inzerce, prodej, prodám, bazar

Páčka přední brzdy Magura na Puch Maxi

Kategorie: Mopedy

Prodám originální páčku přední brzdy na moped Puch Maxi. Páčka byla součástí originální plynové rukojetě.
Páčka přední brzdy Magura na Puch Maxi
Podobné inzeráty
Koupím Manet Korado a Puch X50, Stadion,Jawetta
Dobrý den koupím rozbitý, nepojízdný Manet Korado a Puch x50, Puch, Hero Puch Turbo sport, Sachs, Hercules , Jawa , Pionýr , Stadion , Simson , Zundap ,nebo jakýkoliv moped 2 a 3 kvaltový pojizdný i na náhradní díly.I bez motoru. Děkuji za nabídky,cenu respektuji. 159194
Koupím puch maxi
Koupím puch maxi n, a nebo k
Stojánek Manet Korádo / Puch maxi
Prodám nový stojánek pro mopedy Manet Korádo a Puch maxi o výšce 21cm. Případně mám k dispozici i stojánky o délce 24cm, ty jdou na korádu používat bez velké kostky.
Vzduchový filtr 32mm Puch maxi
Vzduchový filtr s připojovacím průměrem 32mm určený pro mopedy Puch Maxi s karburátory Dellorto PHBG.Použitý pouze jednou. Pořizovací cena přes 400kč.
Koleno karburátoru dellorto SHA Manet Korádo / Puch maxi
Prodám koleno karburátoru s průměrem připojení 19mm, vhodné pro repliky karburátorů Dellorto SHA a nebo originály s vhodnou nylonovou přechodkou. Kolínko je určené pro mopedy Manet Korádo a Puch Maxi. Od značky Athena. Jednou naszené.
Puch Maxi S
Prodám motokolo Puch Maxi S. Je to 50 ccm v dobrém stavu, rok výroby je 1974. Je tam jiný karburátor, jiné zadní tlumiče a jiný výfuk, jinak originální stav. Mám k tomu i originální sání. Pokud máte nějaké dotazy kontaktujte mě na telefon. Nebráním se vašim rozumným nabídkám, popřípadě vyměním za něco zajímavého