inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánevní těhotenský podpůrný pás -Thuasne Lombamum 0805

Kategorie: Těhotenské oblečení

Velmi kvalitní, nastavitelný těhotenský pás, který byl nošen pouze 2x. Hlavní vlastnosti:

-Nastavitelná úroveň fixace a přídavné popruhy pro náležitou podporu.
-2 podpůrné pásky umožňují nošení těhotenského pásu až do konce těhotenství.
-Břišní část pásu je vyrobena z měkké textilie z bambusových vláken.
-Kroužky zajišťující lepší ergonomii.
-2 očka pro vsunutí prstů.
Pánevní těhotenský podpůrný pás -Thuasne Lombamum 0805
Podobné inzeráty
CARRIWELL Nastavitelný těhotenský podpůrný pás – bílý
Nastavitelný podpůrný pás je široký a pružný pro maximální pohodlí. Pro pohodlné nastavení má suchý zip. Nastavitelná podpůrnost pásu výrazně snižuje nebo zcela odstraňuje bolesti spodní části zad jemným zvednutím bříška a tím podporuje vzpřímené držení těla. Složení: 60 % polyester 20 % polyamid 20 % guma Info např. viz Pořizovací cena nového 420Kč, nyní 280Kč Koukněte i na moje další inzeráty. Nabízím možnost dopravy poštou i do výdejních míst Zásilkovny (cena 79Kč, případně + 19Kč s dobírkou) nebo GLS.
Těhotenský podpůrný pás Medela vel. L
Nabízím těhotenský podpůrný pás Medela ve velikosti L. Pratelný pás jen lehce použitý, plně funkční. K vyzvednutí a osobnímu předání na Praze 9 nebo k zaslání přes Zásilkovnu.
Podpůrný těhotenský pás
Prodám podpůrný těhotenský pás LR CELLACARE Materna, univerzální velikost (80—125 cm) ve skvělém stavu. Vhodný při bolesti zad či těžkém rostoucím bříšku. Při úhradě cena + poštovné předem lze zaslat balíkem (nejlépe Zásilkovna za 79 Kč). Podívejte se i na mé další inzeráty.
těhotenský podpůrný pás
Růžový podpůrný těhotenský pás Mom’s balance. Velikost XL K použití na tři způsoby od začátku těhotenství. Pop porodu k podpoře zavinování dělohy. Pomáhá od bolesti zad. U mě použitý asi třikrát na chvilku. Bez vad a poškození. Osobní předání Prostějov, jinak +poslání
Těhotenský podpůrný pás S/M
Prodám těhotenský podpůrný pás S/M použitý asi 7x před porodem, koupený 11.6.2022 za 450 Kč, včetně dokladu (2 roky záruka od data nákupu).
Podpůrný těhotenský pás
Prodám minimálně nošený těhotenský podpůrný pás Sacro Belt velikost M (nestihla jsem unosit). Používá se k podepření břicha v období těhotenství a ihned po těhotenství. Odlehčuje páteř a kyčle. Zmírňuje bolesti, zajišťuje pocit komfortu. Koupen nový za 825 Kč. Prodám za 350. Možnost osobního předání Nymburk, Poděbrady. Posílám zásilkovnou.