inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánská kožená vesta středně hnědá.

Kategorie: Kožené oděvy


Pánská kožená vesta středně hnědá. Délka zad 60 cm, šířka pod paží 120 cm, obvod boků 118 cm. Nošená, stále pěkná.
Poštovné 85 Kč při platbě předem na účet. Při dobírce 130 Kč.
Pánská kožená vesta středně hnědá.
Podobné inzeráty
Vesta kožená hnědá
Pěkná hnědá kožená vesta z kvalitní hrubé kůže. Stav-nějakou dobu nošená, má velmi pěknou "patinu", bez poškození.Typ-vhodná a slušivá např. pro motorkáře :)Vel.L viz foto.
Pánská kožená bunda PEGAS vel. 52 tmavě hnědá.
Pánská kožená bunda PEGAS vel. 52 tmavě hnědá. Délka zad 80 cm, šířka pod paží 120 cm, obvod boků 116 cm, délka rukávu 67 cm. Nošená, velmi pěkná. Poštovné 130 Kč při platbě předem na účet. Při dobírce 170 Kč.
PÁNSKÁ/DÁMSKÁ KOŽENÁ MOTORKÁŘSKÁ BUNDA PAN.V.L DAM V.XL 100%
HELMA NENI SOUČÁSTÍ TO JEN PRO PŘEDSTAVU Nabízím tuto nádhernou koženou moto bundu Bunda je pánská ale v pohodě může nosit i žena PÁNSKÁ velikost L Dámské velikosti odpovídá XL přes prsa 55 cm Měkounká kvalitní kůže pěkná kombinace barev Znacka XRC Krazer, vel. L. Chranice ramena, zada, lokty. Ježděná loni jednu sezonu a to na střídačku z textilní takže si dovolím napsat 100%stav Již nevyužijeme Důvod prodeje pořízená kombinéza tak již nevyužijeme Může nosit i žena i na ženě vypadá také skvěle DOPORUČUJI V další nabídce mám i kožené moto kalhoty jukněte na celé album Kteto bundě mám i špičkové kožené kalhoty v další nabídce Bunda je sice panská ale opravdu se dá nosit i jako ženská Já to tak nosila Komplet jsem nesehnala Bundu jsem vždy potřebovala větší kvuli mírám přes prsa a kalhoty zase menší DOPORUČUJI JUKNOUT NA CELÉ ALBUM Velikost: L Značka: XRC
kožená bunda pánská hnědá vel.M
Nová pánská bunda s pravé kůže. Rozměry: obvod přes hrudník 120cm, obvod pasu 110cm,délka rukávu 68cm, šířka přes záda 48cm. Žádné vady ani poškození. Jak vypadá oblečená je vidět na první fotce.(foto bundy na modelu je v černé variantě)k prodeji je hnědá varianta. K odběru osobně v Brně nebo zásilkovnou.
Kožená vesta HOG
Nová nenošená kožená vesta s nášivkami HOG. Pánská, velikost M.
Panska kozena bunda
Panska kozena bunda,hnědá,větší L,kozinka.Kuze bez poškození,podsivka mírně rozparana,lehká oprava.