inzerce, prodej, prodám, bazar

Pennyboard

Kategorie: In-lines, Skateboarding

Prodám dětský pennyboard do 80kg.

Osobní odběr Bohumín.

Pennyboard
Podobné inzeráty
Pennyboard Tempish
Dobrý den, nabízím pennyboard značky Tempish. Pennyboard je v dobrém stavu. Na zadní desce je ovšem dost odřený. Velikost desky je 22,5´x6´. Rozměry kol jsou 60x45mm. Pořizovací cena pennyboardu byla něco okolo 1200 Kč. Maximální nosnost pennyboardu je 120 kg. V případě zájmu mě neváhejt kontaktovat na email: daniel.cechacek@ Pennyboard je možné si vyzvednout osobně v Praze.
Pennyboard Karnage
Zdravím Chci prodat tento Pennyboard. Pennyboard jsem používal aktivně cca 3 měsíce. Jinak funguje tak jak má! Zde máte informace přímo o tomto Pennyboardu: Kdyby vás cokoliv zajímalo , můžete mě kontaktovat skrze e-mail nebo telefonní číslo.
Pennyboard
Prodám 1x Dosplělácký pennyboard 400,- a 1x dětský Pennyboard v hezkém stavu 300,-
Skateboard/Pennyboard XQ Max nosnost 80kg nový nepoužitý
Prodám nový a nepoužtý skateboard - pennyboard XQ MAX V Ostravě předám osobně jinak možno i zaslání poštou. Nabídka platí do smazaní inzerátu.Zájemci volejte na mobil nebo odpovězte na inzerát. Na sms nereaguji. Skateboard - Pennyboard XQ Max je klasický penny board s deskou, která má protiskluzový povrch a barevná kolečka. Drážky nahoře zabraňují sklouznutí nohou z penny boardu. Díky ložiskům ABEC 5 budete mít nejvyšší přesnost. Charakteristika Extrémně odolná lexibilní PP deska Deska unicolor Žebra, která zabraňují uklouznutí na talíři Rozměry: 56 x 15 x 12,5 cm Hřídel: 3 ", slitina hliníku, matná černá Materiál kola: SILIKON, barevný Ložiska: ABEC 5 Hmotnost uživatele: 80 kg Hmotnost boardu: 2 kg
Nový pennyboard Tempish Buffy Retro + chrániče
Kvalitně osazený pennyboard, pružný a díky své velikosti a nízké hmotnosti ideální na cruising po městě. Deska boardu je vyrobena z plastu typu polypropylenu PP a je prakticky nezničitelná, horní strana je ve formě mřížky zabraňuje sklouznutí a lze na ní jezdit i naboso. Osazen je hliníkovými trucky 3,25´AL Duty (strong type), měkká gumová kolečka (78A) dobře tlumí nerovnosti. O tichý a bezproblémový chod se starají chromová ložiska třídy abec 7. Měkké silentbloky umožňují dobrý a snadný náklon desky. Pennyboard Tempish Buffy Retro je vhodný pro děti a teenagery, ale bez problémů unese i dospělého s váhou do 100kg. Kvalitní zpracování a velmi pěkný design.
Nový pennyboard Tempish Buffy Wham + chrániče
Kvalitně osazený pennyboard, pružný a díky své velikosti a nízké hmotnosti ideální na cruising po městě. Deska boardu je vyrobena z plastu typu polypropylenu PP a je prakticky nezničitelná, horní strana je ve formě mřížky zabraňuje sklouznutí a lze na ní jezdit i naboso. Osazen je hliníkovými trucky 3,25´AL Duty (strong type), měkká gumová kolečka (78A) dobře tlumí nerovnosti. O tichý a bezproblémový chod se starají chromová ložiska třídy abec 7. Měkké silentbloky umožňují dobrý a snadný náklon desky. Pennyboard Tempish Buffy Wham je vhodný pro děti a teenagery, ale bez problémů unese i dospělého s váhou do 100kg. Kvalitní zpracování a velmi pěkný design.