inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánská kožená bunda KARA

Kategorie: Kožené oděvy

Nabízím pánskou koženou bundu KARA, velikost 56, hnědá barva. Bunda je v pěkném stavu, prodávám, protože už je veliká - změna postavy (vhodná na velikost cca 180 cm).
V případě zájmu pošlu další info, případně i další foto, dle Vaší potřeby.
Nabízím za cenu 1499,-Kč (původní cena 9000,- Kč)
Pánská kožená bunda KARA
Podobné inzeráty
Kožená bunda pánská xxl
Kožená bunda pánská vzor Lukas Nová kvalitní kožená bunda. Rozměry: délka 86cm, šířka 70 cm, obvod hrudníku 140 cm, rukáv 68 cm, rameno 17cm,.Pravá kůže, broušená vepřovice. Bunda má odnímatelné vnitřní zateplení. Na předním díle dvě velké praktické kapsy, bunda má zapínání na zip a cvoky . Česká výroba.
Kožená bunda Kara vel 40
Prodám novou koženou bundu Kara, kvalitní a měkká useň, s podšívkou, vypracované detaily, kvalita Kara. Vel 40, zeštíhlující střih, výborně sedí. Perfektní stav. Cena 5800,- Kč. (PC 19800,- Kč)
Kožená měkká dámská černá bunda na zip KARA vel. L
Kožená měkká dámská černá bunda na zip KARA Velikost L Prsa 52 cm (104 cm obvod) Délka 61 cm Rukáv 63 cm V případě vážného zájmu pište do emailu.
Dámská kožená bunda Kara
Dámská tmavě hnědá kožená bunda Kara velikost 46.
Bílá kožená bunda Kara vel. 38 - nová
Kožená bunda značky Kara, dámská, barva bílá, pravá kůže; vel.38 (rozměry cca prsa: 88cm, pas: 80cm, dolni lem 84cm, delka: 60cm, od krku k rameni 12cm+58cm horni rukav) -defacto NOVÁ, top stav (PC: 6000kč)
PÁNSKÁ/DÁMSKÁ KOŽENÁ MOTORKÁŘSKÁ BUNDA PAN.V.L DAM V.XL 100%
HELMA NENI SOUČÁSTÍ TO JEN PRO PŘEDSTAVU Nabízím tuto nádhernou koženou moto bundu Bunda je pánská ale v pohodě může nosit i žena PÁNSKÁ velikost L Dámské velikosti odpovídá XL přes prsa 55 cm Měkounká kvalitní kůže pěkná kombinace barev Znacka XRC Krazer, vel. L. Chranice ramena, zada, lokty. Ježděná loni jednu sezonu a to na střídačku z textilní takže si dovolím napsat 100%stav Již nevyužijeme Důvod prodeje pořízená kombinéza tak již nevyužijeme Může nosit i žena i na ženě vypadá také skvěle DOPORUČUJI V další nabídce mám i kožené moto kalhoty jukněte na celé album Kteto bundě mám i špičkové kožené kalhoty v další nabídce Bunda je sice panská ale opravdu se dá nosit i jako ženská Já to tak nosila Komplet jsem nesehnala Bundu jsem vždy potřebovala větší kvuli mírám přes prsa a kalhoty zase menší DOPORUČUJI JUKNOUT NA CELÉ ALBUM Velikost: L Značka: XRC