inzerce, prodej, prodám, bazar

PETROF AKORD klavír piano

Kategorie: Klávesové nástroje

prodám roky nevyužívaný klavír Petrof Akord. Uskladněn v suchu v obýváku. Bezproblémové stěhování z rodinného domu 1. patro (přízemí)

Cena dohodou.

piano, pianino, piáno,
PIANOHAUS LUTZ KOMOTAU
PETROF AKORD klavír piano
Podobné inzeráty
Koupím klavír zn. Bösendorfer
Koupím klavír zn. Bösendorfer s anglickou nebo poloanglickou mechanikou. Za klavír s anglickou mechanikou a osmdesátiosmi klávesami dám 80 000 Kč. Za klavír s anglickou mechanikou a osmdesátipěti klávesami dám 40 000 Kč. Za klavír s poloanglickou mechanikou a osmdesátiosmi klávesami dám 50 000 Kč. Za klavír s poloanglickou mechanikou a osmdesátipěti klávesami dám 25 000 Kč. Nástroj může být i ve špatném stavu, vhodný na generální opravu. Špatný stav nesnižuje kupní cenu. Stěhování a doprava zajištěny v celé ČR. Platba v hotovosti. Děkuji za nabídky. anglická mechanika + 88 kláves = 80 000 Kč anglická mechanika + 85 kláves = 40 000 Kč poloanglická mechanika + 88 kláves = 50 000 Kč poloanglická mechanika + 85 kláves = 25 000 Kč Dále mám zájem o klavíry zn. August Förster, C. Bechstein, Blüthner, Petrof, Rösler, Scholze, Steinway & Sons a jiné. Mám zájem i o některé typy klavírů zn. Bösendorfer s vídeňskou mechanikou. Kupní cena dohodou.
Černé piano Petrof - Solton r.v. 1993
Prodám pěkné české piano Solton - Petrof. Piano bylo vyrobeno firmou Petrof pro německý trh. Výška piana je 110 cm. Jedná se o střední model model - pěkný zvuk. Piano je prakticky nehrané, mechanika Tofa. 1. majitel. Povrch je černý vysoký lesk. Pianino má 3. pedál - moderátor na ztišení hry. Rok výroby 1993. K pianinu je možné přikoupit novou výškově nastavitelnou klavírní židli beethovenku v barvě piana (černý lesk) za 2000,- Kč Na dopravě a stěhování je možné se domluvit. Podívejte se i na mé další inzeráty, nabízím více pianin.
Piano Weinbach 118 - Petrof
Prodám moc pěkné kvalitní české piano Weinbach z portfolia firmy Petrof - model 118, výška pianina 118cm. Jedná se o piano vyšší modelové řady s plným pěkným zvukem. Piano je po 1. majiteli, který ho kupoval jako nové v roce 1990. Piano je málo hrané, moc pěkný stav mechaniky a kladívek. Povrch je hnědý lesk - ořech. Pianino má 3. pedál - moderátor na ztišení hry. Rok výroby 1989. K pianu můžu přidat klavírní židli. Na dopravě a stěhování je možné se domluvit. Podívejte se i na mé další inzeráty, nabízím více pianin.
Prodám celopancéřové piano, pianino, klavír Petrof- Rosler
Prodám celopancéřové piano, pianino, klavír Petrof - Rosler. Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Po domluvě je možné nástroj levně dopravit a nastěhovat. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.
Celopancéřové piano, pianino, klavír Petrof 125 Opera
Prodám celopancéřové piano, pianino, klavír Petrof. Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Po domluvě je možné nástroj levně dopravit a nastěhovat. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.
Prodám bílé celopancéřové piano, pianino, klavír Petrof
Prodám celopancéřové piano, pianino, klavír Petrof-Rosler. Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Po domluvě je možné nástroj levně dopravit a nastěhovat. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.