inzerce, prodej, prodám, bazar

Palcové risery joker USA

Kategorie: Chopper

Palcové risery joker USA nové jen rozbslené původní cena 6500
Palcové risery joker USA
Podobné inzeráty
Harley davidson fat bob orig Řiditka + risery
Harley davidson fat bob orig Řiditka + risery
Sani Joker
Prodam sani Joker na Sportstra nove
TRIUMPH Thunderbird 1700 LT. SLEVA.
TRIUMPH Thunderbird 1700 LT – ABS, provoz: 5/2015, najeto: 18.278 mil = 29.245 km. Dovoz z USA, přihlášené v ČR v lednu/2020. EVROPSKÁ VERZE – všude jsou E-čka. Doklady ze všech servisů a nákupů doplňků v USA + pravidelně vyplňovaná SERVISNÍ KNÍŽKA v ČR. Všechny originální klíče + štítky. T.K. do: 12/2023. VÝBAVA: mimo základní provedení nejvybavenějšího provedení TRIUMPHA LT s ABS, palubním počítačem, drátěnými koly, brzdami v pancíři, přídavnými světly, přední i zadní padáky, orig. kožené brašny s pevnými držáky … atd., je na motu nízký orig. plexi štít s deflektory, opěrka spolujezdce s nosičem, výškově stavitelná a sklopná značková opěrka řidiče s kapsičkou, dále chromovaný kryt brzdové nádobky, zásuvka 12 V, držák mobilu, stínítka všech předních světel, dobíjecí kabel baterie … . SERVIS: kompletní historie všech servisů / protokoly z USA a serviska v ČR /. Nový olej v motoru v.č. oil filtru – má 0 km. Dost slušné pneumatiky, netknutý převodový řemen, bezvadné brzdové kotouče i destičky. Nyní 3/2023 nová baterie – účet, záruční list. Celkově bez dalších nutných investic. Krásný THUNDERBIRD 1700, nehavarovaný, nepoškozený, v naprosto původním stavu. S téměř maximální výbavou a prokazatelnou historie. TOP! Nutno vidět.
Prodám Harley Davidson Road King
Stavba USA. Zakázkové díly 30ti palcové přední kolo, vzduchové odpružení podvozku vpředu i vzadu, el. středový stojan, gravírovaný motor, 2 do 1 výfuk, hudba a spousta dalšího. Je to rychlé, je to hlasité a každý se za tím otočí. Všechny vyjímky zapsány v TP. První majitel v ČR. Pro více info volejte.
Honda VT 1100 Shadow USA
rv 1989, dovoz z USA březen 1998, jsem prví majitel v CZ, krásný zvuk, výkon 49kW, objem 1099cm3, STK 05/2025, nebouraná
Suzuki VS 1400 Intruder, verze US, 1988
Prodám svou milenku Suzuki VS 1400 Intruder z roku 1988, verze USA (4 rychlostní) Motorka je dovezena z USA v roce 1994 a od té doby jsem teprve druhy majitel. NAJETO POUZE cca 41 000 !! Historie této motorky je jasně daná a rad vše doložím. Introš je po celou dobu garážovaný. Technická je platná do 4.9.2023. -Na motorce k doložení velký servis: Nová spojka Nové Pancéřové hadice Nový brzdový kotouč přední Nový stator alternátoru Nové brzdové destičky předního kotouče Nová řidítka - lepší jízdní vlastnosti Nové vzduchové filtry Výměna olejů (včetně kardanu) Repase brzdiče a přední brzdové pumpy Repase spolkového válce Zánovní pneu 75% přední + zadní K motorce jsou i originální homologované výfuky. Dále na zakázku ušitý “batoh” na zadní opěrku. Vyvedení kabelu pro udržovací nabíječku pro lepší manipulaci přes zimu. Dále 2x klíček ! Je to rok 1988, takže nějaké mouchy má z provozu, ale po většině je ve skvělém stavu viz foto. Bez zásahu domácího kutila !!! Pro více fotek, videí či informaci mě kontaktuje přes sms nebo telefon, případně se přijeď podívat. Stačí jen sednout a jezdit. Při rychlém jednání DOHODA JISTÁ ! Důvod prodeje je přechod na jinou motorku.