inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánský oblek MaxTara

Kategorie: Obleky a Saka

Prodám tmavě modrý pánský oblek značky MaxTara. Velikost saka 48, kalhoty pas cca 82 cm, na výšku 182 cm. Materiál 70 % vlna, 30 % viskóza, podšívka hedvábí. Málo nošený, použitý v tanečních.
Pánský oblek MaxTara
Podobné inzeráty
Panský oblek CiAO di MaxTara
Prodám panský oblek značky CiAO di MaxTara velikost M. Více informaci do zprávy
Prodám nový pánský oblek BANDI TAILORED FIT Delvio
Prodám zcela nenošený tmavě šedý pánský oblek Tailored FIT Delvio. Stylový oblek s jedinečnou texturou látky vynosíte do práce i na společenské události. Pokud jste muž standardní postavy, pak je pro vás pánský oblek Delvio ideální volbou. Mírně vyštíhlený střih TAILORED zvýrazní vaše mužné rysy a zároveň vám dopřeje pohodlí a volnost při pohybu. Originální látka Návrháři od BANDI zvolili nevšední tmavě šedou látku propletenou světle šedým vláknem. To zblízka působí jako vzor z jemných teček, který vám přidá na osobitosti. Moderní design Váš elegantní vzhled podtrhnou špičaté klopy, dva rozparky a ozdobný pin do klopy saka, který k obleku dostanete jako dárek. Navíc zešikmené kapsy vám pomohou opticky zeštíhlit vaši postavu. Odolný materiál Exkluzivní materiál propůjčuje obleku Delvio výjimečné vlastnosti. Díky speciální směsi vláken se budete v obleku cítit velmi příjemně. Látka se příliš nekrčí, takže vám oblek vydrží dlouho jako nový. Elastanové složky navíc dodávají obleku pružnost. Proto se skvěle přizpůsobí vašemu typu postavy. —> Oblek byl koupen jako svatební, nicméně jsem z toho vyrostl a po půl roce už mi nepadl, proto jej prodávám za velmi příznivou cenu. Původní cena: 8249.-
vínový oblek (sako, kalhoty, vesta)
Prodám tmavě červený oblek stavu 9,5/10. Značka CIAO di MaxTara. Obsahuje sako, kalhoty a vestu. Kalhoty a vesta jsou antracitově šedé zdobeny jemným bílým proužkem. Rozměry viz obrázek. Padne velikosti M. K obleku nabízím za 700 kč set motýlka a kapesníčku rovněž značky MaxTara.
Pánský oblek Palmiro Rossi
Dobrý den, nabízím k prodeji pánský černý lesklý oblek značky Palmiro Rossi o velikosti 48/6 z obchodu CIAO di MaxTara. Oblek byl minimálně nošen (cca 3x). Stav zboží: Výborný. Nevykazuje známky použití. Moderní italský design. K obleku náleží certifikát kvality. Prodávám z důvodu, že mi je již malý.
Pánský oblek
Tmavě šedý pánský oblek Ciao Maxtara vč bílé košile. Původní cena 6000,- psát jen sms
Pánský oblek Gaudi vel 46
Prodám kvalitní značkový pánský oblek Gaudi, z obchodu Ciao di MaxTara. Velikost 46, viz cedulky ve fotkách. Velmi dobrý stav, jako nový, použitý pouze na pár příležitostí. Kvalitní materiál, 80% vlna. (Pořizovací cena 13 000,- )