inzerce, prodej, prodám, bazar

Paddleboard,sup 320cm/130kg..

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám nový,pouze vyzkoušený paddleboard 320cm/130kg..
Značková kvalita od FREAKWAVE
Nafukovací iSUP pro teenagery a dospělé
Kompletní sada se vším, co potřebujete pro aktivní léto
Včetně přepravní tašky, pumpy, pádla a sady na opravu
Pro pádlování vestoje, surfování a jógu na vodě
Jedinečný design kolibříka pro ty, kteří ho mají rádi speciální
Délkově nastavitelné pádlo z robustního hliníku
Protiskluzový povrch pro bezpečný postoj a vysoký komfort chodidla
Elastická a praktická síťka na zavazadla
Pohodlná rukojeť pro snadné zvedání SUP
Technické specifikace:
Materiál surfového prkna: PVC
Materiál pádla: hliník
Barva: jak je znázorněno
Nafouknuté rozměry: 320 x 79 x 15 cm (d x š x v)
Přenosná taška: 90 x 40 x 22 cm (d x š x v)
Maximální nosnost: 130 kg
Rozsah dodávky:
1x paddleboard
1 * Hliníkové pádlo
1 x čerpadlo iSUP s měřením tlaku
1x taška na přenášení
1x opravní sada..Osobní převzetí , nebo muzu zaslat na dobírku ,nebo po dohodě Praha mohu dovézt
Paddleboard,sup 320cm/130kg..
Podobné inzeráty
Paddleboard,sup 320cm/130kg..
Prodám Paddleboard 320cm/130kg..2.jakosti Je pouze vyzkoušený,z malou výrobní vadou,lehce prohnutý do tvaru banánu viz foto,jinak plně použitelný s komplet příslušenstvím.. Nafukovací iSUP pro dospělé Zábava a sport Výškově nastavitelné hliníkové pádlo Protiskluzový povrch pro bezpečné postavení a pohodlí nohou Elastická síť na zavazadla Praktická rukojeť pro snadné zvedání SUP Ploutve na spodní straně pro vynikající stabilitu Jednovrstvá konstrukční technologie s kapkovým stehem Přepravní tašku lze také použít jako batoh Vhodné pro dospělé do cca 130 kg Technické specifikace: Barva: Jak je znázorněno Materiál surf: PVC Materiál pádla: hliník Nafouknuté rozměry: 320 x 79 x 15 cm Rozsah dodávky: 1 x paddleboard 1 x hliníkové pádlo 1 x čerpadlo iSUP s měřením tlaku 1 x přepravní kufřík 1 x opravná sada..Osobní převzetí , nebo muzu zaslat na dobírku ,nebo po dohodě Praha mohu dovézt ..
Paddleboard DELFINO 10.6 s windsurfivou plachtou
SUP Delfino se svými rozměry 320 x 81 x 15 cm nejenže představuje nejuniverzálnější paddleboard, ale také poskytuje unikátní možnost připevnit windsurfingovou plachtu. Součástí balení je také demontovatelná plachta s plochou 3,3 m², čtveřice zajišťovacích držáků na nohy, centrální držák plachty a windsurfingová ploutev. Delfino Vám tak zajistí kompletní balík na paddleboardování a windsurfing pro středně pokročilé a pokročilé jezdce. Delfino obsahuje kromě nadstandardní výbavy pro windsurfing i standardní výbavu Watt Sup paddleboard - v přední části se nachází gumové pružné lano na uchycení nákladu, protiskluzová, měkká, podložka na vrchní části paddleboardu se strukturou krokodýlí kůže, vyvýšená na konci pro lepší ovladatelnost a záběr. Paddleboard obsahuje dva druhy ploutví: odnímatelnou centrální a windurfingovou (dýkovou) ploutev, centrální a zadní držák. Paddleboard je vybaven 4 nerezovými kroužky na připevnění sedadla, svůj paddleboard tak můžete snadno přeměnit na otevřený kajak. V cene autopumpa HF Taška na paddleboard natržena v rohu viz fotka.
Paddleboard, nafukovací SUP, surf 320cm/130kg
Paddleboard Freakwave 320/79/15cm na 130kg Jako nový, pouze vyzkoušený PC: 11500,- Značková kvalita od FREAKWAVE Nafukovací iSUP pro teenagery a dospělé Kompletní sada se vším, co potřebujete pro aktivní léto Včetně přepravní tašky, pumpy, pádla a sady na opravu Pro pádlování vestoje, pádlování navřece i moři, ale i a jógu na vodě Speciální a jedinečný design Výškově nastavitelné pádlo z robustního hliníku Protiskluzový povrch pro bezpečný postoj a vysoký komfort chodidla Elastická a praktická síťka na zavazadla Pohodlná rukojeť pro snadné zvedání SUP Ploutev zajišťuje stabilitu na vodě Technologie konstrukce jednovrstvého stehu Tašku lze použít i jako batoh Je možné pripevnit i kajakové sedadlo, není součástí Technické specifikace: Materiál surfového prkna: PVC Pádlo: hliník Nafouknuté rozměry: 320 x 79 x 15cm Přenosná taška: 90 x 40 x 22 cm Maximální nosnost: 130 kg Rozsah dodávky: 1x paddleboard 1 x Hliníkové pádlo 1 x čerpadlo iSUP s měřením tlaku 1x taška na přenášení 1x opravná sada
Paddleboard,sup 320kg/130kg..
Prodám nový paddleboard,pouze vyzkouseny 320cm/130kg.. Nafukovací iSUP pro teenagery a dospělé Kompletní sada se vším, co potřebujete pro aktivní léto Včetně přepravní tašky, pumpy, pádla a sady na opravu Rychlé a snadné nafouknutí díky dvojčinné pumpě Pro pádlování vestoje, turistiku a jógu na vodě Magický nekonečný design pro nekonečný pocit svobody Délkově nastavitelné pádlo z robustního hliníku Protiskluzový povrch pro bezpečný postoj a vysoký komfort chodidla Elastická a praktická síťka na zavazadla Pohodlná rukojeť pro snadné zvedání SUP Ploutev na dně zajišťuje stabilitu na vodě Technologie konstrukce jednovrstvého stehu Tašku lze použít i jako batoh Technické specifikace: Materiál surfového prkna: PVC Materiál pádla: hliník Barva: barevná (dle obrázku) Nafouknuté rozměry: 320 x 79 x 15 cm (d x š x v) Rozměry přenosné tašky: 90 x 40 x 22 cm (d x š x v) Maximální nosnost: 130 kg Rozsah dodávky: 1x paddleboard 1 * Hliníkové pádlo 1 x Dvoučinné čerpadlo iSUP 1x taška na přenášení 1x opravná sada Osobní převzetí, nebo mohu poslat, nebo mohu po dohodě Praha dovézt..
Paddleboard,sup 320cm/130kg..
Prodám Paddleboard 320/76/15cm na 130kg Je nový,pouze vyzkoušený.. Nafukovací iSUP pro dospělé Zábava a sport na jezeře Jednoduchý design v šedočerné barvě.. Výškově nastavitelné hliníkové pádlo Protiskluzový povrch pro bezpečné pohodlí stojanu a chodidla Elastická síť na zavazadla Praktická rukojeť pro snadné zvedání SUP Ploutve na dně pro vynikající stabilitu Tašku lze také použít jako batoh Vhodné pro mladé lidi i dospělé do hmotnosti cca 130 kg Materiál pádla: hliník Rozmer 320 x 76 x 15 cm Rozsah dodávky: 1 x paddleboard 1 x hliníkové pádlo 1 x čerpadlo iSUP s měřením tlaku 1 x taška na přenášení 1 x sada pro opravu Osobní převzetí, nebo mohu poslat, nebo mohu po dohodě Praha dovézt..
Vysokotlaký youtuberský paddleboard X-Morph Cruise
NOVÝ Paddleboard X-Morph SUP CRUISE 330/15cm Rozbalený, nepoužitý Natáčejte super videa z Vašich zážitků u moře! Tento paddleboard musí mít každý pořádný Youtuber! Paddleboard od floridského X-Morphu Megatuhý padleboard se směrově stabilní a přitom lehce točivou konstrukcí. Je určený pro začátečníky až pro pokročilé paddleboardisty. Rychlý profil činí jízdu snadnou a bez větší námahy. Udržení rovnováhy je na této stabilní desce snadné. hlavní stabilizační ploutev je demontovatelná bez vyfouknutí- ploutev usnadňuje udržet směr i začátečníkům. Demontovatelná ploutev usnadňuje bezpečné uložení padlbeboardu třeba na pláži, průjezd mělčin, atd. 2 pomocné boční ploutve jsou u X-Morphu z nezničitelného materiálu! Pozor: některé levné značky nemají tyto pomocné ploutve. Paddleboard bez pomocných ploutví není vhodný pro začátečníka a ani pokročilého paddleboardistu. U levných paddleboardů je materiál ploutviček snadno zlomitelný...a bez ploutviček se jezdit nedá! Doporučený provozní tlak: 15-25PSI. Maximální tlak: až 22,5psi! MEGATUHÝ! Na tento vysoký tlak laciný paddleboard nafouknete jen jednou! :-) , bazary jsou plné levných paddleboardů- s vybouleným dnem, či jinak poškozenou konstrukcí- přetlakem. Paddleboard X-Morph CRUISE nemusíte na slunci tak často kontrolovat tlak, jako u paddlebordů s max.tlakem 15 psi. rozměr: 330x76x15cm hmotnost: 12,6kg nosnost: 115 kg, 1 osoba Vysoce kvalitni materiál: 1150 dTex Popruh přes rameno pro pohodlnné přenášení madla na přídi i na zádi pro pohodlnné nošení ve dvou centrální madlo úchyt na držák GOPro kamery na přídi (kamera není v ceně) zvýšený klín nášlapu pro pohodlné zapření 4 očka pro přichycení nákladu 4 očka pro uchycení kajakového sedátka 1 očko pro uchycení bezpečnostního lanka opravná sada- lepení v plovoucím obalu vysokotlaká pumpa s manometrem, s přepínáním single/dual, se skládacími nožičkami a rukojetí, do tlaku 29psi(2bar), pro nafukování i vyfukování DÁREK: přepravní batoh s popruhy a síťováním pro lepší odvětrání