inzerce, prodej, prodám, bazar

Panské lyžařské/snowboardové kalhoty Wedze L

Kategorie: Lyžování

Prodám nové a nepoužité kalhoty na lyže/snowboard Wedze (Decathlon) velikost L.

Panské lyžařské/snowboardové kalhoty Wedze L
Podobné inzeráty
Lyžařské Brýle WEDZE + tyčky WEDZE 105 cm
Prodám lyžařské brýle WEDZE + tyčky WEDZE, vše super stav, minimálně použité, skoro nové, Včetně poštovného za 700,- Kč.
Lyžařské kalhoty vel. S
Prodám pánské lyžařské kalhoty tmavě modré barvy, velikost S (small). S kšandami, šráky. Kalhoty jsou použité, ale v pěkném stavu. Cena 500, dohoda na ceně možná. Prodávám i lyžařskou přilbu a jiné lyžařské vybavení. Při odběru více kusů domluva na ceně jistá. Odběr možný ve Zlíně, ale i v Brně. (Studuji v Brně.) Lyžařské kalhoty, velikost S, Šráky, kšandy, klučičí kalhoty, pánské kalhoty, gatě na lyže
Lyžařské kalhoty s integrovaným chráničem páteře, zn. Wedze
Prodám dětské lyžařské kalhoty s integrovaným chráničem páteře (páteřákem), lze ho i vyjmou a případně kalhoty i vyprat. Zn, Wedze, na věk cca 10 let Osobní odběr Brandýs n.L.- Stará Boleslav, Jirny, Nehvizdy a okolí. Praha dle dohody.
NOVÉ LYŽAŘSKÉ KALHOTY WEDZE + termopradlo KLIMATEX+ Columbia
1. NOVÉ DÍVČÍ LYŽAŘSKÉ KALHOTY WEDZE barva - tyrkysová Velikost 143/150cm, 12 let Cena 500Kc 2. Dětský set termoprádla zn. KLIMATEX velikost 158cm Dětské funkční prádlo je ideální pro zimní sporty. Set obsahuje triko s dlouhým rukávem a spodky. Výrobky jsou šité plochými švy, které eliminují podráždění kůže při nošení. Cena 450Kc 3. Zimni cepicka zn.COLUMBIA barva zelena, stav perfektni, like NEW Cena 100Kc Postou neposilam! jen osobni predani v Praze!
chlapecké lyžařské kalhoty WEDZE
Chlapecké lyžařské kalhoty WEDZE Decathlon velikost S, pas 86-92 cm /upíná v pase suchý zip/, nepoužité, barva šedá.
Dětské lyžařské kalhoty Wedze
Prodám dětské lyžařské kalhoty / oteplováky značky Wedze. Tmavě šedá barva. Velmi dobrý stav, velmi málo nošené. Rozměry: - délka: 78 cm - pas: 25 cm - rozkrok: 25 cm Osobní odběr v Pardubicích. Cena 250 Kč. Dopravné 79 Kč (Zásilkovna).