inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánský britský frak

Kategorie: Obleky a Saka

Pokud budete mít zájem, ozvěte se.
Pánský britský frak
Podobné inzeráty
Ivory lesklý pánský motýlek + kapesníček do saka
Dobrý den, prodávám ivory lesklý pánský motýlek je předvázaný. Elegantní pánský doplněk nemusíte složitě vázat. Motýlek ke krku uchytíte pomocí pásku, jehož délku je možné regulovat. Pánský společenský motýlek je vyroben ze 100% polyesteru a jeho velikost je 12,5 cm. Součástí balení je kapesníček do saka o velikosti 28x28 cm. Jedná se o výrobek české značky Avantgard Prodávám z důvodu nevyužití. Možnost předání Praha či Milovice.
Prodám nový pánský oblek BANDI TAILORED FIT Delvio
Prodám zcela nenošený tmavě šedý pánský oblek Tailored FIT Delvio. Stylový oblek s jedinečnou texturou látky vynosíte do práce i na společenské události. Pokud jste muž standardní postavy, pak je pro vás pánský oblek Delvio ideální volbou. Mírně vyštíhlený střih TAILORED zvýrazní vaše mužné rysy a zároveň vám dopřeje pohodlí a volnost při pohybu. Originální látka Návrháři od BANDI zvolili nevšední tmavě šedou látku propletenou světle šedým vláknem. To zblízka působí jako vzor z jemných teček, který vám přidá na osobitosti. Moderní design Váš elegantní vzhled podtrhnou špičaté klopy, dva rozparky a ozdobný pin do klopy saka, který k obleku dostanete jako dárek. Navíc zešikmené kapsy vám pomohou opticky zeštíhlit vaši postavu. Odolný materiál Exkluzivní materiál propůjčuje obleku Delvio výjimečné vlastnosti. Díky speciální směsi vláken se budete v obleku cítit velmi příjemně. Látka se příliš nekrčí, takže vám oblek vydrží dlouho jako nový. Elastanové složky navíc dodávají obleku pružnost. Proto se skvěle přizpůsobí vašemu typu postavy. —> Oblek byl koupen jako svatební, nicméně jsem z toho vyrostl a po půl roce už mi nepadl, proto jej prodávám za velmi příznivou cenu. Původní cena: 8249.-
Pánský šedý oblek C&A velikost 54 i na vyšší postavu
Prodám pánský šedý málo nošený oblek C&A velikost 54 i na vyšší postavu, mám 191 cm. Oblek je světle šedý jako na předposlední fotografii. Rozměry sako - ramena 51 cm, délka rukávů 66 cm, obvod hrudníku 110 cm, kalhoty - pas 96 cm, sed 32 cm, délka od pasu dolů 108 cm. K odběru ve Zlíně jen za 500 Kč, občas soboty kolem poledne v Brně, pokud přes Zásilkovnu, tak za 600 Kč po platbě předem, na dobírku neposílám. Platba možná v Eurech. Podívejte se i na další mé inzeráty, třeba Vás něco zaujme.. Nabízím i společenské košile XL po 50 Kč a směs oblečení za 300 Kč.
Panský oblek BANDI
Prodám panský oblek BANDI vel. 56/176 černý lesklý , kalhoty pas100cm. Dvakrát nošený. Zn:nevyužitý tel:
Pánský oblek Koutný vel. 50
Prodám pánský oblek fa Koutný Prostějov, minimálně nošený. Barva světle hnědá s jemným šedým proužkem. Kalhoty pas 92 cm, délka kalhot 108 cm.
Pánský oblek vel. 52
Prodám minimálně použitý, tmavší, pánský oblek velikost 52. Šitý na výšku postavy 182 cm, obvod hrudi 104 cm, obvod v pase 94 cm. Kalhoty jsou skoro i delší. Oblek je pěkný, lepší než na fotu - lépe to nafotit asi nezvládnu. Osobní vyzkoušení vítáno, mohu i poslat.