inzerce, prodej, prodám, bazar

Pájecí stanice Solomon SR976

Kategorie: Nářadí

Prodám pájecí stanicí Solomon SR976 .

Analogová pájecí stanice (mikropájka) Solomon SR-976 s výkonem 50W je vhodná jak pro práci v bezolovnaté technologii tak i pro práci v technologii olovnaté. V těle páječky je keramické topné tělísko.
Pájecí stanice Solomon SR976
Podobné inzeráty
Pájecí souprava ToolCraft SK 3000
Pájecí sada obsahuje vše, co budete potřebovat a praktický plastový kufr vaše pájecí náčiní spolehlivě ochrání a přehledně uskladní, než ho budete opět potřebovat. Speciální funkce - Pro univerzální použití při pájení - Praktický kufr pro uchovávání Rozsah dodávky 100W páječka vč. náhradního hrotu, 30W ruční páječka vč. odkládací plochy a poniklovaného hrotu, třetí ruka se stabilním stojanem a přesnými svorkami, odsávačka s výměnným hrotem (190 mm dlouhá, průměr 20 mm), čisticí miska, pájecí drát o průměru 1,2 mm, S-Sn60Pb40 s ca 2% tavidla Vše je nové, nepoužité a v originálním balení. Posílám pomocí zásilkovny.
Pájeci stanice Quecoo T12-959
Pájeci stanice Quecoo/KSGER T12-959, hliníkový držák T12-M8, 5 základních hrotů (ILS, JL02, KU, BL, BC1), 3ks kvalitní a přesné Taiwan hroty (BC2, ILS, KU), pouzdro na hroty. Většna hrotů nepoužita. Extrémně rychlá a výkonná páječka, funkce automatického uspání, automatické vypnutí, probuzení při zvednutí držáku. Nastavitelné teploty, boost, možnost použít jak 230V, tak 24V napájení.
Pájecí sada, pájka
Pájecí souprava. Kompletně nová, pouze vyzkoušená funkčnost. Součástí je pájka s pěti nástavci na pájení + stanice, zkoušečka + kabely, šroubovák s nástavci, cín, pinzeta, odizolovač drátu. Možnost osobního odběru v Bechyni, nebo poslání přes zásilkovnu.
Pájecí stanice s lupou
Prodám pájecí stanici s lupou a osvětlením led diodami, bez poškození a vad, stav nové, nevyužitá proto prodávám. V případě zájmu mě kontaktujte na uvedený tel. kontakt, !!! NA SMS většinou z časových důvodů neodpovím !!! nebo pište přes e-mail. Osobní odběr možný nebo zaslat přes Zásilkovnu po platbě předem na účet, cena 80,- Kč + cena předmětu, dále možné zaslat poštou po platbě předem na účet, cena předmětu + poštovné 150,- Kč.
Pájecí cínové pruty, tyče
Prodáváme pájecí cínové pruty, tyče. Balíček na fotografii obsahuje 2,9 kg, ale můžeme nabídnout až 7 kg cínu v ceně 540 Kč/kg. Tj. nabízíme 7 kg za 3 780 Kč. Můžete odebrat vše nebo jen část - dle dohody. Cena 540 Kč za 1kg.
Propanbutanova pájecí sada
Prodám propanbutanovou pájecí sadu, plně funkční a udržovaná