inzerce, prodej, prodám, bazar

Parfém Mavue Icone courage

Kategorie: Zdraví a krása

Prodám parfém Mavue Icone courage 50ml. Nerozbalené, nepoužité. Osobní předání možné na Žižkově nebo v Karlíně. Podívejte se i na moje ostatní nabídky.
Parfém Mavue Icone courage
Podobné inzeráty
Pánský parfém Icone Courage
Prodám pánský parfém Icone Courage gris 50 ml. Nepoužívaný, v původním balení. Osobní předání v Praze nebo odešlu na dobírku (poštovné platí kupující).
Parfém Mavue Icone freesia amicale
Prodám parfém Mavue Icone freesia amicale 50ml. Nerozbalené, nepoužité. Osobní předání možné na Žižkově nebo v Karlíně. Podívejte se i na moje ostatní nabídky.
Parfém Mavue Icone fenille de patchouli
Prodám parfém Mavue Icone fenille de patchouli 50ml. Nerozbalené, nepoužité. Osobní předání možné na Žižkově nebo v Karlíně. Podívejte se i na moje ostatní nabídky.
ICONE MAVUE rose cramoisi
ICONE MAVUE rose cramoisi Nechte své smysly prožít divokou jízdu na vlně bláznivé lásky. Dělí vás od ní jediné přivonění. Kombinace květinových tónů černého rybízu a jasmínu ve Vás rozehraje emoční koncert, díky kterému řeknete ano svobodě, snům, lásce i sama sobě. Podtrhněte svou ženskou smyslnost a eleganci i Vy. HLAVA: černý rybíz, hruška, mandarinka SRDCE: arabský jasmín, růže, levandule ZÁKLAD: pačuli, vanilka, kašmír Běžná cena: 1990 Kč
Nový originální parfém ICÔNE courage 50 ml
ICÔNE courage eau de parfume 50 ml Dokonalý doplněk odvážného muže, pro něhož není žádná výzva překážkou. Únik od povrchního světa velkoměsta do ničím nespoutané divoké krajiny. Jedinečné propojení protikladů, které zanechává hluboký dojem. Kolekce Jungle je inspirovaná nezkrotnou přírodou, nespoutaným duchem a individualismem. HLAVA: ambroxan SRDCE: sečuánský pepř, bergamot ZÁKLAD: rozmarýn, kmín Osobní předání v Praze nebo lze zaslat přes Zásilkovnu nebo Balíkovnu.
Parfém ICONE MAVUE PARIS
Nabízím na prodej parfémy značky ICONE MAVUE PARIS. Parfémy jsou v původním balení, nerozbalené. PC: 2000/ks nyní nechám kus za 600Kč Při odběru všech tří parfémů možná dohoda na ceně.