inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánská (S) / dámská (M/L) bunda zn. Jack Wolfskin

Kategorie: Sportovní oblečení

Nabízím pánskou nebo dámskou sportovní bundu zn. Jack Wolfskin - kvalitní výrobce. Pro pány je to velikost S, pro dámy vel. M/L. Délka bundy je 68 cm, obvod přes prsa je 110 cm, délka rukávů od krku je 80 cm. Bunda má odepínací kapuci na zip. Logo značky je zepředu, vzadu a také na podšívce. Bunda má kapsy na zip, také má užitečnou kapsu na zip na prsou zevnitř. Všechny zipy fungují. Bunda byla nošená - zohledněno v ceně (žádná skvrna ani díra). Poštovné 90 Kč. Mám tu v nabídce i další oblečení, podívejte se.
Pánská (S) / dámská (M/L) bunda zn. Jack Wolfskin
Podobné inzeráty
Dámské kalhoty M Jack Wolfskin
Nenošené, zánovní dámské kalhoty velikosti M, zn. Jack Wolfskin, zateplené, s mebránou Texapore voděodolné, prodyšné, a mnoho zapínacích kapes, stahovací. Výborný stav, nenošené
Dámská zimní sportovní bunda MercoX s membránou,vel.40
K prodeji velmi pěkná, nošená, opečovávaná dámská zimní sportovní bunda. Bunda má membránu s voděodolností 3000 mm/H2O, a paropropustností(prodyšností)3000 g/m2/24h, viz štítek na jedné z přiložených fotografií. Bunda je velikosti 40. Přeměřeno metrem: Šířka v pase 53cm Délka od krku k pasu 66cm Šířka ramen 45cm Délka od límce ke konci rukávu 77cm Délka od ramene ke konci rukávu 66cm Bunda je čistá, připravená k nošení. Možnost osobního odběru nebo zaslání kurýrem(Zásilkovna,PPL,DPD,Česká pošta)
Skvělá kvalitní dámská bunda High Point vel. S
Bunda je od špičkového českého výrobce High Point. Spolehlivá outdoorová nepromokavá bunda je ušitá ze značkového laminátu výjimečných parametrů navíc velice slušivá. Vysoký vodní sloupec a prodyšnost. Bunda Vás dokonale ochrání před nepříznivým počasím a zásluhou vysoké prodyšnosti zajistí výborný komfort během užívání. Moderní design a padnoucí střih ji předurčuje pro široké využití. Vynikající bunda především pro turistiku, trekking, běžky, město atd. Dvě vnější kapsy s voděodolným zipem, vnitřní kapsa s vývodem na sluchátka,další vnitřní kapsa na zip, kapuce složitelná do límce, odvětrání v podpaží. A mnoho dalšího viz. foto. Bunda je nošená, praná šetrně ve speciálním pracím prostředku stále plně funkční. V super stavu, nošení je znát jen na vnitřní síťovině v přední části viz. foto. Kapuce s kšiltíkem se dá stáhnout dle potřeby. uvnitř dvě kapsy na zip, dvě vnější kapsy na zip, stahovací manžety. Zadní díl delší, stahování v dolním lemu a v pase. Šířka v místě průramků 52cm, šířka v pase 45cm, šířka dole 52cm. Délka rukávu od krku 75cm, od ramene 58cm, délka středem zad 66cm, délka vpředu 52cm. Vysoká pořizovací cena.
Columbia Omni-Tech dámská outdoor bunda - vel. L
Columbia Omni-Tech dámská outdoor bunda - vel. L - funkční waterproof bunda - Bunda má dvě dobré díry, jinak je ve velmi dobrém stavu, viz foto - rozměry : délka : 64 cm - šířka (průramky) : 50 cm - rukáv (od ramene) : 59,5 cm (100% Originál, ručím vrácení platby) #columbia #streetfashion #streetwear #outdoorbunda #hory #outdoor #pikoustreetwear #pikououtdoor
Cyklo dres Kalas vel. S, cyklo vesta Kalas vel. S, bunda XS
Prodám cyklistický komplet zn. Kalas, oblečení je nové, funkční kvalitní materiál. Dres kr. rukáv pánská vel. S, vzadu 3 kapsy - 600 Kč Vesta pánská vel. S, síťovaná záda - 700 Kč V případě zájmu mám i zateplenou bundu Kalas pánská vel. XS, vzadu 3 kapsy - 1.800Kč.
pánská  značková bunda nová
Černá pánská bunda zn. Rejoice. Vel. S, s fialovou kombinací, přes hlavu na zip, stahovací kapuca, lem rukávu na suchý zip s kovovou ozdobou. Loga značky na několika místech. Velmi kvalitní materiál, připomínající manžestr. Bunda je nová ze zrušeného obchodu. PC 2499 Kč, nyní 790 Kč.