inzerce, prodej, prodám, bazar

Paličkované obrazy zarámované - různé druhy

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám různé druhy paličkovaných obrazů - viz fotky.

Obraz č. 05 - 200 Kč
Obraz č. 06 - 200 Kč

V případě odběru obou kusů cena 300 Kč.

► SLEVY: v případě odběru více zboží z mé nabídky. Podívejte se na všechny inzeráty.
► OSOBNÍ PŘEDÁNÍ: v Kroměříži nebo po předchozí domluvě v Brně.
► DORUČENÍ: Kamkoliv zásilkovnou za 70 Kč na výdejní místo při platbě předem. Za 90 Kč na dobírku (platba 90 Kč dopředu na účet).
Paličkované obrazy zarámované - různé druhy
Podobné inzeráty
Paličkované obrazy
Staré paličkované zarámované obrazy 2 ks. Velikost asi 30 x 50 cm (nemám u sebe, mohu přeměřit). Cenu nabídněte.
Prodám 2 nové, ručně vyšívané zarámované obrazy
Prodám 2 nové, ručně vyšívané zarámované obrazy. Dva obrazy o velikostí 41x41cm. Barva odstín vínová, rám zlatý.
Paličkované obrázky
Prodám paličkované obrázky. Menší za 80,-. Větší (lípa,volavky, listy,strom, labutě) za 100,-. Preferuji osobní předání nebo na trase Svitavy-Polička. Případně platba předem na účet a zasílám přes Balíkovnu za 65,- Kč.
Obrazy Hrad Křivoklát a Vodní mlýn. Sestavené puzzle.
Prodám obrazy: 1) Hrad Křivoklát (rámovaný s krycím sklem), cena: 299,-Kč. 2) Vodní mlýn (rámovaný), cena: 199,-Kč. Za sadu celkem 449,-Kč. Obrazy jsou sestavené puzzle, nalepené na podložku, lakované a zarámované. Preferuji osobní předání v Plzni, Horšovském Týně, Poběžovicích, Hostouni, nebo na trase a v okolí. Po domluvě zašlu poštou. Koukněte i na naše další inzeráty :-)
Prodám dva obrazy od autora Josefa Ringeilena
Prodám dva obrazy od autora Josefa Ringeilena, obrazy jsou ve zdobeném rámu originálně zarámované, jeden má bohužel prasklé sklo, velikost 57 X 45 cm. Cena 2500,- Kč za kus.
Obraz
Prodám obrazy namalované pastelem, v surrealistickém a futuristickém stylu. Obrazy na plátně jsou vhodnou volbou, pokud chcete vkusně oživit Váš domov, nebo pracovní kancelář. Obrazy nejsou zrovna nejmenší, výška obrazů je 103 cm, šířka 73,5 cm. Obrazy jsou zakončené kvalitním širším rámem a uvnitř obrazu je matné sklo, aby se neporušilo plátno a malba. Cena za jeden obraz je 5500 Kč. Původní cena za jeden obraz je 12000 Kč, bez rámu a zasklení.