inzerce, prodej, prodám, bazar

Pekařská horkovzdušná pec Wiesheu B4LTS100

Kategorie: Potravinářské stroje

Prodáváme horkovzdušnou pec. Horkovzdušná trouba značky Wiesheu je pekařská pec vhodná jak pro pečení pekařských výrobků tak pro jejich dopékání. Upeče vám chleba, koláče, zákusky, cukroví, vánočky, pizzu atd.

Horkovzdušná trouba je opatřena přivlhčováním. Je nutné ji tedy připojit na vodu a odpad.

Prodáváme po roce provozu s frekvencí pečení 1x denně v malém, kdy trouba byla po repasi po předchozím majiteli. Moc jsme ji tedy zabrat nedali.

Horkovzdušná elektrická, pekařská pec Wiesheu B4LTS100
* Kapacita 4x plech o rozměru 600x400
* Rozměr 950x830x610
* Napětí 400V
* Příkon 9,4kW
* Váha cca 75 kg

Vzhledem k hmotnosti je nutné osobní vyzvednutí na Vinohradech ve vícero lidech.

Pekařská horkovzdušná pec Wiesheu B4LTS100
Podobné inzeráty
Pekařská horkovzdušná pec Wiesheu
Prodám po celkové repasi a vyčištění plně funkční pekařskou horkovzdušnou pec. Horkovzdušná trouba značky Wiesheu je pekařská pec vhodná jak pro pečení pekařských výrobků tak pro jejich dopékání. Upeče vám chleba, koláče, zákusky, cukroví, vánočky, pizzu atd. Horkovzdušná trouba je opatřena přivlhčováním a má přeprogramované určité druhy pečiva, uživatel si také může nastavit vlastní pečící programy. Výkonný a přesto efektivní topný systém udržuje správnou kombinaci tepla a vlhkosti. Fotky pekařské pece jsou reálné a pec je připravena k okamžitému používaní a je plně funkční pro čtyři plech pečiva. Možno vyzkoušet na místě. Díky váze horkovzdušné trouby pouze vlastní odvoz. Prodávám jako právnická osoba a to s fakturou a kupní smlouvou s možností odpočtem DPH. Dohoda o ceně na místě možná. Mám k dispozici ještě jednu větší pekařskou pec včetně digestoře.
Pekařská horkovzdušná pec Wiesheu včetně digestoře
Prodám po celkové repasi a vyčištění plně funkční pekařskou horkovzdušnou pec včetně digestoře. Horkovzdušná trouba značky Wiesheu je pekařská pec vhodná jak pro pečení pekařských výrobků tak pro jejich dopékání. Upeče vám chleba, koláče, zákusky, cukroví, vánočky, pizzu atd. Horkovzdušná trouba je opatřena přivlhčováním a má přeprogramované určité druhy pečiva, uživatel si také může nastavit vlastní pečící programy. Výkonný a přesto efektivní topný systém udržuje správnou kombinaci tepla a vlhkosti. Fotky pekařské pece jsou reálné a pec je připravena k okamžitému používaní a je plně funkční pro šest plechů pečiva. Sestava je opatřena kondenzační digestoří, která spíná při otevření dvířek. Možno vyzkoušet na místě. Díky váze horkovzdušné trouby pouze vlastní odvoz. Prodávám jako právnická osoba a to s fakturou a kupní smlouvou s možností odpočtem DPH. Dohoda o ceně na místě možná. Mám k dispozici ještě jednu menší pekařskou pec.
Sestava pekařská pece + digestoř + kynárna pod pec
Nabízíme k prodeji sestavu pekařská pece 2ks firmy Wiesheu, digestoř a kynárna pod pec v dobrém stavu. Pravidelně servisovaná pekařská pec vhodná jak pro pečení pekařských výrobků tak pro jejich dopékání. Upeče vám chleba, koláče, zákusky, cukroví, vánočky, pizzu atd. Pec je opatřena přivlhčováním. Pec byla po dobu používání připojena na změkčovač vody. Pec má přeprogramované určité druhy pečiva, uživatel si také může nastavit vlastní pečící programy. kapacita sestavy: 4x plech 60 x 40cm - vrchní část 4x plech 60 x 40cm - spodní část Sestava je opatřena kondenzační digestoří, která spíná při otevření dvířek. Dále jsou do digestoře odvedeny páry z komory pece. Kynárna pod pec na 20 plechů 60 x 40cm. Možné použití, jako kynárnu k výrobě rovnoměrně kynutého těsta, nebo jako přídržnou ohřevnou skříň k udržení připravených potravin při teplotě podávání. Výkonný a přesto efektivní topný systém udržuje správnou kombinaci tepla a vlhkosti. Vyrobené v Německu. Prohlídka možná po předchozí telefonické dohodě. Kontaktní osoba - Svatoslav Miller, tel.č.
Pekařská sestava Wiesheu 2016 vč. vozíku
Pec Wiesheu Rok výroby 2016. Ovládání v českém jazyce. Ve velmi dobrém stavu, plně funkční. Sestva Wiesheu včetně přepravního vozíku na plechy. Použité zboží prochází minimálním čištěním, uvedením do normálního stavu. Zbytek čištění je na zákázníkovi.
2x pekařská pec Leventi - 2x 6 plech 60x40 cm
K prodeji 2x použitá pekařská pec Leventi vhodná na pečení cukrářských či pekařských výrobků plech 60x40 cm každá pec na 6 plechů kondenzační digestoř v horní části stav a rozměry viz. foto Volání je možné v pracovních hodinách ve všední dny. Osobní odběr nebo mohu zaslat poštou. Ceny jsou bez DPH. Číslo G4869
PEC KORNFEIL ROTOMAX PROFI CZ
KORNFEIL ROTOMAX PROFI CZ - plynová rotační pekařská pec. Vhodná do pekařské nebo cukrářské provozovny. Stroj je V ZÁRUCE. PRIMITIVNÍ OBSLUHA STROJE. VÝHODY ČESKÉ VÝROBY. Nehrozí nedostupnost náhradních dílů, náhradní díly běžně k dispozici i několik desetiletí. České náhradní díly ani servis nejsou problémem. Zakládáte pekárnu či cukrárnu ??? Nebo už pečete a nadřete se ??? ROTAČNÍ PEC = URYCHLENÍ VÝROBY + VÝRAZNÉ ULEHČENÍ LIDSKÉ PRÁCE. Zařízení se uplatní v pekárně i v cukrárně. Urychluje výrobu a usnadňuje manipulaci - plechy s výrobky se v pekařském vozíku zavážejí do pečného boxu. Pec je určena k pečení rohlíků, kaiserek, chleba, mazanců, vánoček, bábovek, koláčů, buchet, piškotových plátů, zákusků, cukroví, perníků či slaných tyčinek. Záruka 2 roky. MOŽNOST ÚHRADY NA BEZÚROČNÉ SPLÁTKY(0% úrok ze splátkového prodeje). ČESKÁ KVALITA - ČESKÁ ZÁRUKA - ČESKÝ SERVIS - ČESKÁ DOSTUPNOST NÁHRADNÍCH DÍLŮ. Tel. UKÁZKA: