inzerce, prodej, prodám, bazar

Pánský parfém Icone Ambre gris

Kategorie: Zdraví a krása

Prodám pánský parfém Icone Ambre gris 50 ml. Nepoužívaný, v původním balení. Osobní předání v Praze nebo odešlu na dobírku (poštovné platí kupující).
Pánský parfém Icone Ambre gris
Podobné inzeráty
ICONE MAVUE ambre gris
Tato exotická vůně Vás zahalí do podmanivé vůně, podtrhne Vaši mužnost a dodá Vám kapku sebevědomí do každého dne. Ukažte světu své ryzí mužné já, které se zrodilo v přírodě a je s ní pevně spjato. Projevte svou nespoutanost a vnitřní sílu s ICÔNE ambre gris i Vy. HLAVA: dubový mech SRDCE: narcis, palisandrové růžové dřevo ZÁKLAD: šalvěj muškátová Běžná cena: 1990 Kč
Pánský parfém Icone Courage
Prodám pánský parfém Icone Courage gris 50 ml. Nepoužívaný, v původním balení. Osobní předání v Praze nebo odešlu na dobírku (poštovné platí kupující).
Parfémy Mavue ICONE 50ml nové, nerozbalené +dárková taška
Dobrý den, prodám parfém Mavue ICONE ambre gris(pro muže) a votre journée(pro ženu) -zcela nové, nerozbalené -přidám dárkovou tašku, poukázku se slevovým kódem -na ceně se lze dohodnout -nákupní cena 2000 za ks Předání možné v Ostravě.
Yves Rocher - pánský parfém Ambre Noir 100ml - nový
Prodám nový, nepoužitý a nerozbalený pánský Parfém Ambre Noir od Yves Rocher, 100 ml. Původní cena 1890,-, nyní 649,-/100ml V případě zájmu mám více kusů. Parfém je originál zabalen v krabičce. Posílám Zásilkovnou za 79,- platba předem + dopravné. Zájemci pište prosím pouze do formuláře, telefon nechci zveřejňovat z důvodu obtěžování různými nabídkami! Děkuji za pochopení.
Pánský parfém Icone Liberté
Prodám pánský parfém Icone Liberté 50 ml. Nepoužívaný, v původním balení. Osobní předání v Praze nebo odešlu na dobírku (poštovné platí kupující).
Mavue paris
Icone ambre gris Mavue Paris Prodám nový, pouze rozbalený parfém Nepoškozený, nepoužitý Koupen ýza 2000,-