inzerce, prodej, prodám, bazar

pastva pro včely růžový akát huňatý

Kategorie: Rostliny

Akát huňatý -Robinia Fertilis je středně velký keř nebo malý strom s růžovočervenými květy, které se objevují v květnu až červnu. 

Bohatá pastva pro včely.

Prostokořenné silné sazenice 70-90cm.

Zatím je to v našich klimatických podmínkách a zahradách vzácná rostlina, má původní, příjemně vonící velké květy od 3,5 cm do 5 cm, v růžovo - fialové a světle fialové barvě, které se shromažďují v hroznech dlouhých až 20 cm. Rostlina začíná kvést v květnu až červenci, kvete intenzivně, někdy se stává, že rostlina kvetení v srpnu opakuje. Robinia je jedním z nejkrásnějších okrasných keřů, které v našich podmínkách dorůstají až 2 m, rostlinu lze pěstovat jako keř i malý strom. Celá rostlina, jak horní výhony, tak květní stonky i lusk, jsou pokryty štětinatými červenými a tmavě hnědými chloupky, listy jsou široce eliptické nebo téměř kruhové, nahoře tmavě zelená, dole šedá a holá. Robinia je odolná vůči suchu (nízká vlhkost vzduchu) a vysokým teplotám. Vyžaduje dobře osluněné místo, půda by měla být kyprá, propustná, písčitá nebo hlinitopísčitá, je to rostlina nenáročná na živiny, dobře snáší i velmi intenzivní řez. Robinia v našem klimatu je zcela mrazuvzdorná.
osobní převzetí u HUmpolce, nebo kurýrní služba PPL +139kč, dobírka +45kč. Faktura samozřejmostí.
Více medonosných rostlin na stránkách
pastva pro včely růžový akát huňatý
Podobné inzeráty
Pohanka obecná
Nabízím k prodeji semeno pohanky. Přečištěno. Cena 35kč/kg. Vhodné jako zelené hnojení, meziplodina nebo pastva pro včely. Množstevní slevy ! Tel.
Svazenka vratičolistá
Nabízím k prodeji semeno svazenky vratičolisté. Přečištěno. Cena 110kč/kg. Množstevní slevy! Výborná pastva pro včely a zelené hnojení. Tel.
Semena rajčat, chilli a trvalek
Nabízím přebytky semen z mé zahrady. Minimální počet semen v balení je v závorce za názvem. !!!!Minimální objednávka je 10 balení!!!!! Cena balení je 10 Kč. Doprava postou od 30 Kč. Zelenina a bylinky Řepa červená Rywal (100) Hrách Telefon (40) Libeček (50) Máta polej (100) Bazalka (50) Jarní cibulka De Barletta (80) Paprika Karkulka (14) Dýně máslová (20) D. velkoplodá (20) Meloun Piel De SAPO (20) Rajče - 20 semen - (divoké Gold Rush, Indigo Ruby, divoké růžové, divoké Klokaní, červené cherry, Golden Nugget, Vilma, Venus, no name cherry žluté hruštičky, no name červené malé ovalne) Chilli - 20 semen - (Aji Benito, Cancun, no name delší červené chilli) Trvalky a dvouletky Agastache (300) vysoká 80 až 100 cm, růžový květ Hvozdík bradatý (150) vysoký 40 až 60 cm, směs barev, vhodný do polostinu Kohoutek věncový (300) vysoký 60 až 80 cm, sytě růžový Koniklec (50) vysoký 20 až 30 cm, směs barev, vhodny na skalku Náprstník 'Pam's Choice' (200) vysoký až 180 cm, bílý s růžovým středem, medonosný Orlíček (200) vysoký 60 až 80 cm, směs barev, vhodný do polostinu Třapatka nachová (50) vysoká 80 cm, léčivka, růžový květ Třapatka srstnatá (50) vysoká 80 až 100 cm, hnědý květ Zvonek broskvolistý (300) vysoký 60 cm, modrý květ Letničky Měsíček mix (30) Cinie (30)
Velkokvěté bahenní Ibišky zahradní americké
Venkovní Ibišky bahenní, velké květy, zastřihnuté sazenice v květináčích 3-4 litrových, cena 140 Kč, cena 120 Kč, 10 a více ks zakrslé 80 cm: -Světle růžové větrníky s červeným středem (Swirl) LUNA, -tmavě růžové s červeným středem, -bílé s červeným středem. Giganti vzrůstem 130-180 cm, květy: - Fantasia bílo červené a tm.růžové s červ. středem 140-170 Kč, dle vel. Květináče, - Royal gem růžový výrazný, s červ. Středem 190 Kč, - Summer Storm sv. růžový s červenými paprsky, 190 Kč, v květináčích 3-5 litrových, Od května 2023 budou: Zakrslé 70-80 cm DVOULETÉ bahenní Ibišky ve velkých kontejnerech, více výhonů, bohatší: světle růžové Swirl s červeným středem, tmavě růžové s červeným středem, bílé s červeným okem – středem - výhodná cena 150-160 Kč, od půlky června (poupata) budou dražší 180-200 Kč. JEDNOLETÉ bahenní Ibišky ve 2 litr. kontejnerech: světle růžové Swirl s červeným středem, tmavě růžové s červeným středem, bílé s červeným okem – středem, červené tmavé cena 120 Kč, od půlky června (poupata) budou dražší 140 Kč. GIGANTI (gigantický vzrůst 120-150 cm): druhy a barvy na dotaz, dle dostupnosti (např.Světle růžový gigant, Royal gem, Summer storm, Fantasia více barev, Plum Crazzy, Robert Fleming, Crabbery Crush, Jazzberry jam, Old Ylla, ceny dle možností 160-220 Kč, sv. růžové a bílé od 150 Kč)
sháním, poptávám růžový nebo bílý ibišek dle foto
sháním, poptávám růžový ibišek vnitřní dle foto, případně plnokvětý růžový anebo bílý. Děkuji
Tavolnik japonsky - Spiraea japonica ZIVE PLOTY
Nenarocny ker, prodavana rostlina vysoka 50 cm. Vhodne na zive ploty do 1 m bez strihu. Pokvete. Slunce, polostin na pudu nenarocny. Kvete cele leto.krasne zbarveni na podzim viz foto. Laka motyli, včely. Kvet ruzovy. Poslu postou, zasilkovnou, balikovnou. Podivejte se na moje dalsi inzeraty.