inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánské kožené moto kalhoty POLO FLM vel. L/54 #758

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Pánské nošené kalhoty na foto.

Stav: 8 z 10.

Původní cena 7500,-Kč.

Velikost uvedená na cedulce: 54.
Aktuální velikost: L/52-54.
Na postavu cca 180-185 cm, 80-90 kg.

Měřené rozměry ( +/- 0,5 cm ):
-šířka pásu cca 2x 44-45 cm,
-vnitřní délka nohavice: cca 76 cm,
-vnější délka nohavice: cca 110 cm.
PROSÍM MĚŘTE !!!

Doporučují osobní odběr v Plzni.
Lze poslat přes Zásilkovnu +100,-Kč.
Pouze platba předem na účet.
Pánské kožené moto kalhoty POLO FLM vel. L/54 #758
Podobné inzeráty
Dvoudílná kožená kombinéza FLM - vel. L/52
Dvoudílná kožená kombinéza FLM - vel. L/52 Kožená bunda FLM - vel. L/52, cena: 2250 Kč Délka: 59 cm Délka rukávů od podpaží: 52 cm Délka rukávů od ramen: 67 cm Šířka přes hrudník: 53 cm Šířka v pase: 48 cm Šířka přes ramena: 47 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku bundy LZE ZAKOUPIT POUZE BUNDU Chrániče loktů a ramen Kapsa na chránič zad (B669) Kožené kalhoty FLM - vel. L/52, pas: 80 cm, cena: 1490 Kč Délka: 105 cm Šířka v pase: 40 cm Délka od pasu k rozkroku: 26 cm Šířka nohavic v rozkroku: 27 cm Šířka v bocích: 50 cm Délka nohavic od rozkroku dolu: 79 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku kalhot LZE ZAKOUPIT POUZE KALHOTY Chrániče kolen Kapsy na chrániče boků Kosmetická vada - oděrka - pravé koleno - foto (B670) (B669-B670)
Dvoudílná kombinéza FLM velikost 52
Prodám dvoudílnou kombinézu FLM s carbonovými chrániči na ramenou, loktech a kolenech, velikost 52 v pěkném nepoškozeném stavu viz. foto. V dalším inzerátu najdete boty Oxtar velikost 42 a rukavice FLM velikost XL v barvě kombinézy.
FLM Kožená bunda a kalhoty na moto Vel. 36 Jako Nová
Nabízím kožený komplet na motorku. Chrániče ramen, loktů a zada. V super stavu - Jako nová. Kožená bunda a kalhoty značky FLM Velikost 36 Preferuji osobní převzetí a vyzkoušení. Lze poslat po domluvě. Zasilkovna +79Kč Na dobírku 102Kč Na dobírku pouze po předchozí platbě POŠTOVNÉHO. Bez predem zaplaceneho postovneho neposilam z duvodu nevyzvednuti zasilky. Nabídka je aktuální do smazání. Pod mým jménem se podívejte i na moje další inzeráty. Zboží potom už nevrátím. Děkuji za pochopení.
FLM Polo kožená športovo-turistická kombinéza 42 44 L/XL
Veľkosť bundy je 42 alebo L, nohavíc je 44 alebo XL v skrátenej dĺžke. Hodí sa na výšku asi 158-168cm, váhu asi 65-73kg+-. Nohavice majú skrátenú dĺžku, takže skôr na nižšiu postavu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 44cm Hrudník: 51cm Rukáv z vnútra: 42cm Rukáv zvonka: 61cm Celková dĺžka bundy: 61cm Nohavice: obvod pásu: cca 86-100cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 68cm celková dĺžka nohavíc: 92cm Zaslanie na výdajné miesto Packeta +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Popis: Dvojdielna dámska kožená kombinéza FLM Polo Dámsky strih, dlhšia turistická bunda a vyššie nohavice nad pás. Farebné prevedenie je čierna koža, , elastický prvky. Vnútro je antialergická polyesterová sieťovina. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť dlhým alebo krátkym zipsom do kombinézy. Kombinéza má kvalitné pevné CE protektory Safe-max - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny, 4-vrstvový chránič chrbtice. Masívne zipsy, elastické časti, rozopínateľný spodok gatí. Decentný vzhľad, veľmi pohodlná vďaka textilným častiam. Kombinéza je v perfektnom stave, málo nosená.
Held moto oblečení
Dejte rozumnou nabídku a možná se dohodneme ;) Dobrý den, nabízím k prodeji moto Held bundu a k tomu Held kalhoty. Společně je lze propojit zipem. Do bundy do kapsy na zádech pro vložení CE chrániče páteře byl chránič extra dokoupen. Oblečení je jako nové cca 15 x na sobě. Teď už nevyužiji, leží mi to doma. Případné dotazy ráda zodpovím. Velikost M. Osobní předání a případné vyzkoušení je možné po domluvě všude poblíž Domažlice, Klatovy, Plzeň a nebo zašlu poštou s platbou předem na účet. Zde odkaz na vše, ať máte konkrétní popis a víte co přesně nabízím.
Motocyklová závodní moto bunda, kožené kalhoty JOFAMA
Modročerná Enduro bunda. Značka Motoline Cobra AX polstrovaná. Motorkářská bunda střední velikosti. Odnímatelná záda, vycpávky ramen a loktů. Odnímatelný fleecový límec Čistá - viz foto. Velikost: Střední - Medium na postavu 170-180 1200kč *** Kožené kalhoty JOFAMA s laclem na motorku.Kožené motogatě kvalitní švédské značky Jofama velikost 38. Pěkný stav, použity parkrat. Na velikost 175cm, ale díky uchycení přes ramena se s tím da hýbat. Kožené pánské kalhoty Jofama, velikost 38 - kůže. Nošené, ale v pořádku. Kalhoty jsou bez dalšího poškození, zip v pořádku funguje. 1800kč *** 2x Páteřák Pohodlný juniorský chránič páteře Arcore JR je vhodný jak pro lyžování, tak pro snowboarding ale samozřejmě je možné ho použít i pro jiné nejenom sportovní aktivity - inline brusle, kolo, skate, motoka?,.... Velikost: M - na 8-10 let. Pevná konstrukce tzv. "želva" , Elastický bederní pás se zapíná pomocí suchého zipu. Ramenní popruhy můžete upravit podle potřeb pro maximální komfort. Nastavitelné ramenní popruhy, pružný bederní pás na suchý zip, komfortní ochrana. Cena 500 Brno nebo pošta 150/dobírka 220. Když si sami vyřídíte, tak i Zásikovna. *** Golfové boty GOODYEAR + headcover Taylormade Kožené boty na golf prémiové značky Good Year ETONIC G-SOK CLASSIC vel. 44,5 - bílá/hnědá Etonic G-Sok Classic Wide pánské boty, bílo/hnědé (master-GSC105-14). Déla stélky 29cm. Vytvořeny s exkluzivní technologií G-Sok tak, aby konstrukce boty splňovala maximální komfort. Podrážka je vyrobena ze stejného materiálu jako používá GOODYEAR. Povrch boty je vytvořen měkkou kůží a nepromokavou prodyšnou membránou. Bota odvádí vlhkost a udržuje vaše nohy v chladu a suchu. Na podrážce spajky nejledejte. Najdete tam pevné gumové hroty, které spajky nahrazují. PC 2990 Kč. Nabídněte Rozprodávám i jiné věci. PODÍVEJTE SE I NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY do mého profilu. Třeba vám něco padne do oka. Golfový headcover Taylormade na golf. hůl. Kryt (návlek) hlav hybrid želez na golf značky Taylormade. Taylor Made headcover na hybrida. Viz foto. Cena 400kč. Nová encyklopedie golfu Autor: Malcolm Campbell Golfová encyklopedie. 2002, Knižní klub, Počet stran: 384, 400kč