inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánské hodinky Bentime

Kategorie: Šperky

Prodám pánské hodinky Bentime. Cena 200Kč.
Pánské hodinky Bentime
Podobné inzeráty
Zcela nové hodinky vhodné jako dárek pod stromeček
Zcela nové hodinky - likvidace zásob hodinářství. Zn. Jean Lambert. Bateriový strojek Quartz. Při zaslání lze dát baterii, aby jste hodinky mohli ihned používat. Hodinky jsou do páru dámské a pánské. Cena za jedny. Vhodné jako dárek pod stromeček.
Pánské hodinky NIXON 51-30, vodotěsnost 300 m
Poštovné zdarma přes Zásilkovnu.Prodám pánské hodinky NIXON 51-30, průměr 51 mm vodotěstnost 300 m, hodinky mají uzavíratelné boční cupliky. Původní cena 11 500 Kč . Baterie výměna pouze odborníkem v tlakové komoře. Barva černá, pasek silikon. Tvrzené sklo. Nová baterie a zkouška vodotěstnosti.
Dámské hodinky Bentime
Je potřeba vyměnit baterka.
Police Talma Fighter 1 hodinky - limitovaná edice
Unisex hodinky Police. Limitovaná edice 399 ks. (242/399). Pouzdro kulatého tvaru je vyrobeno z oceli, řemínek je silikonový. Ciferník chrání minerální sklíčko. Jsou vodotěsné do 100m (10 ATM), můžete je tedy mít na ruce například i při sprchování. Hodinky mají fluorescenční vrstvu na indexech, která umožňuje snadnou čitelnost času i za snížené viditelnosti. Hodinky mají také ukazatele datumu. Minimální známky nošení. NOVÁ BATERIE, vč. náhradního řemínku. Originální balení. Průměr těla 48 mm, vnitřní průměr ciferníku cca 33 mm.
Dámské hodinky DKNY (3 v jednom), Sasha, nové v orig.krabičc
Prodám dámské hodinky DKNY silver-coloured, (DKNY SASHA), 3 vyměnitelné obroučky, což jsou vlastně 3 hodinky v jednom :-) Obvod: 18 cm, šířka řemínku: 1 cm, průměr: 3 cm, vodotěsné: 3 ATM, úprava: leštěné provedení pouzdro: nerezová ocel, materiál řemínku: ušlechtilá ocel.Hodinky jsou úplně nové, originál krabička i celé balení, byl to pro mě nevhodný dárek, poštovné přes Zásilkovnu 70kč, na hodinkách je ještě ochranná fólie, PC 4.500Kč, dárkové balení.
Dámské hodinky DKNY
Prodám dámské hodinky značky DKNY. Hodinky jsou minimálně nošené, zcela funkční, bez oděrek.Cena za kterou se hodinky prodávají na internetu se pohybuje okolo 3700,-(viz poslední foto)