navigaci ze stojánku a po příchodu do auta ji jen přiložíte a o všechno ostatní se postarají magnety. Bude dodána v originálním balení včetně kompletního příslušenství (navigace, přísavka, stojánek, napájecí kabel a USB kabel). Mapy se mohou aktualizovat po celou dobu životnosti přístroje přes aplikaci Garmin Express. Navigaci posílám vámi vybraným způsobem (pošta, Zásilkovna, atd) nebo nabízím osobní převzetí v Praze, či Černoušcích. K navigaci můžu nechat i obal od foťáku, ve kterém jsem nosil veškeré příslušenství
Navigace TomTom START 25 Europe LIFETIME
Navigace TomTom START 25 Europe LIFETIME ve výborném stavu. LIFETIME mapy - doživotní aktualizace map zdarma.
Navigace Garmin drive 40
Prodám funkční navigaci Garmin drive 40 lifetime. Vlastnosti: • české ovládání a česká hlasová navigace • asistent řazení do jízdních pruhů • náhledy křižovatek • upozornění na povolenou rychlost • dotykový displej 4,3” (cca 11 cm) • nově aktualizované mapy 2/1/2023 • slot na Micro SDXC Balení: • držák na sklo auta • napájecí kabel do auta • napájecí kabel USB do el. sítě
GARMIN DriveSmart 50 Lifetime Maps
Prodám navigaci GARMIN DriveSmart 50 s doživotní aktualizací map Evropy zdarma. Pokryté státy jsou na fotce. Kompletní balení. Perfektní stav.
Navigace Garmin nüvi 50
Navigace Garmin nüvi 50 Europe Lifetime, v kompletním balení, obsahuhe přísavný stojánek na okno, C/L nabíječ do auta, USB kabel, manuál, 16 GB paměťové karta, na navigaci je provedenena nejnovější aktualizace map k 02/2023 viz foto, součástí je doživotní aktualizace map. Navigace je plně funkční a je v perfektním stavu.
Navigace Garmin Nuvi
Prodám navigaci Garmin Nuvi 255W,2cm tenká navigace, velice snadné ovládání, šrokoúhlý displej,Vysoce-citlivý přijímač,hlásí názvy ulic,3D zobrazení mapy Automatický přepočet trasy,nastavení výpočtu trasy,nastavení omezení na trase Funkce "Kde se nacházím?" Možnost přidat body zájmu Prohlížeč obrázků, světový čas, konvertor měny a jednotek Garmin Lock™ (funkce proti krádeži)