inzerce, prodej, prodám, bazar

Pečujeme o nemocné dítě -MUDr. Mečíř

Kategorie: Zdravý životní styl

Prodám knihu Pečujeme o nemocné dítě od MUDr. Miloslava Mečíře. Cena 49 kč + případné poštovné.
Pečujeme o nemocné dítě -MUDr. Mečíř
Podobné inzeráty
Diana Hastingsová - Domácí sestřička: péče o nemocné doma
Prodám knihu: Diana Hastingsová - Domácí sestřička: péče o nemocné doma. Nová, nepoškozená. Cena 100Kč.
Doc. MUDr. Jan Javůrek, DrSc. - Život s artrózou - 1996
Doc. MUDr. Jan Javůrek, DrSc. - Život s artrózou - vydala Grada Publishing, spol. s r.o., Praha 1996. Ilustrace a kresba na obálce Mgr. Barbara Javůrková. Vydání první. Odborná publikace věnovaná stárnutí a artróze, a jak se s ní naučit žít. Používáno rovněž jako učební pomůcka pro střední zdravotní školy. Měkká vazba, 144 stran. Čtená, velmi pěkný stav. Osobní odběr po dohodě, zasílám po platbě předem na účet, Balíkovnou za 65,- Kč, Českou poštou klasicky za 75,- Kč, nebo Zásilkovnou za 80,- Kč. Při více kusech jedno smluvní poštovné, na dobírku zvolené poštovné + 60,- Kč.
Josef Jonáš - Osteoporóza
Knížka přírodních lékařů MUDr. Josefa Jonáše a MUDr. Vladimíry Strnadelové o osteoporóze a její léčbě. Nová, nevyužitá, bez poškození. Preferuji osobní předání v Praze. Kontaktujte mne přes formulář, můj telefon veřejně neuvádím.
Josef Jonáš - Akné
Knížka alternativních lékařů MUDr. Josefa Jonáše a MUDr. Vladimíry Strnadelové o akné a jeho léčbě. Nová, nevyužitá, bez poškození. Preferuji osobní předání v Praze. Kontaktujte mne přes formulář, můj telefon veřejně neuvádím.
Péče o dítě
Prodám knihu Péče o dítě od kojeneckého věku do 6 let od MUDr. Martina Gregora. Skvělý stav!
Kniha pečujeme o své tělo a Dlouhý život
Prodám tyto úplně nové knihy. Vydavatelství Readers Digest Výběr s.r.o. Knihy mají 400 stran. Jedna kniha z roku 2006, druhá 2009. Cena je za obě. Cena je bez dopravného. Zasílám Zásilkovnou nebo Balíkovnou nebo možnost osobního předání v Praze. Pro případné další info volejte na číslo +420 261 008 nebo pište na e-mail vlachdomi@