inzerce, prodej, prodám, bazar

Parni hrnec Tefal

Kategorie: Mikrovlnné trouby

Jako novy, pouzity tak 3krat, 3 v 1, predani Praha, pripadne mozne i Tabor.
Parni hrnec Tefal
Podobné inzeráty
Parní hrnec Tefal Vitacuisine
Parní hrnec, minimálně požívaný. Parní hrnec Tefal VitaCuisine VS 4001 s funkcí Vitamine+, díky níž se uchovává až o 50% více vitamínů, minerálů a antioxidantů. Možnost nastavení časovače a funkce keep warm, kde se kombinuje jednoduchost mechanického časovače s funkcí automatického udržování teploty po skončení vaření.
Parní hrnec Philips
Prodám parní hrnec. Párkrát použitý. Nenašli jsme doma pro něj využití.
Multifunkční hrnec / Multi-functional pot
Prodám multifunkční hrnec "Tefal" s 12 funkcemi. Málo používané, v dobrém stavu. Předám to v krabici a bude v ní všechno, nástroje i knihy. Napište prosím na whatsapp, viber, telegram mého čísla.
Multifunkční hrnec Redmond skycooker m92s-e
Multifunkční hrnec, obsahuje veškeré příslušenství na foto, kniha receptů v En, De, Ua, Pt, Es, Fr, Ru.. možnost připojit telefon pomocí Bluetooth (je na to přímo aplikace) dá se v něm vařit, smažit atd (na smažení byl použit tak 2x a na vaření vůbec) hrnec je čistý, opravdu nejsou vidět známky použití.
SILVERCREST Parní hrnec SDG 950 C3
Úplně nový. Nepoužitý. Nevhodný dárek. cena nového je 700. 3 parní nástavce bez BPA | použitelný i jako vařič vajec | časovač | signál po ukončení vaření | automatické vypínání | mísa na rýži a kondenzát
PARNÍ TROUBA - MIELE DG2840  + GOURMET NAHŘÍVAČ NV ZÁRUCE
Luxusní parní trouba + gourmet nahřívač nádobí - MIELE - 22 měsíců záruka,koupeno 16. 12. 2022 I JEDNOTLIVĚ !!! PARNÍ TROUBA - 28 000 kč NAHŘÍVAČ - 20 000 Kč