inzerce, prodej, prodám, bazar

Pákové kleště

Kategorie: Vybavení dílen

Prodám pákové kleště
Pákové kleště
Podobné inzeráty
Gerber dual Force multitool multifunkční kleště
Nový, nepoužitý Celá dílna v kapse S multifunkčními kleštěmi Gerber Dual Force máte celou dílnu v kapse. 12 nástrojů v jednom: speciální kleště s nastavitelnou šířkou, nůž s hladkým ostřím, speciální vycentrovaný šroubovák Center Drive a řadou dalších nástrojů jako jsou pilník, pilka, dláto, štípačky, pravítko, zásobník na bity a další. Multifunkční kleště nejen pro náročnou práci Multifunkční kleště Gerber Dual Force nabízí mnohem víc než běžné multifunkční kleště. Kromě speciálních kleští jsou vybaveny 3,25 palce dlouhým zavíracím nožem s hladkým ostřím, plnohodnotným šroubovákem na bity Center Drive a řadu dalších praktických nástrojů, které vám pomohou vykonat náročné úkony. Multifunkční kleště jsou dodávány v praktickém textilním pouzdře, které snadno a pohodlně připnete horizontálně i vertikálně na opasek či bágl. Speciální konstrukce = dvojnásobná síla Multifunkční kleště Gerber Dual Force se vyznačují speciální zúženou konstrukcí, díky níž docílíte dvojnásobně pevného úchytu a tím pádem i dvojnásobné síly při práci. Rozpětí úchytů je až dvakrát užší než rozpětí na běžných kleštích od konkurenčních výrobců. Samotné čelisti kleští jsou navíc opatřeny o dva úchyty na utahování běžných matic a o speciální systém, který umožní upravení šířky čelistí ve dvou stupních. 12 nástrojů v jednom kleště s tupou špičkou menší úchyt na matice větší úchyt na matice nastavování šířky kleště (2 pozice) štípačky / odstraňovač izolace drátů šroubovák (vycentrovaný) čepel s hladkým ostřím 3,25 palce pravítko skladovací prostor na bity pilka dláto pilník Benefity, o kterých musíte vědět: zavírací nůž s pevnou čepelí 12 nástrojů v jednom textilní pouzdro připnutí horizontálně i vertikálně šíře čelistí ve 2 stupních 2 úchyty na utahování běžných matic navíc 2x užší rozpětí než na běžných kleštích speciální zúžená konstrukce DÉLKA ČEPELE 8,3 cm DÉLKA V ZAVŘENÉM STAVU 11,8 cm POČET NÁSTROJŮ / FUNKCÍ 12 HMOTNOST 341 g ROZMĚRY PODROBNĚ Tloušťka: 2,2 cm Délka šroubováku: 8,5 cm Pravítko: 8" (cca 20 cm) DALŠÍ SPECIFIKACE Čelisti se 2 pozicemi a extra velkými zuby pro jedinečný úchop 2x větší torzní síla čelistí při rozpětí otevřené rukojeti o 47 % menším než u konkurence Šroubovák s technologií Center-Drive® pro výkon jako u normálního šroubováku SOUČÁSTÍ DODÁVKY Multifunkční kleště Pouzdro
Naradi I.
Prodam: 1ks Klešte na dutinky zelené 300Kč 4ks Klešte kombinovane BGS Technik 5244 90kč/ks 1ks Klešte sika BGS D-240 120kč 1ks Klešte male ploche špicate červene (3) 25kč 1ks Klešte ploche špicate (žlute) UNIOR 160 25kč 2ks Klešte male štipaci 25kč 1ks Meter Mag 2m (NOVY) 30kč 1ks Klešte sika PROTECO (NOVE) 200kc 1ks Klešte kombinovane WIHA Basic 250kč Platba jedine předem na účet PLATBA JEDINE PREDEM NA UCET preprava: +70Kč do BALIKOVNY +80Kč do ZASILKOVNY +110kč KURYR (číslo je vymyšlené pište přes formulář na email)
Pákové kleště - délka 52cm
Nabízím k prodeji kvalitní pákové kleště od italské značky s délkou 52 cm. Tyto kleště jsou vyrobeny z odolných materiálů a nabízejí vynikající sílu a preciznost při práci. Ideální pro stavitele, kutily. Kleště nebyly reálně používány. Posílám: Dobírka Balíkovna - 105 Kč Zásilkovna - Platba pouze převodem cena dopravy - 89 Kč. Prosím nevolat - psát email či zprávu přes . Za nabídky děkuji.
Klešte
Prodam: 2ks Kleste Knipex 97 21 215 cena 300kč/ks 2ks Kleste kombinovane Knipex 03-160 cena 250kč/ks 1ks Kleste Ockove Knipex 4411 JO 8-15mm 180kč 1ks Kleste ProsKit na ditinky 250kč Platba jedine předem na účet +65 do BALIKOVNY +75Kč do ZASILKOVNY +120kč KURYR piste na email pres formular dekuji.
Profi pákové nýtovací kleště 69685.510.001
Prodám profi pákové nýtovací kleště se svidříkem na maticové nýty M5 - M10. Robustní páková nýtovačka profesionální kvality je určena pro vkládání nýtovacích matic do plechu, konstrukce odolná proti korozi, s práškovou povrchovou úpravou, komfortní rukojeti.
Dílenský vozík BT-WW 180 Kit Einhell
Dílenský vozík - úložný systém pro nářadí a pracovní materiály všeho druhu. Nabízí čtyři zásuvky typu A s hladkým chodem a se systémem blokování. Dále je zde odkládací plocha s podložkou a odkládací přihrádka s madlem určena pro nástroje. K přesunu vozíku slouží rukojeť a čtyři plastová kolečka, kdy dvě z nich mají parkovací brzdy, což Vám umožňuje umístit vozík tam, kde zrovna potřebujete pracovat. Součástí výbavy je i 180-dílná sada nářadí a příslušenství: 14 kombinovaných klíčů v různých velikostech, kleště na vodní pumpu, štípací kleště, kombinované kleště, jehlové kleště, metr, řemeslný nůž, ráčna na bity, devět šroubováků a také 70-dílná sada bitů a 80-dílná sada hřebíků, šroubů a hmoždinek. PARAMETRY: Max. nosnost: 75 kg Typ A šuplík: 4 ks / 70 mm Počet zásuvek: 5 ks Rozměry x 670 x 380 mm Hmotnost 18,7 / 21,4 kg Výstavní kus - NOVÝ Je možné zajistit dopravu po ČR a SK a zaslat i na dobírku