inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánské taneční boty, vel. 40

Kategorie: Vše ostatní

Prodám profesionální pánské taneční boty SUPADANCE 5000, velikost 40. Tančené pouze měsíc, neroztažené, jako nové. Z důvodu špatně zvolené velikosti posílám dále.

Osobní předání v Opavě, po domluvě Zásilkovna nebo Česká pošta.
Pánské taneční boty, vel. 40
Podobné inzeráty
Taneční boty Hellerdance
Pánské taneční boty značky Hellerdance vhodné pro standardní tance, ale dá se i latinskoamerické, velikosti 43. Boty jsou opotřebené, ale mohou ještě posloužit. Vhodné pro začínající tanečníky.
Taneční boty pro chlapce :standart
Prodám taneční boty pro chlapce, pro standardní tance, velikost 36. Boty nebyly nošené. Osobní odběr (Vysoké Mýto, Pardubice) nebo zásilkovnou (80kč). Tel :
Dámské taneční boty Bábor Eurodance - vel. 25 - nové
Plesová sezóna se blíží! Nabízím velmi kvalitní dámské taneční boty Eurodance - Vladimír Bábor. Vel. 25. Barva stříbrná. Model L2 s plnou špičkou, velikost podpatku 6,5 cm, typ flare. Jen vyzkoušené. PC: 2050,- Kč.
Taneční boty Sansha
K prodeji nabízím pěkné taneční boty Sansha ve vel. 9M (délka vnitřní stélky 24,5 cm)
Kožené dámské taneční boty vel.41 1/2
Prodám ručně vyráběné dámské kožené taneční boty s páskem kolem nártu. Výška podpadku 7cm, délka stélky 27,5cm. Podrážka z přírodní kůže.
Taneční tréninkové boty Bloch vel. 38,5
Nabízím k prodeji dvoje taneční tréninkové boty Bloch, velikost 5,5 (38 2/3). Nošené párkrát, naprosto perfektní stav, jako nové. Délka stélky 24,5 cm. Rozdělená, flexibilní podrážka, dobrá podpora klenby. Lehoučké, prodyšné, výborně tlumí nárazy. Podrážka nebarví a nezanechává šmouhy. Cena 900,- za pár.