inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánské černé tenisky Nike CHIP vel. 45

Kategorie: Boty

Pánské černé tenisky Nike CHIP vel. 45. Jako nové.
Pánské černé tenisky Nike CHIP vel. 45
Podobné inzeráty
Nová Dámská volnočasová obuv Nike vel. 40,5 (26cm)
Prodám nové nikdy nevyužité botasky Nike, kupované ve sportisimu. PC 2599kč, nyní dohodou. Popis Nike AIR MAX GRAVITON Dámské stylové boty Nike AIR MAX GRAVITON jsou inspirované obuví 90. let a nabízí minimalistický design, který si zcela zamilujete. Díky několika moderním prvkům a novinkám se jedná o elegantní a novou verzi retro běžeckých bot. Svršek ze síťoviny a kůže je odolný, pevný a prodyšný, zatímco mezipodešev Nike Air Max ztlumí každý náraz. klasické šněrování svršek ze síťoviny a kůže je odolný a prodyšný viditelná jednotka Nike Air Max tlumí nárazy gumová podešev pro lepší přilnavost k povrchu inspirace běžeckou obuví 90.let reflexní prvky. Specifikace Svršek kůže, síťovina Mezipodešev Nike Air Max Podešev guma Technologie NIKE AIR MAX Kolekce Nike Air Max, Nike Air Max Graviton Nike Air Max Nike Air Max Asi nejpopulárnější model řady Nike Air Max a celkově jedna z nejzásadnějších siluet značky Nike všech dob. To přesně ztělesňují tenisky Nike Air Max 90. Jedná se o původně běžeckou tenisku, kterou v roce 1990 představil světu návrhář Tinker Hatfield. Za několik dekád se z běžecké boty stala bota módní a cestu si tak našla nejen do botníků sneakerheads, ale i do botníků všech, kterým se líbí krásné essential boty. Nike Air Max Graviton Nike AIR MAX GRAVITON jsou inspirované obuví 90. let a nabízí minimalistický design, který si zcela zamilujete. Díky několika moderním prvkům a novinkám se jedná o elegantní a novou verzi retro běžeckých bot. Svršek ze síťoviny a kůže je odolný, pevný a prodyšný, zatímco mezipodešev Nike Air Max ztlumí každý náraz. Použité technologie NIKE AIR MAX NIKE AIR MAX Technologie Nike AIR MAX obsahuje maximální objem vzduchu v tlumící jednotce a zajišťuje tak maximální ochranu při dopadu (větší objem vzduchu je patrný na první pohled oproti zabudovaným systémům Air). Může mít rozličný tvar v podešvi a všechny systémy Max Air jsou viditelné skrze průzory v mezipodešvi. Max Air poskytuje maximální ochranu před nárazy a je vhodný pro sportovní aktivity s prudkými dopady jako je běh nebo basketbal. Vhodné také pro mohutnější postavy.
REPLIKY BOT
Dobrý den, prodáváme boty značek: Nike, Adidas, Bape Sta. Naše boty jsou 1:1 repliky, takže jsou s normálníma botama neroneznatelné. Způsob doručení: Jestli si zvolíte dobírku, musíte poslat zálohu ve výši 1.000 Kč. Pokud platíte bankovním převodem, nebo převodem na PayPal, tak žádnou zálohu neplatíte. DOPRAVA JE ZAPOČÍTANÁ V CENĚ! Zásilka: Doručení zásilky 2-3 týdny po objednání. K vaší zásilce dostanete do každé krabice od bot STOCK X tag a nálepku s naším logem. Velikosti 36 - 47,5 EU. Pokud by jste chtěli jakýkoliv typ bot, napište nám na IG: ceske_repliky a nějak rozumně se domluvíme. CENÍK: Nike: Nike SB Dunk Low: 3.999 Kč - 4.299 Kč Nike SB Dunk x OFF WHITE: 4.299 Kč Nike SB Dunk High: 4.299 Kč - 4.499 Kč Nike Air Force Low: 3.999 Kč - 4.299 Kč Nike Air Force Mid: 4.499 Kč Nike Air Force High: 4.000 Kč Nike Air Max: 3.999 Kč Nike Air Presto: 3.999 Kč Nike Air Blazer: 3.699 Kč - 3.999 Kč Nike Kobe: 3.999 Kč Nike Sacai: 3.699 Kč - 3.999 Kč Nike Zoom: 3.799 Kč Adidas: Adidas Yeezy 350: 3.999 Kč Adidas Yeezy 380: 4.299 Kč Adidas Yeezy 400: 4.399 Kč Adidas Yeezy 450: 4.299 Kč Adidas Yeezy 500: 3.999 Kč Adidas Yeezy 700: 4.299 Kč Adidas Human Race: 4.299 Kč Adidas Air Yeezy : 6.000 Kč Adidas Foam Runner: 2.999 Kč Adias Yeezy Slide: 2.499 Kč Nike Jordan: Jordan Air 1 High: 4.299 Kč Jordan Air 1 Mid: 4.199 Kč Jordan Air 1 Low: 3.999 - 4.299 Kč Jordan Air 3: 4.299 Kč Jordan Air 4: 4.399 Kč Jordan Air 5: 4.399 Kč - 4.699 Kč Jordan Air 6: 4.299 Kč Jordan Air 11: 4.299 Kč Jordan Air 12: 4.399 Kč Jordan Air 13: 4.399 Kč Jordan Air 14: 4.399 Kč Balenciaga: Balenciaga Speed Trainer 3.499 Kč - 3.999 Kč Balenciaga Track Trainer 5.999 Kč Bape Sta: Bape Sta: 4.299 Kč ČESKÉ REPLIKY ig: ceske_repliky
Nike SB Dunk Low Pro Bart Simpson vel. Us 9.5 EUR43
Prodám téměř nenošené boty viz nadpis. ( 5x na noze syn má velmi úzkou nohu proto bota nevyhovuje) O Nike Dunk Silueta Nike Dunk spatřila poprvé světlo světa v roce 1985. Z původně basketbalové tenisky se postupem stala streetwearová ikona, která nyní vychází ve verzích Dunk Low, Dunk High či méně známé Dunk Mid. Od roku 2002 Nike Dunk dobývá i svět skateboardingu svou upravenou verzí Nike SB Dunk. Za současnou popularitou těchto tenisek stojí do značné míry rapper Travis Scott, který Dunky vytáhl ze zapomnění a v roce 2020 se dočkal i vlastní spolupráce na této siluetě. Obrovským hitem byla také spolupráce s oblíbeným výrobcem zmrzlin Ben & Jerry's. Ta dala vzniknout kombinacím mnoha barev a textur odvážnému modelu Nike SB Dunk Low Ben & Jerry's Chunky Dunky. Za zmínku stojí také spolupráce s Off-White či Supreme, které jsou typické svými neotřelými designy. Vyberou si jak zastánci nevšedních barevných kombinací, tak milovníci minimalismu a neutrálních tónů. O značce Značka Nike byla založena v roce 1964 jako Blue Ribbon Sports koučem Oregonské univerzity Billem Bowermanem a jeho studentem Philem Knightem. Svůj první obchod otevřeli v roce 1966 a zajímavostí je, že než začali vyrábět vlastní boty, byli exkluzivním dovozcem bot Onitsuka Tiger, dnešní Asics. Nike je často spojován s inovativním využitím nových technologií (Air, Zoom, React...), a hlavněnadčasovými a stylovými produkty. Nejen proto je Nike největším světovým výrobcem a prodejcem sneakers na celosvětovém trhu. Mezi jejich nejoblíbenější produkty patří Air Force 1 a Dunk, kterých máme na e-shopu opravdu spoustu. Nejen na těchto modelech vzniklo nespočet spoluprací, které naprosto ovládly svět streetwearu. Jako nejznámější můžeme uvést model Nike Dunk. Vydané v roce 1985, Dunky jsou i po 30 letech legendou městských ulic a za svou bohatou historii, zvládly dobýt srdce členů mnoha kultur, ať už to byl skateboarding, basketbal, BMX a mnoho dalších. Ve variantách high, low nebo mid, každý si najde variantu, která mu sedí nejvíce. Barevných provedení existují stovky, od původního collage packu, obsahujícího barevná provedení jako Michigan, UNLV nebo Villanova, až po příliv nových barev a variant v posledních let. A pokud toužíš po něčem opravdu speciálním, máme pro tebe i nejznámější spolupráce, jako dekonstruovaný vizuál spoluprací se značkou Off White a jejím zakladatelem, legendou streetwearu, Virgilem Abloh, nebo s bezpochyby nejpopulárnějším rapperem současnosti Travisem Scottem a jeho labelem Cactus Jack. Materiál Kůže - není lepší materiál pro boty, než kůže. Je prodyšná, měkká, lehce se přizpůsobí tvaru nohy. Semiš - semiš je kůže broušená po rubu, kde “vlas” zůstává na povrchu. Může být náchylnější na vlhkost, ale je velmi prodyšný a pohodlný při nošení. Guma - díky své pružnosti přináší komfort při chůzi. Vhodná do každého počasí. Snadno se udržuje.
Tréninkové boty NIKE ZOOM FIT AGILITY,vel.37,5
Prodám tyto boty vhodné i pro velikost nohy 37, protože Nike dělá velikosti jen na půl čísla. Super stav, skoro nenošeny. DALŠÍ REVOLUCE V RYCHLOSTI Nike Zoom Fit Agility tréninková bota kombinuje pocit přirozeného pohybu s ultrareagujícím odpružením pro ohebnou protekci před nárazem navrhnutou speciálně pro cvičení v tělocvičně. Celodélkové, viditelné Nike Zoom prohlubně pomáhají odpružit tvou nohu tam, kde to nejvíce potřebuje a lehký vršek nabízí stabilitu a extra podporu. Reagující, inovativní odpružení. První dámské tréninkové boty přinášející viditelnou Nike Zoom technologii, Nike Zoom Fit Agility nabízí tréninkově specifické odpružení s dobře rozmístěnými Nike Zoom prohlubněmi, které odpruží tvou nohu tam, kde naráží do země. Prohlubně vrací energii zpátky tvým nohám, pomáhají ti se účinně hýbat a uchovávat energii pro další pohyb. Kloubový design Šestiúhelníkový tvar a umístění Nike Zoom prohlubní poskytuje ohebnost pro udržení na nohách při obratnostním tréninku. Lehká podpora Lehký síťovaný vrch je podložený jemnou, ohebnou pěnou pro ohebnost a pohodlí. Vnitřek boty a Flywire lana obalují nohu pro přidanou stabilitu během rychlých pohybů a skoků. Více benefitů Prodyšný jazyk a otevřené síťovaní na předku nohy pro zlepšenou ventilaci Lisovaná pěna v límci se přizpůsobuje tvaru paty, aby poskytla uzamčený pocit Phylonová mezipodešev pro lehké odpružení Lisovaná OrthoLite ® stélka pro extra odpružení a pohodlí Vzor na prohlubních pro vícesměrovou trakci Odchylka: 5 mm PC: 2.400Kč
Pánské tenisky Nike Air Huarache vel. 45,5 (nové)
Prodám nové pánské tenisky Nike Air Huarache s původní krabicí a zárukou ve FootShopu. Jedná se o tenisky v barevné kombinaci Black/White-Black ve velikosti 45,5 (velikostně odpovídají spíše 45). Tenisky jsem měl pouze jednou na sobě, a proto vypadají jako úplně nové. Bohužel mi nesedla velikost a už bylo pozdě na výměnu. Původní cena tenisek byla 3 300 Kč a prodávám je za 1 500 Kč. V případě rychlého jednání je možné se domluvit na slevě. Preferuji osobní převzetí v Ostravě, Karviné a okolí. V případě zasílání preferuji Zásilkovnu / Balíkovnu a zboží zašlu jedině v případě platby předem na můj účet včetně poštovného.
NENOŠENÉ Nike AirMax Excee vel.41
Nové nenošené pánské/klučičí tenisky Nike AirMax Excee (poslední generace). Velikost EU41 , UK7 , 26cm Tenisky zakoupené přímo na stránkách Nike - mám i fakturu kterou zašlu! Důvod prodeje - malá velikost a poslání zpět do Nike je za 350,- na poštovném. Původní cena 3199,- Předání osobně Praha 6 Řepy, nebo Praha 1 ulice Křemencova , případně po domluvě někde v blízkém okolí Praha západní část Po domluvě lze zaslat i na dobírku skrze Zásilkovnu při platbě předem za alespoň poštovné!