inzerce, prodej, prodám, bazar

Panda polštářek Air+ CANDIDE, šedý

Kategorie: Kojenecké potřeby

Prodám Polštářek Panda. Navržen pediatry tak, aby zabraňoval zploštění hlavičky.
Podhlavníček je z velmi speciálních prodyšných 3D vláken, mezi kterými proudí vzduch a tím nedochází k pocení miminka.
Polštářek je z líné pěny, což znamená, že při tělesném kontaktu pěna změkne a rovnoměrně tak rozkládá tlak materiálu na hlavičku. Zajišťuje hlavičku miminka ve správné poloze.

Rozměry: 21 x 19 x 3 cm.
Vhodné od narození do 6 měsíců.
Použití v kočárku, postýlce, kolébce a autosedačce.
Praní na 30°C.
Hypoalergenní.

Pouze osobní odběr v Brně
Panda polštářek Air+ CANDIDE, šedý
Podobné inzeráty
polštářek Candide Panda
Polštářek byl minimálně používaný- je ve výborném stavu. Možnost osobního předání nebo zásilkovnou. Candide Panda polštářek Air+ je navržen tak, aby zabraňoval zploštění hlavičky. Pro pohodlí a zdraví Vašich dětí. Polštářek z líné pěny, podhlavníček z prodyšných 3D vláken. 21×19 cm, od narození do 6 měsíců.
Dětský polštářek Candide Air Panda
Prodám dětský polštářek Candide Air + Panda z líné pěny po jednom dítěti. Polštářek je stále v pěkném stavu.
Podložka - polštářek Candide Panda proti zploštění hlavičky
Prodám polštářek - podložku Candide Panda z líné pěny. Polštářek Panda byl navržen pediatry tak, aby zabraňoval zploštění hlavičky. Je vhodný pro miminka od narození do 6 měsíců. Možno poslat přes Zásilkovnu nebo Balíkovnu.
Prodám polštářek panda Candide - světle šedý
Prodám polštářek panda Candide - barva světle šedá. Vhodný od narození do 6-ti měsíců - do kočárku, postýlky i autosedačky. Je vyroben z líné pěny, potah je z velmi příjemného froté. Zajišťuje hlavičku miminka ve správné poloze a správné dýchání, zabraňuje zploštění hlavičky. Rozměry cca 21 x 19 x 3 cm. Polštářek je minimálně používaný, v top stavu. Cena 220,- Kč. Osobní odběr Brno - Starý Lískovec nebo + 65,- Kč zásilkovna.
Polštářek pro miminko proti zploštění hlavičky Candide Panda
Nabízím polštářek pro miminko, který se používá od narození do 6 měsíců a je doporučován pediatry proti zploštění hlavičky. Rozměry 21x19 cm. Značka Candide. Barva světle hnědo-šedá. Stav polštářku vynikající - jako nový. Vypraný v dětském prášku Lovela a dětském antibakteriálním desinfekčním přípravku. Osobní odběr Mělník. Poslat mohu Balíkovnou nebo Zásilkovnou při platbě předem za zboží včetně dopravy.
NOVÝ Anatomický polštářek
Prodám nový, nepoužívaný polštářek z paměťové pěny Candide Panda Air+ pro miminka od 0 do 6 měsíců. Zabraňuje zploštění hlavičky, pomáhá správnému polohování v kočárku, v postýlce či autosedačce. Je vyroben z prodyšných materiálů, které zabraňují pocení. Původní cena 549 Kč, přenechám za 399 Kč.