inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánské motorkářské džíny Held vel. 34/34 #g439

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Pánské nošené motorkářské kalhoty.

Původní cena 3500,-Kč.

Stav: 3 z 5, vše ok.

Velikost uvedená na cedulce: 34/34.
Aktuální velikost: 34/34.
Na postavu cca 182-188 cm, 80-85 kg.

Měřené rozměry ( +/- 0,5 cm ):
-šířka pásu cca 2x 44 cm,
-vnitřní délka nohavice: cca 83 cm,
-vnější délka nohavice: cca 108 cm,
- šířka nohavic dole: 24 cm.
PROSÍM MĚŘTE !!!

Doporučují osobní odběr v Plzni.
Lze poslat přes Zásilkovnu +100,-Kč.
Pouze platba předem na účet.
Pánské motorkářské džíny Held vel. 34/34 #g439
Podobné inzeráty
Held moto oblečení
Dejte rozumnou nabídku a možná se dohodneme ;) Dobrý den, nabízím k prodeji moto Held bundu a k tomu Held kalhoty. Společně je lze propojit zipem. Do bundy do kapsy na zádech pro vložení CE chrániče páteře byl chránič extra dokoupen. Oblečení je jako nové cca 15 x na sobě. Teď už nevyužiji, leží mi to doma. Případné dotazy ráda zodpovím. Velikost M. Osobní předání a případné vyzkoušení je možné po domluvě všude poblíž Domažlice, Klatovy, Plzeň a nebo zašlu poštou s platbou předem na účet. Zde odkaz na vše, ať máte konkrétní popis a víte co přesně nabízím.
Held SPEED 1 HRD dámska kožená moto kombinéza L 42
Veľkosť bundy aj nohavíc je 42 alebo L. Ideálna na výšku 164-172cm, váhu medzi 64-70kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 44cm Hrudník: 50cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 60cm Celková dĺžka bundy: 58cm Nohavice pás: cca 80-95cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 69cm celková dĺžka nohavíc: 99cm Zaslanie na výdajné miesto Packeta (Zásílkovna) +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Popis: Held SPEED 1 HRD dámska kožená moto kombinéza. Športový strih bundy aj nohavíc. Farebné prevedenie je čierna, biela a strieborná koža, čierne strečové textilné časti. Kvalitné pevné HELD CE protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Dlhý okruhový zips pre spojenie bundy a nohavíc do kombinézy. Bunda má športový strih, 2 vnútorné vrecká. Elastický pás, reflexné prvky, perforované časti pre lepšie vetranie Nohavice majú strečové časti, reflexné prvky, suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je vvo výbornom stave, bola málo nosená. Kvalita od značky HELD, pôvodne stála vyše 600€.
Nové nepoužité motorkářské boty Held CARTAGENA SPORT
Nové nepoužité motorkářské boty Held CARTAGENA SPORT, PC 4900,- Kč , nyní 2990,- Kč. Velikost 45, ideální pro 1-2 čísla menší nohu. Inzerát vystavuji kamarádovi\kolegovi z práce, Telefon, nebo email na něj předám, popřípadě prodej zajistím a odešlu zásilkovnou nebo balíkovnou. Předání možné v Berouně, Praze Barrandov, nebo při mé cestě Beroun - Děčín
Pánské motorkářské rukavice - CRIVIT LIDL
Prodám nové Pánské motorkářské rukavice - CRIVIT LIDL. Více informací viz odkaz: Jedná se o podobný tip.
Bunda Held Shina vel.46
Prodám dámskou koženou bundu Held Shina vel.46 (L-XL) jako nová 3 krát na sobě. Bunda má chrániče. Původní cena byla dost vysoká.
Motocyklová helma Held
Prodám motocyklovou helmu Held RUNE 7680 vel.L 59cm. Nebouraná, bez poškození, na jedné straně z venku jen drobná oděrka. Held Rune je otevřená přilba určená pro jízdu na skútru. Pořizovací cena: 2200