inzerce, prodej, prodám, bazar

PC reproduktory Logitech

Kategorie: Herní zařízení

Jako nové, nepoškozené, top stav , dálkový ovladač
PC reproduktory Logitech
Podobné inzeráty
Gamepad Logitech F310
Nepoužívaný, plně funkční gamepad Logitech F310 Osobní předání v Praze nebo zaslání přes Zásilkovnu.
Logitech Extreme 3D Pro
Inženýři firmy Logitech vyvinuli speciálně pro joystick Extreme 3D Pro speciální směrové kormidlo s otočnou rukojetí. Užijte si pohodlné a intuitivní ovládání. 12 programovatelných tlačítek Vnímejte pouze horizont a nic jiného. S 12ti programovatelnými tlačítky budete mít každou funkci přesně tam, kde budete chtít. S joystickem Extreme 3D se nemusíte omezovat na přiřazování jednotlivých funkcí, ale můžete vytvářet i složitá makra. Osmisměrný poziční klobouček Klobouček specifický pro letecké simulátory vám dovolí jednoduše přepínat mezi úhly pohledu nebo zbraněmi z vašeho arzenálu. Citlivá spoušť Staňte se nejlepším střelcem oblohy Citlivá spoušť joysticku Logitech zachytí i ten nejjemnější stisk, takže můžete vystřelit tak rychle, jak jenom budete chtít. Uchopte do ruky nástroj k poražení vašich protihráčů a vydejte se vstříc obloze. Pohodlný úchop I po hodinách strávených v akci s radostí absolvujete ještě další misi. Pohodlné držení joysticku zajišťují speciálně tvarované křivky které se přizpůsobují vaší ruce a přinesou vám hodiny pohodlného letu. Stabilní základna Těžká základna drží pevně na stole, čímž eliminuje jakékoliv nechtěné pohyby a dává hráči ještě vyšší přesnost na obloze. Parametry a specifikace: Vlastnosti: Joystick s 12 plně programovatelnými tlačítky Přesná otočná rukojeť Osmisměrný pogumovaný kloboučkový přepínač Stabilní, kompaktní a robustní základna Rozhraní: USB Systémové požadavky: Windows Vista / 7 / 8 70 MB volného místa na disku USB port Internetové připojení Rozměry: 200 x 195 x 200 mm
Playseat včetně volantu, pedálů a řadící páky. Logitech G27
Prodám kompetní Playseat sedačku včetně volantu Logitech G27, pedálů a řadící páky Logitech. Kůže na sedaččce se loupe, nicméně užívání to nevadí. Stav viz fotky Otestováno a vše funkční. Vzheldem k rozměrům preferuji osobní odběr.
Logitech G920
Prodam minimalne pouzivany Logitech G920 pro XBOX nebo vymenim za Logitech G29. Osobni odber / predani Praha
Herní volant Logitech g920
Pokud by někdo měl zájem o Herní volant Logitech g920 , tak mu rád přenechám ten svůj. Hráno párkrát, zbytečně mi tu leží ve skříni. Vše 100% funkční. Možná sleva při rychlém jednání. Popis: Kupováno v electroworldu před cca půl rokem.
Logitech Precision Gamepad (G-UG15) Gamepad USB.
Nabízím Logitech Precision Gamepad (G-UG15) Gamepad USB, plně funkční jako nový, modrý viz foto. Cena 89,-kč. Plus Logitech wingman precision G-UC3B USB, plně funkční jako nový, černý viz foto. Cena 89,-kč Dohoda.