inzerce, prodej, prodám, bazar

Pan Guma a skřeti

Kategorie: Dětská literatura

Třetí knížka od Andy Stanton
Mám i ostatní díly (při koupi všech cena 500Kč)
Pan Guma a skřeti
Podobné inzeráty
Švandrlík, Andersen,Gulliver,Brouk Pytlík,Heidi,Fimfárum ad.
H. CH. ANDERSEN: Pohádky (ilustrace Jiří Trnka, 120,-), O WILDE: Pohádky (ilustrace Eva Bednářová, 100,-), J. KARAFIÁT: Broučci (novější vydání, ilustrace J. Wenig, 70 kč), M. ŠVANDRLÍK: Kopyto, Mňouk a černá magie (150,-), Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka, Unesli Mňouka, Baskerville!, Kopyto, Mňouk a mimozemšťané (kus za 130,-), J. WERICH: Fimfárum (250,-), O. HOFMAN: Pan Tau a tisíc zázraků (70,-), Diamantová sekera - baltské pohádky (120,-), Pohádky bratří Grimmů (velké vydání, 120,-), Nová nůše pohádek dětem pro radost a velkým k zamyšlení (243 stran, 80,-), CH. DE COSTER: Thyl Ulenspiegel (80,-), J. SWIFT: Gulliverovy cesty (90,-), M. KRATOCHVÍL: Rybáři a hastrmani (70,-), O. SEKORA: Brouk Pytlík, Kronika města Kocourkova, Čmelák Aninka (ilustrace autora, kus za 90,-), EDICE OKO: Ryby naších vod (svazek č. 4), Rostliny známé neznámé (svazek č. 28), Naše dějiny v datech (svazek č. 66). Kus za 50 kč. Edice Jiskřičky: A.A. MILNE: Medvídek Pú (80,-), J. SPYRIOVÁ: Heidi, děvčátko z hor (90 kč), M. ŠAGIŇANOVÁ: O dvou sestrách a pohádkové Zemi, B. ŘÍHA: Adam a Otka, K. GRAHAME: Žabákova dobrodružství, V.VANČURA: Kubula a Kuba Kubikula, C.GOLDONI: Pinocchiova dobrodružství (kus za 70,-), J. ČAPEK: Povídání o pejskovi a kočičce (80,-), V. ČTVRTEK: Rumcajsova loupežnická knížka (70,-), M.ZINNEROVá: Tajemství proutěného košíku, Princezna Rozmarýnka (kus za 70,-), F.PILAŘ: Dýmka strýce Bonifáce, V. PLÍVOVÁ-ŠIMKOVÁ: Lišáci, myšáci a šibeničák, J.KNITLOVÁ: Krakonoš a lyžníci (kus za 60,-), M. POLEDŇÁKOVÁ: Jak vytrhnout velrybě stoličku, Jak dostat tatínka do polepšovny (Mladá fronta Edice 13, kus za 80,-), L. TESAŘOVÁ: Maminčiny pohádky (Knihy nejen pro bohaté 1996, ilustrace M. Disman, 70 kč), Z. NIENACKI: Pan Auťák a Vinnetou, Pan Auťák a templáři (kus za 100,-), T. BREZINA: Netvor zvaný mladší sestra (60,-), WALT DISNEY: Popelka (80,-) DOTAZY PROSÍM PŘES FORMULÁŘ, NA SMS NEREAGUJI. Velmi dobré stavy, možno převzít v Praze nebo zašlu poštou. Další moje knihy viz "Všechny inzeráty a hodnocení uživatele.
Prodám knihu Pan Tau a tisíc zázraků - O. Hofman
Prodám knihu Pan Tau a tisíc zázraků od Ota Hofman, vazba rozvolněná (zalepím izolepou), koukněte i na další inzeráty. Při odběru více titulů se lze domluvit na ceně. Osobní předání možné v JH, jinak k ceně poštovné dle tarifu.
J.M.BARRIE PETR PAN Československo 1927 ilustrace SUSKA
Staré první vydání knihy PETR PAN v Československu z roku 1927. Počet stran 106, uloženo v ochranném obalu. Cena 750,-Kč pevná - předání Praha 1, nebo 840,-Kč poštou. Nabídka platí po dobu zobrazení.
pan tau
Nabízím na prodej knihu , Pan Tau osobní odběr možný v Humpolci nebo v Praze Zásilkovnou pošlu kamkoliv. cena osobní 80,zasilkovna 79
Petr Pan
Prodám dětskou knihu Petr Pan, hezký stav. Osobní odběr Praha Modřany nebo poštou + poštovné dle tarifu a platba předem na účet.
Kniha: Správný tým - použité zboží
Ponaučení: S přáteli jde všechno snáz... Jezevci a lišky rozhodně nemají nic společného. Když Rézinka s maminkou Margaritou přijdou o svou noru, poskytne jim střechu nad hlavou pan Jezevec se třemi dětmi. Najednou je z nich velká rodina. Sžijí se nevlastní sourozenci? Budou spolu vycházet? Ne vždycky! Hádky a spory jsou na denním pořádku. Neshody panovaly i při stavbě závodní lodi. Rézinka měla nápad, Rosomák jiný… čí loď tedy postaví? Nakonec vznikly lodě tři. Dojely všechny do cíle? Série: Pan Jezevec a paní Liška 3. Žánr: Komiksy, Pro děti a mládež, Pohádky Vydáno: 2020, Egmont (ČR) Originální název: Monsieur Blaireau et Madame Renarde Tome 3: Quelle équipe!, 2009 Počet stran: 32 Jazyk vydání: český Ilustrace/foto: Eve Tharlet Vazba knihy: pevná / vázaná ISBN: 978-80-252-4751-8 Možnost osobního předání v rámci Brna nebo Blanska (nebo někde na cestě mezi Brnem a Blanskem).